Yeşil Gözlü
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Aranızda Mizah Dükkanını bilen leriniz vardır bilmiyenler için
Mizah Dükkanı 1
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=389026&highlight=mizah+d%FCkkan%FD
Mizah Dükkanı 2
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=401427
Lafı uzatmadan başlıyorum
3 ZARF
"Şirkette eski genel müdür kovulmuş, yeni bir genel müdür atanmıştı. Eski müdür görevi devrederken, yenisine tavsiyelerde bulundu ve 3 adet zarf verdi. Her biri numaralanmıştı. Eski müdür yenisine ileride her başı sıkıştığında bir zarfı açmasını söyledi. Ve yeni müdür işe başladı. Altı ay işler yolunda gitti. Fakat sonra satışlar birdenbire düştü. Ne yapacağını bilemeyen yeni müdür, en sonunda 1. zarfı açtı. Zarfta şöyle yazıyordu:
- Kendinden önceki müdürü suçla... Yeni müdür hemen bir basın toplantısı ayarladı ve sorunlar için kendinden önceki müdürün politikalarını suçladı. Basın ve borsa bu açıklamalara olumlu baktı, şirket hisseleri toparlandı, bu arada da satışlar düzeldi... işler bir süre daha yolunda gitti. Fakat sonra üretim sorunları çıktı. Önceki olaydan tecrübeli yeni müdür gecikmeden 2. zarfı açtı. zarfta şu yazıyordu:
- Şirketi yeniden organize et. Yeni müdür reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun çözüldü. Bir süre sonra işler yine bozuldu. Yeni müdür koşa koşa giderek ve 3. zarfı açar ve okur:
- 3 zarf hazırla!... :durdurun
AYAKKABI
Adamın biri ayakkabı almak için mağazaya gider. Denediği ve beğendiği ayakkabılardan birinin ayağını sıktığını söyler .
Mağaza sahibi:
Bir hafta sonra açılır diyince
Adamın cevabı şu olur :
İyi ozaman bende bir hafta sonra gelip alırım. :durdurun
50 YKR
Küçük çocuk yolun ortasında hüngür hüngür alıyordu.
Yaşlı teyze acıyarak sordu:
Niçin ağlıyorsun evladım?
Çocuk: 50 Ykr umu kaybettim. der
Kadın çantasından 50 Ykr çıkarır ve çocuğa verir.
Ancak çocuğun ağlamaları dinmediği gibi 2 katına çıkar kadın şaşırarak sorar yine niye ağlıyorsun evladım der
Çocuk : Eğer o 50 Ykr yi kaybetmeseydim şimdi 1 Ytl param olacaktı der :durdurun
BAŞKASININ PANTOLONU
Öğretmen çocuğa sormuş:
Oğlum elini pantolonunun sağ cebine attın ve 10 Ytl çıkardın sol cebindende 5 Ytl çıkardın şimdi senin neyin var ?
Öğretmen çocuğun 15 Ytl demesini beklerken çocuk :
Herhalde üzerimde başka birinin pantolonu var cevabını vermiş :durdurun
BEŞ VAR
Saati söylemeyi yeni öğrenen iki arkadaş arasında şu konuşmalar geçer :
Saat kaç ?
Beş var.
Kaça beş var?
Bilmiyorum akrebini kaybettim :durdurun
BAK HELE
Doktor hastasını uyarmış :
Bakın donra söylemedi demeyin bu uyku hapların devam edicek olursanız sizde alışkanlık yapar.
Hasta bilgiç bilgiç gülümseyerek :
Sen ne diyorsun doktor bey ! Ben bu hapları 20 yıldır kullanıyorum hala alışkanlık yapmadı :durdurun (zaten yapıcağı kadar yapmış dimi
)
GÖZLERİM BOZUK
Göz doktoru cafere :
Şu tablodaki yazıları okurmusunuz der.
Cafer : Benim gözlerim bozuk siz bana okurmusunuz :durdurunü
İŞİ KİM YAPACAK
Herkez,herhangi biri,birisi,ve hiç kimse adında 4 kişinin aralarında şöyle bir olay geçti.
Ortada herkesin yapması gereken bir iş vardı. herkes kesinlikle bu işi birisinin yapacağına inanıyordu. herhangi birinin yapabileceği bu işi nedense hiç kimse üztüne almadı. birisi bu duruma çok üzüldü. çünkü yapılması gereken iş herkezin işiydi. fakat bu işi herkesin yapamayacağını hiç kimse aklına getirmemişti. herkes ise konuya nasıl olsa herhangi biri yapar gözüyle bakıyordu. sonunda herkez herhangi birinin yapabileceği fakat hiç kimsenin yapmadığı bu işin suçunu birisinin omzuna yükledi. :durdurun (sadece bu 1 teşekkür eder yazarken canım cıktı)
AMA DOKTOR
Doktorla hastası konuşmaktadırlar :
Doktor beni morga mı götürüyorsunuz?
Evet.
Ama ben daha ölmedim ki...
