mod adayıyım hide ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işler avatarına moderaötr yazısı koyup olmuyor :)

geyiğe ne werdinki modluk istiyorsun acaba ???

üyelik tarihin sanırım çok erken olduğunu anlatır...

-1..........

Ya Bİraz Mantikli Olalim ArkadaŞlar Lap Dİye Atlamayalim Mod Olmaya

Bİnlerce Mesaji Olan ArkadaŞlar Gerİ ÇevrİldİĞİne GÖre Zaten Sİzİnkİsİ Olamaz Heralde!.......

ne gerek varkı herkes 3 sayfa aynı şeyi sölemiş erken erken biri link verir iyice açıklar bitir yazmim dedim yinede tutamadım kendimi:cool:

gizli
hangi cesaretle HH e bes dakkada modluk basvurusu yapmaya kalktın anlamak güç...yani burda 3 yaşındaki çocugun zekasına sahip insanları mod olarak görmek istemiyoruz
mevcut mod arkadaşların ne gibi paylaşımlarda bulunduguna bak öyle basvuru yap
hep yasın küçük hem de aklın küçük{yanlıs anlamayaın ama bunu samimi olarak söylüyorum}Sen de modluıgu haketmediğini biliyosun dimi canım kardeşim.lütfen mod arkadaşlara saygısızlık yapma.Sen mod olursan burda kimse modluk yapmak istemez yani bi degeri kalmaz...
Saygılar:(:(:(

kardes sende ol

Mesajlar: 281 Teşekkür Sayısı: 29 78 Mesajına 186 Kere Teşekkür Edildi

sen bu durumda mod olabileceğini düşünüyorsan söylenecek tek cümle sana ''yaw git allah aşkınadır''' kusura bakma ama yetersizsin.Bu cümleyi söylemek istemezdim.Ama objektif olmak zorundayım

Bana Göre Bu Forumda Emek Harcamıs İnsanlar Cvp Veriyor Bana Görede Bu Forumda Emek harcayan Herkez Admindir ve Admin HErkezin - Dediğine + Diyeceiğini Sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri