MN XP Professional - CD den çalışan XP Türkçe (TAM BİR KURTARMA KİTİ)

şidi indiriyorum teşekkürler paylaşım için

varya eli öpülecek adamsınn ellerine saglık tam lazım olanı bulmusun

Ya 2 partıta indirdim rardan çıkardım cd ye yazdırdım ama çalışmadı :(

süper bir çalışma..elleciklerine sağlıq

Teşekkürler link sağlam,çok güzel çalışma...

Arkadaşım bu arada bunu nasıl yazıcaz cd ye? Ne olarak yazıcaz yani herhangi bi format falan var mı veri cd yarat gibi?
Bi kurulumu anlatsan arkadaşım. ikisinide açtım ikisinden de mnxp diye birer zip daha çıktı onları da mı açıcam nasıl olucak bi anlatabilir misin.

Yok mu cevap yazannnnn???

hocam tebrikler cok güzel calısma.

Teşekkürler link sağlam,çok güzel çalışma...

Arkadaşım bu arada bunu nasıl yazıcaz cd ye? Ne olarak yazıcaz yani herhangi bi format falan var mı veri cd yarat gibi?
Bi kurulumu anlatsan arkadaşım. ikisinide açtım ikisinden de mnxp diye birer zip daha çıktı onları da mı açıcam nasıl olucak bi anlatabilir misin.

Yok mu cevap yazannnnn???

İlk mesajda açıklama yapılmıştı

MN XP Professional - CD den çalışan XP Türkçe (TAM BİR KURTARMA KİTİ)

iki partı download ettikten sonra rardan çıkarıp cd ye yazdırın (ıso formatındadır).Dosya download boyutu 195 mb civarı rardan çıkmış hali 450 mb.

Bu açıklamada yeterli gelmedi ise en basit açıklama olarak şu işlemleri yapabilirsin.Dosyalardan part 1'i açıp içindeki dosyayı rar dosyasının içinden dışarı sürükleyerek masaüstü veya hangi klasöre atacaksan oraya bırak.Bu işlem her iki rar dosyasındaki parçaları tek parça halinde birleştirerek sana cdye yazdırabileceğin bir ıso dosyası oluşturur.Bunu nero veya başka bir ıso programı ile cd ye yazdırabilirsin

valla helal kardeş bende indirip deneyeceğim umarım bi sorun çıkmaz teşekkürler

indirdim cd yaptım ve çöken sistemimde bu cd ile ghost çalıştırıp sistemi kurtardım çok güzel çalışıyo

emeğine sağlık teşekkürler

artık kurba bile göremiyoruz. emeğin için de çok sağol

Geri