mod eleştiri odası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar forum hakkında kısmına mod eleştiri odası die bölüm açalım

mod lar eleştirilsin

zaten öneri ve şikayetlerde bi hayli eleştiriliyorlar...

çok akıllısın,neden böyle birşey açılsın ki,zaten bütün modlar görevlerini en iyi şekilde yapıorlar...
başka yerlerde görüpte burada olmasını istediğin topicleri kendine sakla kardeşim...
haa benim şu sorunum var şu modla diyorsan git PM at o mod arkadaşa sorununu hallet böyle birşey SAÇMALAIK :eek:ut:

zaten öneri ve şikayetlerde bi hayli eleştiriliyorlar...

çok akıllısın,neden böyle birşey açılsın ki,zaten bütün modlar görevlerini en iyi şekilde yapıorlar...
başka yerlerde görüpte burada olmasını istediğin topicleri kendine sakla kardeşim...
haa benim şu sorunum var şu modla diyorsan git PM at o mod arkadaşa sorununu hallet böyle birşey SAÇMALAIK :eek:ut:

zaten öneri ve şikayetlerde eleştiriliyomuş zaten bütün modlar görevlerini en iyi şekilde yapıorlar.. diyosunda neden eleştiriliyomuş o zaman modlar

bütün modlar işini en iyi şekilde yapıyor zaten bu yüzden yöneticiyiz...

eğer bi sorunun, bi sıkıntın olduysa yada olursa, öneri şikayet bölümüne yani buraya

konu açman ve şikayetinin nedeni ve kiminle aranda geçtiyse onun adını yazman yeterli olucaktır

misal: ManigatöR adultta bitane konu mu bırakmamış çok sinirliyim diye açarsın...

bende cvbımı veririm herkes net bi şekilde alelen herşeyi görüyor zaten saygılar...

neden eleştiriliorlar diosunn...

neden eleştirilmesinlerki..

kimse mükkemmel değildir.. ama bir user mod olmuşşsa gerçekten bu göreve uygun görüldüğü için yapılmıştır.. ve bir çok kişi sırf bunda çıkar elde etmek için yada kendini eğlendirmek için anlamsız derece saçma şikayetlerde bulunuorlar..

knockout un dediği gibi bi sorunun varsa PM yoluylada bunu çözebilirsin...

bence önce durup kendini eleştir sonra başkasını eleştirirsin.
öneri ve şikayetlere seni rahatsız eden bişey varsa paylaşabilirsin üye veya mod farketmez.
böyle bi konu açana kadar derdini söyle bilelim hangi moddan ne şikayetin var?

eger oyle bir bölüm acilirsa millet birbirini yer,tartismalar vs. vs. bence olmasa daha iyi ..

Eger o acılırsa bu olur..
.
Bu acılırsa bu olur....

yok o erkek olursa kız olur o bunu yapar o sunu yapar dersenız...

0 Sonuc alırsınız ta ki oyle oluyor

Savunma mekanızmalarının itici gücüyle hızlanmaya gerek yok. Adam modlar eleştirilsin demiyor, çünkü modlar zaten eleştiriliyor. Bu eleştirilerin ayrı bir başlık altında toplanmasını istiyor.........

buyrun eleştirin beni =p

bir insan eleştirildikçe yükselirmiş biz de modları eleştirerek onları yükseltip güven duyulmalarını sağlıyoruz iyiki varsınız modlar(Eleştiri=9.sınıf araştırma kitabı alıntı)(değiştirilmiştir) :D:D:D:D:D

buyrun eleştirin beni =p

bizim bakkalın çırağı dedi ki "ustam farketmeden ödünç aldığı açık filmleri getirsin, ayıp oluyor ama. 2 günlüğüne aldı 1 ay oldu" dedi... bide 1 koli sabun ve arko almışsın... onlarında parasını istedi... :D (bayram - bayram... günaha girdik be!)

ELE$TİRİLER YAPICI OLURSA OKE AMA YIKICI ELESTIRILERLE HEMEN HEMEN HERGUN KARSILASIYORUZ.
ßana göre eqer üyeler yorumlıcaksa belırlı bır post sayısı gudulmeLi yanı yeni geLen neyın ne oldugunu bılmez 1hata sızı yerden yere wurur onur kırasa ne olcak.
ßiz yonetimi çıkarsız ve tarafsızca yapmaya caLışırken içimizdeki irlandalılarda comak sokamaya calıs bılır.
ßence belırlı bır post sayısı ıle msj atmak olursa olabılır. saygılarla i forumlar.

Eleştiriyorsunuz zaten eleştirmiyor musunuz? Kaç kere mağruz kaldım biliyorum. Ve her seferinde de eleştiri dozajını yükseltiyorsunuz ve mümkün olduğunca yıpratıcı-kırıcı olmaya özen gösteriyorsunuz. Ah birde eleştiri amacınızı tam olarak algılayabilsem tam olucak ama olmuyor işte. Öyle diyorsunuz böyle yapıyorsunuz. Böyle diyorsunuz öyle yapıyorsunuz. Olmuyor o zaman değil mi? Beni eleştirenler.. Eleştirsinler işimden,görevimden ve yaptığım paylaşım,yardımlardan gayet memnunum. Bir kişi de çıkıp neden bunları konuşmaz.. Dünya 2 kutupludur. Kuzey ve Güney.. Sadece Güney'e bakarsan ona Dünya diyebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri