mod adayıyım hide ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gizli Takipçi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir kere mod adayı olmayı istemştim o zaman yeni üyeyiydim şimdi denemek istedim ben iki yere üye yapabilrseniz çok sevincem bi komik flashlar bide programlara olumlu olumsuz cevaplarınızı bekliyom tşk :saf:

arkadaşım paylaşımların güzel ama daha erken diye düşünüyorum -1

her zaman sevenclosun bı lafı aklımdadır
daha çok yol katetmen gerek kardeş -1

bu ne mod aşkı bilmiyorum anlamıyorum yoqsa çinlilerin dediği gibi bana yetki verseler ilk babamın kafasını uçururdum demiş hehee şaka ama erken kardeşim sanırım blackman arkadasımıza reactorun verdiği cvbı sende gözden geçir çok güzel anlatmış.....

-1 böyle devam etmen dileğimle
paylaşımlarının artması lazım
kısaca henüz erken :)

-1 2 3 4 5 6 :)

ilerde inşlh. :cool:

-1 daha çok ama çok erken arkadasım .......

rubby' Alıntı:
yapma be dostum sen yap ben çalışcam lutfen

Bu işler lutfen rıcayla olmuor..Calısman Lazım hemde cok..Sımdıden basarılar sana..Umarım ılerde ıstefıgın yerlere gelırsın..SımdıLıq -----

sen dark_angel ı beklıyorsun ama yanı herkes erken oldugunu dusunuyo o da bence guzel bır konusma yapıp erken dıyebılır bende -.......... dıyorum

Bu arada nasıl mod olcaqsın daha kuralları bılmıorsun ..2 mesaj usttuste atarak flood yapıorsun...Sımdı haklıyız demı erken dedıgımız ıcın...???

rubby' Alıntı:
aynen oyle kardeş dark angel bekliyom o yapsın konusmayı :)

Bisim görüshlerimisi orenmeq istemiosan neden bashlıq achdn qardeshim görüshlerden shiqayet ediosn yasmayn dergby madem osaman pm at.. Cx.. Cx..
Saten Gereqli Görülse Mod da olrsn.. Cvpda alrsn.. Ne bu Siyasetchiler gby bana oy werin yol yadrcam su getrcem eleqtriq i ucuslatcam.. hep waad icraat görelim once ondansonra saten haq ettiin i alrsn..

yaw zate bu asistanlık çıktıından beri iice cıvıdı bu mod istekleri neyse ilerde olursun inş hele bi çalışta

edit bi de herkese cevap vermeye mecburmusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri