# Mitoloji Bölümü A.Mod'Luk TaLebi #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yardım istediğimden ötürü sana + demiştim..

ama aldıım duyumlara göre lafın kısası sabıkan varmış :) hemde mod.a küfüre varan hakaret..

evt yardım istiorum bölüm sayım oldukça fazla.. ama bunu duyduktan sonra oy düşüncem değişmiştir..
ben gerekirse tüm gün bölümlere bakarım ama "bi moderatöre küfür eden" yöneticiyi yanımda istemem arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsun.. ama;

bölüm moderatörü olarak [-] kırmızı..

Öncelikle arkadaşım seni hiç tanımam tanımamda gerekmiyor eleştirmicemde Mitoloji bölümünde Saydım toplam 10 konun var Pekde ılgılı olduğunu görmüyorum 10 konuyla ayrıca daha önce 7 gün ban yemişsin küfürden bir mod küfür hiç etmemeli yeri geldiğinde susmasını bilmeli ama demekki o özellik sende yok Benden kocaman sana Eksi

Hakkında hayırlısı olsun yinede saygılarımla

10 konuyla Spor Bölümü Adult a nasıl mod olunmuyosa yine o Bölüme olunmamalıdır..

- 1912

Daha önceden başka bi bölüme sanırım spor bölümüne bir adaylığın vardı ve çok geçmedi üzreinden sanırım. Şimdi mitoloji bölümüne. E bide ban var. Hemde moda küfürden.

[ - ]

Hayırlısı.

2. Moderatörlük için başvuran arkadaşların öncelikle forum kurallarını iyi bilmesi ve forum kurallarına aykırı haraketlerde bulunmaması gerekmektedir... ( Flood , Küfür , Reklam vs.... )

Kurallar kesindir.
-1923

1 DeLi Kuyuya 1 Taş Atar Arkasından 10 AkıLLı Taşı Çıkarmak İçin Kuyuya AtLar..Ben Hanqi Mod'a Kufur Etmışım ?? Bu NasıL Bi İftiradır ? Maç Sonu O An ki SinirLe Bunyamın Gezere Kufrettım Evet DeLiKanLı Gibi SöyLüyorum..Bunyamın Gezer TFF HAKEMİDİR..Yoksa Owww Sorry Bunyamın Gezer HackheLL'de Mod'da Benım Mı Haberım Yok !! Ve Şunu Diyorum 1 aLLahın KuLu Çıkıp Mod'a Kufur Ettıqımı IspatLasın Ve Bunun Yuzunden 1 Hafta Ban Yedıqımı SızLerın Gözu Onunde Göstersın Bu Forumda 1 Dk BiLe Durmadan DefoLup Giderim (AsLında DefoLup Gitmesı Gereken O Kadar Yaqcı,Çıkarcı İnsan Varken) Sustum Sustum Ama Bi Yere Kadar..KırmızıKız Sende Bişey Duyuyorsun Önce Bi GerçekLik Oranı Nedir Araştır..KuLaktan DoLma SözLerLe İş Yapma..AsLında Bendede Hata Var..BazıLarı Gibi YaqcıLık Yapmadım SürekLi DogruLarı Konustum DELİKANLI oLdum..!! Konuyu KapatabıLırsınız..Benden Kımseye YaqcıLık Yapmamı BekLemeyın..Ayrıca İFTİRA ATMAYIN...:goz:

MozoLe Miяach;4005958' Alıntı:
KırmızıKız Sende Bişey Duyuyorsun Önce Bi GerçekLik Oranı Nedir Araştır..KuLaktan DoLma SözLerLe İş Yapma..AsLında Bendede Hata Var..BazıLarı Gibi YaqcıLık Yapmadım SürekLi DogruLarı Konustum DELİKANLI oLdum..!! Konuyu KapatabıLırsınız..Benden Kımseye YaqcıLık Yapmamı BekLemeyın..Ayrıca İFTİRA ATMAYIN...:goz:

1. kulaktan dolma sözlerle hareket etmedim bilakis smodlara sordum ve banlandıını öğrendim..

2. madem kulaktan dolma,madem iftira,madem yalan.. o zaman sonuna kadar arkasında dur da konunu devam ettir..

burda kimse babamın oğlu değil.. ben sorar öğrenir ona göre hareket ederim. madem iftira atıldı sana neden hakkını aramıorsunda "tamam ya kapatın konuyu" diip sizinde modluunuz siizn olsun tarzında konuşuosun ki :)

Terbiyeni takınmanı istiyorum senden. Sana bir şekilde eksi vermiş tüm insanlara yağcı çıkarcı gibi sözler söylüyorsun. Delikanlı değilmişiz biz senin gözünde. İlk önce hitabetini düzelt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri