miting 19 Temmuz

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
HH Üyesi
Reaction score
0
Değerli Atatürkçüler,basında duyamayacağınız haber

19 Temmuz 2008 saat:11:00’da Kadıköy İskele

Meydanı’nda Atatürkçü Düşünce Derneği’nin öncülüğünde

düzenlenecek olan “Atatürk ve Demokrasi Mitingine”

topluca katılmak üzere çalışmalar yaptığımızı duyurmuştuk.

Bu doğrultuda Anadolu Ekspresi isimli trenden 112 kişilik bilet

Ayrılmış olup katılmak isteyen üyelerimizin 16.07.2008 saat:17:00’a

Kadar derneğimize bildirmeleri gerekmektedir.

ADD Çankaya Şubesi Mithatpaşa Caddesi No:52 Kat:6 Kızılay/Ank

Tel:432 52 34

biz şu mitingin amacına ergenekoncukları koruma kollama sahip çıkma diyelim daha doğru olur:clap

İnsanın İmamnındaki ciddiyet yüzüne yansır, bir nenelerimize bakıyorum birde aşağıdaki resme bakıyorum, Allah hidayet etsin diyorum,

Çocuklarınız namaz kılmak yerine bale yapsın diyen bir zihniyetin arkasından, VATAN a sahip çıkalım diye miting mi atacaz :vur
:durdurun

109115.jpg

Türkan Saylan: Korkuyorum!
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan, Ergenekon terör örgütü kapsamında gözaltına alınanlara sahip çıktı.

Saylan, Ergenekon örgütü kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen emekli Orgeneral Hurşit Tolon ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un 'vatansever ve saygın' askerler olduklarını söyledi. ÇYDD Genel Başkanı Saylan, ayrıca Ergenekon iddianamesi ve AK Parti aleyhine açılan kapatma davalarına da göndermede bulunarak 'dipsiz kuyunun içindeyiz' benzetmesinde bulundu.

Türkiye Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) ortaklaşa düzenlediği "Türkiye'de Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği: Sorunlar, Öncelikler ve Çözüm Önerileri" konulu konferans İstanbul Ceylan İntercontinental Otel'de yapıldı. Toplantıya TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Sancak ve ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan gibi pek çok isim katıldı. Program çıkışında basın mensuplarının Ergenekon iddianamesi ile ilgili sorunlarını cevaplandıran ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan, yapılan operasyonlarda intikam alındığını iddia etti. "İçerde ve dışarda bu kadar üzücü olay yaşandıkça hepimiz artık telefonlarımızdan korkar olduk" diye konuşan Türkan Saylan, 'huzursuz' olduklarını ifade etti. Saylan, "Mahkeme tarafından devletin gerçek sahiplerini huzurlu edecek karar verilmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Gelecek günlerde operasyon kapsamında göz altına alınan kişilere destek olmak için miting düşünüyor musunuz? şeklindeki bir soruyu da "Mitinglere yandaş değilim. Ancak bunu bir intikam olarak görüyorum. Yoksa onlar kadar masum, yurtsever insanların bir araya geldiği ve hiçbir olayın çıkmadığı, güzel şeyleri yok etmek ya da küçümsemek kimsenin başarabileceği bir şey değil. İnsanlar içtenlikle bu duyguları taşıyorlar. Bu duyguları taşıyarak sessiz kaldılar. Ne sonuç alınacak merakla bekliyoruz." şeklinde cevaplandırdı. Basında sıkça gündeme getirilen 19 Temmuz'da geniş katılımlı bir miting düzenlenmesinin de şimdilik gündemde olmadığını ancak yapılması gereken bir durum olduğunda da yapılacağını belirtti.

Saylan, ayrıca üstü kapalı olarak da hükümetin Ergenekon operasyonu kapsamında bazı kişileri sindirmeye çalıştığını iddia etti. Öte yandan ÇYDD Genel Başkanı Saylan, Ergenekon operasyonu kapsamında basında çıkan bazı haberlerinde bilgi kirliliğine sebep olduğunu, bundan da rahatsız olduğunu dile getirdi. Saylan , operasyon kapsamında 1 Temmuz 2008 tarihinde göz altına alınmalarının ardından tutuklanarak cezaevine konulan emekli paşalara da sahip çıktı. Saylan, Tolon ve Eruygur'un iki 'saygın ve yursever' kişiler olduklarını savundu. Savcının bile Ergenekon Terör Örgütü derken terminolojiye dikkat ettiğini öne süren Saylan konuşmasını şöyle noktaladı: "Bunlar yıllar yılı teröristleri kovalamış insanlar. Dağlarda gezmiş insanlar. Şimdi ne diye terörist denilen bir konuma geldi. Burada bence terminoloji çok önemli."

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ise Ergenekon İddianamesi ile ilgili sorunlara cevap vermedi. TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Sancak da israrlı sorular karşısında "Türkiye'de hukuk yürüyor. Mahkeme sonucunu bekleyip, göreceğiz." dedi.

