MOBILedit - 3.1.0.296+İlaç

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
5ba38be5af47.jpg

MOBILedit - 3.1.0.296+İlaç

MOBILedit! olan Bluetooth, kızılötesi veya kablo üzerinden PC'den cep telefonunuzu kontrol etmenize olanak sağlayan eşsiz bir modüler program. Sizin telefon fotoğraf kopyalayabilir veya en sevdiğiniz zil sesleri, logolar, MP3 ve aktarma belgeleri de yükleyin. Sen, SMS's, aramaları almak göndermek düzenlemek rehber, oyunlar ve daha bir çok arama yapabilirsiniz. Basit bir tıklama ile, yedekleme, tüm verileri, farklı cep telefonları için onları kopyalayıp değiştirebilecek kişiler bile telefon dokunmadan. Bir SMS aldığınızda, bu PC'nize benzer bir şekilde bir e-posta olarak geldi; basit bir cevap veya arşive SMS taşımak. Sen daha bir sonucu olarak verimli olacaktır. MOBILedit! bir işletim sistemi olarak tasarlanmış, yeni eklentiyi ekleyerek uygulamalar ve sürücüleri ile işlevselliği arttırabilir. MOBILedit! iki atılım vardır önce mobil dünyada görmedim özellikleri. Bu mBoox ve Alışveriş Listesi işlevleri günlük eğlenceli ekleyeceğiz ve hayatını daha önce hiç olmadığı kadar daha verimli kılmak. Bu mBoox teknolojisi ile, bir kaydırılabilir formatlı dosya resimleri de dahil olmak üzere, telefon, belgeleri okuyabilirsiniz. Kopya çevrimiçi makaleler, yol, ders notları, eBooks, eğitim materyali, kılavuzları, espriler, sözleşme veya telefon, herhangi bir metin belgesi ve git bunları okuyun. Alışveriş listesi MOBILedit herhangi bir tür listeleri yazmayı sağlar! ve telefonunuza saklanabilir gönderebilirsiniz. Sadece alışveriş için için listeleri yapmak oluşturmak, ödev listeleri, kişisel hedef listeleri, çalışma usullerini ve çok daha fazlası. Cebine bir buruşuk kağıt listeye veya evde bırakılması ve şans unut. Size tamamlamış ve çizmek olacak öğeler için tıklayınız. Hayır ihtiyacınız olan bir kalem için. Temel özellikleri "MOBILedit":, kızılötesi, Bluetooth veya kablo cep telefonu büyük miktar üzerinden telefon sürücüleri ve yüklenemeyen iletişim uygulamaları ile benzersiz açık mimari (neredeyse hepsi) sistemi çok çalışmak sağlayan medya dosyalarını telefon gibi saklanan desteklenen zil sesleri, fotoğraflar, MP3's, temalar ve Java uygulamaları phonebooks telefonu veya SIM kart arama saklanan için güçlü bir düzenleyici ve doğrudan bilgisayarınıza telefon gelen hızlı hızlı PC çeşit okuma SMS mesajları göndermek, arama ve arşiv SMS sabit sürücü arşiv ve AutoBack-up mesaj olarak kayıt PC'nizdeki tüm mobil telefon işlevlerini kontrol etmek mümkün olacaktır cep telefonu, hatta üzerinden satranç, tavla ve diğer birçokları gibi telefon oyunlar kaybetmek verilerinizi koruyacak Bu henüz geliştirilmiş olması için güçlü bir baskı skinnable tasarımı; yeni görünüm tam MS Outlook desteği Internet MOBILedit kullanma indirilebilir!, telefon otomatik olarak anonim myphonesafe.com veritabanı, yararlı bir araçtır korumak için size yardımcı kayıtlı olacak kendi cep telefonu çalıntı veya sattı.

.::: DownLoad ::.

http://rapidshare.com/files/202850222/MOBILedit_3.1.0.296_2.rar

ilaç konusunu tam çözemedim açıklama yapabilirmisin acaba.. teşekkürler...

Geri