Mo-Logger "Kaspersky Tanımaz" !!

Süper Çalıntı

hellboy726 iyi güzelde alıntı yaptıgını yazsaydın veya lınkını ve rar şifresini deyısmeseydın bari yaptıgın hırsızlık ben "Paradox" Understand?? Burdan bakabılırsınız http://www.freewebtown.com/prxhst/MoLogger.html kendine neden zamet verdınki yanı rar sıfresını hellboy726 yaptında mıllet sana cok buyuk adamısınmı dedii yanı onu anlamadım Neyse sana çalıntılarında başarılar.

Teşekkürler paylaşım için güzel bir konu(

Bide yukarıda yorum yapan arkadaş emeğe saygısızlık yapıyor burası paylaşım sitesi her kes kendi yaptığı şeyi koymak zorunda diil forumun mantığını kavrarsan ben ce kurduğun sözcükler sana saçma gelebilir.Sağ alt köşedede bi nevi alıntı olduğu söyleniyor.

morpehus99' Alıntı:
Teşekkürler paylaşım için güzel bir konu(

Bide yukarıda yorum yapan arkadaş emeğe saygısızlık yapıyor burası paylaşım sitesi her kes kendi yaptığı şeyi koymak zorunda diil forumun mantığını kavrarsan ben ce kurduğun sözcükler sana saçma gelebilir.Sağ alt köşedede bi nevi alıntı olduğu söyleniyor.

iyide sana mantıklı geliomu oldu ozaman ben burdakı paylasımı alıp baska yerde uzerınde urasarak sıfresını deyıserek bılmmem ne yaparak paylasıma vereyım siz teşekür ede durun benım ısım var sadece yaptıgının yanlıs oldgunu solemek ıcın yazdım benim senın yasının karesi kadar paylasımım var morpehus99 neyse uzatamaya gerek yok bızde bundan sonra daha farklı davranırız anladı o:)

Geri