Bayram Kaya, Bilal Şahin/ZAMAN

burdan bağırsak olmuyo atatürk atatürk ya tüh ya neden türkiyede hiç birşey değişmiyor halbuki o kadar bağırıp çığırıyoruz....

bırakın ya bunları siz o kalabalığı getirinde c.tesi pazar çalıştıralım p.tesi o meydan da ekmek dağıtırız en azından o kadar enerjileri bir hayra dokunur...

yeni kontörcüler bunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
1000 kontör 15 lira
yanında birde rozet kakalarsın 5 ytl den
çarp bir milyonla yada biz kaç kişi isek ile
al sana yeni Tuncaylar....

yine meydanlara çıktı saylan bakalım şimdi neler zırvalayacak

bu mitingi ADD çankaya şubesi düzenliyorsa Ankara'da yapsın, neden Kadıköy'de yapıyor, Çankaya'da katılım ve ilgi olmaz mı. Ya da ADDnin Kadıköy şubesinde kimse kalmadı mı. Yok eğer ADD genel merkezi düzenliyorsa, genel başkanı, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyeti yıkmakla suçlanarak tutuklanan biri olan bir derneğin mitingine kimse katılmaz

Zaten İst. Kadıköy'de oturuyorum.Allah izin verirse mutlaka katılıcam.Duyuru için teşekkürler.

Orada olacagız.

Aynen 2 temmuz Sivas Katliamının yıldönümünde Kadıköyde oldugumuz gibi...

kım duzenlıo kı bu mıtıngı ???

"!!!!!!ADD tebrik ediyorum. Çünkü yürüyüşü demokrasi için yapıyorlarmış.%47 oyla iktidara gelen bir partinin kapatılmaya çalışılmasının demokrasi dışı oldugunu anladılar.!!!!!!!"

keşke anladıkları için yapsalardı da bende yukarıdaki tebriği gerçekten yapabilseydim ama nerde

Ω€яэмΩ;3209518' Alıntı:
kım duzenlıo kı bu mıtıngı ???

mitingi düzenleyen türkan saylan, herşeyiyle vatana ters olan insanlar düzenliyor, katılanlarda oluyor işte, yürüyün bakalım nolcaksa,

ben sivaslıyım, olaylarıda yapanlar sivaslılar deil savunanda, savunmayanda sivaslı deil, boş boş karın ağrısı yapılıyor başka birşey deil, elimden gelse yıkarım o madımak oteliniki bir daha gündemi işgal etmesin,

yürümeyin kardeş sivas için size ihtiyacı yok sivasın, konuşmayın hiç birşey hakkında

mitingi düzenleyen türkan saylan, herşeyiyle vatana ters olan insanlar düzenliyor, katılanlarda oluyor işte, yürüyün bakalım nolcaksa,

ben sivaslıyım, olaylarıda yapanlar sivaslılar deil savunanda, savunmayanda sivaslı deil, boş boş karın ağrısı yapılıyor başka birşey deil, elimden gelse yıkarım o madımak oteliniki bir daha gündemi işgal etmesin,

yürümeyin kardeş sivas için size ihtiyacı yok sivasın, konuşmayın hiç birşey hakkında

2 Temmuz'da Türkiyenin aydınları Sivas'ta din elden gidiyor denilerek yakıldı.
Şimdi bu olayın oldugu Madımak Oteli kebapçı olarak iş görüyor.

Yani hala dalga geciliyor bizlerle.
Oysa birşeyi unutuyorlar.Geç olsada bir gün elbet bunları yapanlardan hesap sorulacak.
Şu an yobaz ve cahiller iktidarda olabilir ama bu çok sürmeyecek ve Atatürkçü gençler 85 yıl önce oldugu gibi tekrar devralacak ülkeyi.

Ve hesap soracak tüm faşistlerden ve yobazlardan...:goz:

Oysa birşeyi unutuyorlar.Geç olsada bir gün elbet bunları yapanlardan hesap sorulacak.
Şu an yobaz ve cahiller iktidarda olabilir ama bu çok sürmeyecek ve Atatürkçü gençler 85 yıl önce oldugu gibi tekrar devralacak ülkeyi.

sende bunu yedin

:vur ne yapsın adamın ekmek parası dükkanı kapatıp, kilisemi yapsın:durdurun

aaaaaahhhh aah
Atatürk yaşıyo olsaydı ilk önce o dagıtırdı, sizin miting dediginiz kıytırık salvalarınızı.

yer sivas.madımakta sivaslının değilmi,ister kebabcı açar ister dönerci,madem çok dert etmişsiniz AB den gelen paralarla fonlarla add ve çydd oraya para aktarıp müzeye çevirseydi kardeş..85 yıl önceki gençleri siz mi temsil ediyorsunuz.devir teslim nezaman ..
sonra eğer sivasta aleviler varsa hala ne diye kebapçı dükkanı olarak kullanılıyor orası zengin bir izeettin doğan yokmu alıversin orayı kebapçıdan..

Geri