'Mitinglerde PKK için şarkı söyleyenler halkın huzuruna çıkarıldı'

sideways

New member
Reaction score
0
Gazeteci Vedat Yenerer, bölücü örgüt PKK mitinglerine katılan sanatçı Edip Akbayram'ın Cumhuriyet mitinglerine de davet edilmesine tepki gösterdi.

Yeniçağ gazetesindeki köşesinde Yenerer, üstü kapalı sanatçı Edip Akbayram'a gönderme yaptı. CHP ve DSP'nin miting kürsüsünde şarkı söylettirdikleri bölücü örgüt PKK yanlılarını görmezden geldiğini ifade eden Yenerer, organizatörler Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni de sert bir şekilde eleştirerek şunları söyledi:

"ADD nasıl olur da PKK ve bölücülerin organizasyonlarında şarkı söyleyenleri halkın huzuruna çıkartır' diye soran yok. Diğer taraftan Türk milletini barbarlıkla suçlayan, Sevr dayatmacılarından para alan sözde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ileri gelenleri çıkıp meydanlarda ahkâm kestiler. "

Yenerer, düzenlenen mitinglerin, AK Parti ve bölücüleri uyarmak yerine CHP ve DSP gibi başarısız muhalefet yapan, barajı geçeceği şüpheli partilerin gövde gösterisine dönüştüğüne dikkat çekerek,

"Bu meydanlara gelenler, Türk ve Atatürkçü olduğunu haykırmaya geldiler. Türkiye'de rejimi değiştirmek ve parçalamak isteyenleri protesto etmeye geldiler. Ama bu kalabalığı kendi safındaymış gibi gösterip sahiplenen sözde Atatürkçü CHP, Esat Canan gibi bölücü teröristlerin yayın organı ROJ TV'nin kıdemli konuklarını hâlâ bünyesinde tutmaya devam ediyor. Oysa, Türkiye aleyhine yayın yapan teröristlerin çok sevdiği Esat Canan, değil CHP, TBMM'den bile ihraç edilmelidir."

-CHP bölücü zihniyeti seyretti

Atatürk'ün partisi olduğunu iddia eden CHP'nin bölücü zihniyetlileri seyretmesinin ve onların milletin meclisinde halkla alay eder gibi gövde gösterileri yapmalarına sessiz kalmasının büyük bir gaflet olduğunu da kaydeden Yenerer, şöyle devam etti:

"İşine gelmediği zaman beceriksizliğin adını demokrasi ve insan hakkı olarak değiştiren CHP'liler, ya partinin adını değiştirmelidir ya da Atatürk adını bir daha ağızlarına almamalıdırlar. Eğer Atatürkçü oldukları konusunda ısrarlı iseler, en az Atatürk kadar Türk milliyetçisi olmak ve gereğini yapmak zorunda değiller mi? Yoksa yanılıyor muyum? Hem Atatürkçüyüm diyeceksiniz hem de terörist zihniyeti içinize alıp, barındırıp sonra da pişkin pişkin ne yapalım tüzüğümüz böyle diyeceksiniz."

Erkan Acar, Zaman :goz:

paylaşım için sağol böyleliklen kimin vatan haini olduğunu görüyoruz

pkk için yapılan herşey, bir genel ev kadınının erkeklere verdiği olayın aynısıdır...

abi ortamı gerende chp degil mi ? her fırsatta olmadık çıkışları ile bizi eylendirmeye devam ediyorlar saolsunlar hep böyle olsunlarda bizde neyin dogru neyin egri oldunu çok ii bilelim

Edip Akbayram para için konserlere çıkıyor anladığım kadarıyla. Ama cumhuriyet mitinginde pkkyı umursamayan bir sanatçı olmamalıydı.

Yine de Çağdaş Yaşamı Koruma D. zaten hiçbir konuda hassas değil ki... Onlar ancak ortaya çıkarlar arada kışkırtıcı sözler söylerler.

Edip Akbayram konusunda Yeniçağ haksız değil

ama yok Edip Akbayram diyorsa ben sadece sanat yapıyorum kime yaptığım önemli değil
bu onun terörü desteklediğini göstermez.

bence Cumhuriyet mitingine katılan bir şarkıcının daha önce orda olmaması gerekirdi!
yanlış anlaşılmasın Edip Akbayram teröristtir de demiyorum kesinlikle.

tabi bu konuda en son suçlanacak ÇYDD olmalıdır.
çünkü Edip Akbayram ı oraya sosyal mesaj vermesi için değil, şarkı söylemesi için çağırıyorlar
bu yüzden Edip Akbayram önbceki yıllarda nerde ne yapmış araştırıp oraya çıkarmaları gerekmez
hele ki bu olay üzerinden kalkıp Cumhuriyet Mitingine katılanları terörü desteklemekle suçlamak büyük aymazlıktır

tam bitmedi mesaj ilerleyen bir zamanda -editlenecektir-

Cumhuriyet mitinglerini önce sol partilerin yetmedi pkk nın propagandası yaptınız. Şunu kafanıza iyice sokun bz Atamız ve laikliğimiz için yürüyoruz başka bir sebep aramayın.
Bu iki değere sahip çıkacaksanız şu tehlikeli ortamda gelin beraber yürüyelim

arkadaşım Edip Akbayram ı oraya sosyal mesaj vermesi için değil, şarkı söylemesi için çağırıyorlar demişsin,ama neden "edip" ; sesi güzel die mi, fiziği güzel die mi. aponun sesi güzel olsa bide özlü sözler katsa şarkılarına onu mu çağıracağız mitinglere. bence cumhuriyet mitinglerine yakışmayan isimler ( isterse madonna olsun ) çağırılmamalı.

