Minnesota'ya yağan deh$et ßüyükLükteki DoLu !..

Allah'ın işine bakın ki küresel ısınmanın en büyük sorumlusu amerikada meydana gelmiş

Gerçekten ilginç...ama sadece ilginç... neden korku resimlerinde konu açılmış anlamadım...ayrıca eline sağlık dostum.

yazık vallaha arkadaslar doğa yaptıklarımıza isyan ediyo artık yazık diyorum baska bişey demiyorum bence cevretemizliği konusunda biraz duyarlı olalım derim size hayvanlığın lüzumu yok bence cekirdek yerler yere atarlar cevreye vermedği zarar kalmaz insanları sonra da niye böyle oluyo derler yazık arkadaslarım yazık hepinizi cevre temizliği konusunda duyarlı olaya davet ediyorum lütfen biraz anlayıs yarın çocuklarımız yasayacak bu dünyada o yüzden bu konuda hassas olmanızı bekliyorum hepinizden

ben en cok arabalara uzuldum ama en sondakı bmw ye bır sey olmaması benı sevındırdi.

:)

Allaha sukurler olsun simdi bir okadar daha hayran kaldim ona,. Dikkat edin neden dunyaya degilde hep Amerikaya oluyor boyle anomali doga olaylari : )

Tabiat anayi ( manon ) o bile iLalLah etmis belliki

:Sopa

Oha Bee İnsanları Yağış Anında Keni Öldürür....

YArından sonra filmindeki doluya beziyo güzel resimler saol...

küresel ısınmann sonucu değil bence bu dünyanın her yerinde yaşanabilinecek bir durumda değil bu tür olayların dünyanın şekli,dönüşü vb. coğrafi etmenlerle açıklanabilineceğini sanıyorum hemen işi allaha vurmayın allahın yukarda işimi yok bunlara taş gibi dolu göndereyim desin valla alemsiniz ha

yaw küresel ısınma demiş herkeste..... alakası yok ..dolu gayet normal bi doğa olayı , boyutları deişebilir ......... bunun olduu yere bakın siz amerika....çarpılıyor hübneler

küresel ısınma ve etkleri derim..
dogadan herseyi alıyoruz ama hep kirletiyoruz

ııııiiiyyyyhhhhhh gerçekten korkunç yaaa

doğa bizden intikam alıyor.eline sağlık kardeşim

Ben DemİŞtİm BaŞimiza TaŞ YaĞacak Dİye :D
Ama Bu Kaya Gİbİ Lan

Geri