MN XP Professional - CD den çalışan XP Türkçe (TAM BİR KURTARMA KİTİ)

gurkanol

New member
Reaction score
0
MN XP Professional - CD den çalışan XP Türkçe (TAM BİR KURTARMA KİTİ)

Arkadaşlar tarafımdan bizzat denenmiş test edilmiştir.Genel olarak Türkçe xp professional içinde pek çok programı barındırır.Çalıştırdığınız pc de hdd ye bağımlı olmaksızın internette gezinebilir msn kullanabilirsiniz.Çökmüş açamadığınız pc nizden dosyalarınızı kurtarabilir içinde barındırdığı cd kayıt programları ile cd vaya dvd ye kurtardığınınız verilerinizi yazdırabilir veya usb den başka bir depolama alanına aktarabilirsiniz.İşte size cd den çalışan tam anlamı ile seyyar xp

iki partı download ettikten sonra rardan çıkarıp cd ye yazdırın (ıso formatındadır).Dosya download boyutu 195 mb civarı rardan çıkmış hali 450 mb.

caps lar fazla söze gerek bırakmıyor sanırım

728dmdz.jpg

6kqma7o.jpg

89tuhwy.jpg

http://rapidshare.com/files/69823101/mnxp_Fuat.part1.rar
http://rapidshare.com/files/69825496/mnxp_Fuat.part2.rar

abi bende senin gibi yeniyim ama resimleri upload ettiğin yerleri değiştir biz sadice kurba görüyoruz.

Capslar düzeltildi uyarın için teşekkürler By Galo

çok güzel birşey teşekkürler walla saolasın...

linkler UÇMUŞ ÖLMÜL ALLAH RAHMET EYLESİN

TOPRAGI BULL OLSUN

Arkadaşlar linkler sağlam şu an kontrol ettim

arkaplandaki walpaper çok güzelmiş elinde olan varsa lütfen paylassın

ellerine sağlık

nekadar güzel bir çalışma emeğine ve llerine ssağlık:biggrin:clap

Linklerde sıkıntı var dosyada bak bakalım

eline sağlık kardeşde benim bilgisayar galiba çöküyormu ne anlamadım yardım edin açılışta çok ağır vede çalışma hatası veriyor birde mavi ekran çıkıyor yardım ederseniz sevinirim birde formattan sonra en lazım olan programlar hangisidir cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim

XP Professional - CD den çalışan XP Türkçe
güzel bi paylaşım teşşekkürler

güzel calişma elelrine sağlik

çok aramıstım bunu ve bir kerede baska yerde bulup indirdim ancak kurulumda hata verdi.insallah buda hata vermez kurulumda emeği geçenlere tesekkürler.

indirdim ama sıkıstırma formatından çıkarırken hata veriyor.

çok aramıstım bunu ve bir kerede baska yerde bulup indirdim ancak kurulumda hata verdi.insallah buda hata vermez kurulumda emeği geçenlere tesekkürler.

indirdim ama sıkıstırma formatından çıkarırken hata veriyor.

Hata mesajında hangi partın veya partların sorunlu olduğu belirtilmiştir duruma göre o partı veya partları yeniden download etmeniz gerekir.
Bu arada linklerde sorun yok kontrol edildi arkadaşlar

Geri