Olsun. Bizde daha gelmedik zaten. :durdurun
Daha fazla yazmak isterdim hatta aklımda birkaç fıkra daha var ama ellerim yoruldu daha fazla yazamicam umarım beğenirsiniz. Bu arada beğenmiyenlerde yorumlarını yazarsa sevinirm :goz:
Lütfen TEŞEKKÜR butonunu kullanın ki emeklerim boşa gitmesin.
veee işte Mizah Dükkanı 4 geldiii buyrun:
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=3586698#post3586698
Mizah Dükkanı 1
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=389026&highlight=mizah+d%FCkkan%FD
Mizah Dükkanı 2
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=401427
Lafı uzatmadan başlıyorum
3 ZARF
"Şirkette eski genel müdür kovulmuş, yeni bir genel müdür atanmıştı. Eski müdür görevi devrederken, yenisine tavsiyelerde bulundu ve 3 adet zarf verdi. Her biri numaralanmıştı. Eski müdür yenisine ileride her başı sıkıştığında bir zarfı açmasını söyledi. Ve yeni müdür işe başladı. Altı ay işler yolunda gitti. Fakat sonra satışlar birdenbire düştü. Ne yapacağını bilemeyen yeni müdür, en sonunda 1. zarfı açtı. Zarfta şöyle yazıyordu:
- Kendinden önceki müdürü suçla... Yeni müdür hemen bir basın toplantısı ayarladı ve sorunlar için kendinden önceki müdürün politikalarını suçladı. Basın ve borsa bu açıklamalara olumlu baktı, şirket hisseleri toparlandı, bu arada da satışlar düzeldi... işler bir süre daha yolunda gitti. Fakat sonra üretim sorunları çıktı. Önceki olaydan tecrübeli yeni müdür gecikmeden 2. zarfı açtı. zarfta şu yazıyordu:
- Şirketi yeniden organize et. Yeni müdür reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun çözüldü. Bir süre sonra işler yine bozuldu. Yeni müdür koşa koşa giderek ve 3. zarfı açar ve okur:
- 3 zarf hazırla!... :durdurun
AYAKKABI
Adamın biri ayakkabı almak için mağazaya gider. Denediği ve beğendiği ayakkabılardan birinin ayağını sıktığını söyler .
Mağaza sahibi:
Bir hafta sonra açılır diyince
Adamın cevabı şu olur :
İyi ozaman bende bir hafta sonra gelip alırım. :durdurun
50 YKR
Küçük çocuk yolun ortasında hüngür hüngür alıyordu.
Yaşlı teyze acıyarak sordu:
Niçin ağlıyorsun evladım?
Çocuk: 50 Ykr umu kaybettim. der
Kadın çantasından 50 Ykr çıkarır ve çocuğa verir.
Ancak çocuğun ağlamaları dinmediği gibi 2 katına çıkar kadın şaşırarak sorar yine niye ağlıyorsun evladım der
Çocuk : Eğer o 50 Ykr yi kaybetmeseydim şimdi 1 Ytl param olacaktı der :durdurun
BAŞKASININ PANTOLONU
Öğretmen çocuğa sormuş:
Oğlum elini pantolonunun sağ cebine attın ve 10 Ytl çıkardın sol cebindende 5 Ytl çıkardın şimdi senin neyin var ?
Öğretmen çocuğun 15 Ytl demesini beklerken çocuk :
Herhalde üzerimde başka birinin pantolonu var cevabını vermiş :durdurun
BEŞ VAR
Saati söylemeyi yeni öğrenen iki arkadaş arasında şu konuşmalar geçer :
Saat kaç ?
Beş var.
Kaça beş var?
Bilmiyorum akrebini kaybettim :durdurun
BAK HELE
Doktor hastasını uyarmış :
Bakın donra söylemedi demeyin bu uyku hapların devam edicek olursanız sizde alışkanlık yapar.
Hasta bilgiç bilgiç gülümseyerek :
Sen ne diyorsun doktor bey ! Ben bu hapları 20 yıldır kullanıyorum hala alışkanlık yapmadı :durdurun (zaten yapıcağı kadar yapmış dimi
GÖZLERİM BOZUK
Göz doktoru cafere :
Şu tablodaki yazıları okurmusunuz der.
Cafer : Benim gözlerim bozuk siz bana okurmusunuz :durdurunü
İŞİ KİM YAPACAK
Herkez,herhangi biri,birisi,ve hiç kimse adında 4 kişinin aralarında şöyle bir olay geçti.
Ortada herkesin yapması gereken bir iş vardı. herkes kesinlikle bu işi birisinin yapacağına inanıyordu. herhangi birinin yapabileceği bu işi nedense hiç kimse üztüne almadı. birisi bu duruma çok üzüldü. çünkü yapılması gereken iş herkezin işiydi. fakat bu işi herkesin yapamayacağını hiç kimse aklına getirmemişti. herkes ise konuya nasıl olsa herhangi biri yapar gözüyle bakıyordu. sonunda herkez herhangi birinin yapabileceği fakat hiç kimsenin yapmadığı bu işin suçunu birisinin omzuna yükledi. :durdurun (sadece bu 1 teşekkür eder yazarken canım cıktı)
AMA DOKTOR
Doktorla hastası konuşmaktadırlar :
Doktor beni morga mı götürüyorsunuz?
Evet.
Ama ben daha ölmedim ki...
Olsun. Bizde daha gelmedik zaten. :durdurun
Daha fazla yazmak isterdim hatta aklımda birkaç fıkra daha var ama ellerim yoruldu daha fazla yazamicam umarım beğenirsiniz. Bu arada beğenmiyenlerde yorumlarını yazarsa sevinirm :goz:
Lütfen TEŞEKKÜR butonunu kullanın ki emeklerim boşa gitmesin.
veee işte Mizah Dükkanı 4 geldiii buyrun:
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=3586698#post3586698