Edip Akbayram diyorsa ben sadece sanat yapıyorum kime yaptığım önemli değil
bu onun terörü desteklediğini göstermez.diyorsa bundan çıkartılacak 2 seçenek var
1:hakikaten sanatı uğruna ikiyüzlü görünmeye bile razı
2:sanat manat hikaye,"sanat yapıyorum kime yaptığım önemli değil" diyerek iki tarafıda aynı değerde tutup öle veya böyle para kazanmak

işin aslı bana 2.şık daha mantıklı duruyor.Edip Akbayramı orada şarkı söyletmek yakışmadı...

edip akbayram gibi bir adamın öyle bir mitinge katılması mitingin anlam ve önemini yitirmesine neden olmuştur. yani cumhuriyet için ya da laiklik için değil pkk için miting yapılması anlamı katmıştır.
mitingde söylediği şarkı da Atamıza hakaret eden adamın yazdığı bir şiirdir. "aldırma gönül aldırma."

"YA MİLLİYETÇİSİNİZ YA DA TESLİMİYETÇİ"

RISEEE' Alıntı:
pkk için yapılan herşey, bir genel ev kadınının erkeklere verdiği olayın aynısıdır...

OLAYA NOKTAYI KOYMUŞSUN GÜZEL KARDEŞİM....

DOĞRU SÖZE NE DENİR ????​

[VIDEO]68ZVYMHIsvY[/VIDEO]

ATATÜRKÇÜYÜM DİYEN ATATÜRK'ÜN KURDUĞU ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARA EĞLENDİRMEK İÇİN DÜNYAYA GELMİŞ GÖRÜN BAKALIM... ÇOK MERAK EDİYORUM O EŞKİYA KİM OLUYOR ?

RISEEE' Alıntı:
ne güzel yazmışsın kardesim tebrik ederim cumhuriyet mitingleri pkk ile eleleler diyince milletten tepki aldık yalanmı söyledik baykalda seyretti pkknın terörün her ne şekilde karşıma çıkarsa çıksın karşısındayım....

Arkadaşlar eğer Haber bu adam için yapılıyorsa ve cezası neyse en ağır şekilde cezalandırılsın.. ama eğer kişiler üzerinden mitingler karalanmaya çalışıyorsa kusura bakmayın ama buna sizden başkası inanmaz...
Yakında malzeme kalmayınca Flaş Flaş Mitinge katılanlar arasında olan vatandaş Ahmet bey 3yıl önce bir kavgaya karıştığı ve bu yüzden gözaltına alındığı öğrenildi işte o görüntüler..Bir diğeri Mehmet bey ise lise de okurken kopya çektiği disiplin cezası aldığı ve okuldan uzaklaştırıldığı öğrenildi..İşte bu millet bunlarla gösteri yapıyor
Diye haberler çıkarsa şaşırmayın..

EDİP AKBAYRAM, PKK KONSERİNE KATILDIĞINI KABUL ETTİ

Akbayram, önceki gün Fox TV'deki bir programa katılarak kendini savundu.

Fox TV'de yayınlanan ve eski MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül'ün de katıldığı programa telefonla bağlanan Akbayram'ın sinirli olduğu görüldü. Gül'ün "Sizin gittiğiniz Londra'daki gece PKK ve yan kuruluşlarının etkinliğidir." şeklindeki sözlerine Akbayram, "Ben şarkı söylüyorum." diye cevap verdi. Bunun üzerine Gül, "Ancak PKK Türkiye'yi mezbahaya çevirdi, hiç protesto ettiniz mi? Orada PKK posterleri asılıyor, 'Biji Apo' diye bağırıyorlar." diye tepki gösterdi. Akbayram ise bu eleştiriye de "Bunlar benim inisiyatifim dışında gelişti." deyince, Gül'den "O zaman katılmayın." yanıtını aldı. Programda Akbayram kendine çamur atıldığını iddia edince de Gül şunları söyledi: "Siz gidip PKK denen çirkefin içine giriyorsunuz. Ben mi çamur atıyorum. Teröristlere destek vermeyeceksiniz. Kürt ayrıdır terörist ayrıdır. Onlara destek veremezsiniz. Siz Türk sanatçısısınız. O zaman oraya katılmayın."

kaynak:haber10.com

Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül, aldırma
Ağladığın duyulmasın,
Aldırma gönül, aldırma

SİZ DE ALDIRMAYIN BE ARKADAŞLAR

edip akbayram dinliyipte kendini Atatürkçüyüm diye tanımlamasınlar!!o şiir mapusta yazılmış ve o şiiri yazan şairi bizzat Atatürk hapise attırmıştır

Geri