Miyase Sertbarut - Sisin Sakladıkları özeti.

bana da lazım

ne bön bön bakıyon ben recebin davuguyum bana cok fazla davayla davala davayla davayla vurduğu için bu hallere geldim,:)

dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt fooloduna dııııııııııııııııııııııııııııııt

teşekkür mü neteşekkürü duuuman! ooool! :)

ebeni köpekler ...sin şereflinin tersi ,namuslu olmayan insanlar :vur:vur:vur:vur:vur:vur:biggrin:durdurun:goz::clap:melek göt kavat manyak haaa bunları bunu okuyana diyom mal mal bakma okumaya başladım mı ya tamamını oku yada top gibi döneklik baaaak küfür etme senin ağzına ben değil köpeğim sıçar. küfürlerin hepsi sana girsin. iiii

şaka lan şaka amma da alıngansın sana benim kanımda recep ivedik var demiştim.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:aşk:durdurun:durdurun:durdurun

ağzına sıççam sansür mansür yok mulan

bu da şaka

ulan baaaak tüm küfürleri yazarııım bak adresifim klomplexliyim manyatmayın ulan beni akşam akşam!!!!!!!!!!!!!

tamam bunu siz istediniz ananın amına dünyayı sokarım laaaaaan siktirme ebenin sıçtırma ağzına oruspunu dölü yarrak kafalı piç bezemenk puşt ,keraneye gel seni bizimkiler halletsin,amını 5 krş ye mi sattırıyon seni ben tanıyom götün yiyosa bir daha aliye karış.
ulan bunu
akuyan tek kaş bsana diyom küfür etme on katını sana postalarım.

ulan bak gene şakanın sınırını aştım ben resmen koptum:durdurun:durdurun:durdurun

yeterlen resmen sitenizi siktim

Geri