Miniklere Türban ve Sarık

O Kızların Hepsi Acaba İstiyerek Mi Taktı O Türbanı Onu Merak Ediyorum

isteyerek yada istemeyerek...
baleye ,,folklora gidenlerin hepsi kendi istekleriylemi gidiyorlar...
ailenin yöneltmesiyle gitmiyorlarmı...
aile hangi sistemi kendisine yakın görüyorsa ona doğru yönlendirir çocuğunu bundan daha doğal ne varki...

Neresi Doğal Kardeşim O Yaştaki Çoçuk Din'den Kitap'dan Anlamaz...

Çoçugun Kendi Rızasıyla Bunu İstiyerek Yapması Lazım

ooooo hala nerdeler

zoruna giden arkadaşlar; sarık giydirilse ne türban giydirilse ne bi tarafını açsa ne

haber değeri bile yok ama bişeyleri kurcalamak varya

cok guzel olmus kiskananlar catlasin,turban bu milletin degeridir

Neresi Doğal Kardeşim O Yaştaki Çoçuk Din'den Kitap'dan Anlamaz...

Çoçugun Kendi Rızasıyla Bunu İstiyerek Yapması Lazım

AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR MİSALİNİ BİLİRMİSİN...
BEN EĞER DİNDAR BİR AİLEYSEM ÇOCUĞUMU DİNDAR YETİŞTİRME ÇABASINDA OLURUM...BEN ALKOLİKSEM ÇOCUĞUM BANA BAKARAK % 80 ALKOL İÇER...
BEN EĞER DİNSİZSEM VE EĞİTİM VERMEZSEM ÇOCUĞUM % 80 DİNE UZAK OLUR...
İLKOKUL 1.SINIFA BAŞLAYAN ÇOCUKLARIN HANGİSİNİN İSTEYEREK BAŞLADIĞINI SEN GÖRDÜN...% 90 I ZORLA AĞLAYARAK GÖNDERİLİYOR...NEDEN AĞLADIĞI HALDE GÖNDERİYORUZ...ÇÜNKÜ EĞİTİM ALSIN DİYE ...NEDEN ÇÜNKÜ SAĞLAM KİŞİLİĞİ OLSUN DİYE ...YANİ AİLE ÇOCUĞUNU BELİRLİ BİR YAŞA GELDİKTEN SONRADA YÖNLENDİRME YAPABİLİR....
BU MİSALLER İŞİNİ GÖRDÜ SANIRIM....

Verdiğin Örnekler Öyle Örneklerki

Türban Takmıyan 1 İnsanı Kötüler Cinsden :)

Ağaç Yaş Iken Eğilir.. Sen çoluk çocuğunun Her Tarafını Aç Ve Dışarı Gönder.. Sonrada 15 Ine 16 Sına Geldiğinde Kızım Kapan De... Küçük Yaşta Bu Eğitimin Verilmesi Lazım.. şu Yukarıdaki Fotoğrafa Bakıyorumda.. Sadece Helal Olsun Diyorum.. Rabbim Yolunuzu Nur Eylesin... Karşı çıkanları Islah Eylesin, Zorbalık Yapanlarıda Kahr-u Perişan Eylesin... Dua Ile...

VARSA BİR FİKRİN SÖYLE BEN KONUŞUYORUM SENDE KONUŞ...
HERKES KENDİNDEN SORUMLU DİNİ VECİBELERİNİ YERİNE GETİRMEYENLER KENDİLERİNE YAPARLAR...BEN AYIRIM YAPMAM...

Ben milletin aklını çelecek mesajlar yazmıyorum
Herkesin bir aklı fikri var
Türban takmayanada saygı duyun yeter

ŞAKAMISIN SEN ...
KİM TÜRBAN TAKMAYANA SAYGISIZLIK ETMİŞ ...
AYNI SAYGIYI BİZ İSTİYORUZ..UFACIK ÇOCUĞUN BİLE TAKTIĞI ÖRTÜYE TAHAMMÜLÜNÜZ YOK...

ŞAKAMISIN SEN ...
KİM TÜRBAN TAKMAYANA SAYGISIZLIK ETMİŞ ...
AYNI SAYGIYI BİZ İSTİYORUZ..UFACIK ÇOCUĞUN BİLE TAKTIĞI ÖRTÜYE TAHAMMÜLÜNÜZ YOK...

Bana cevap veriyorsun genelleme yapıyorsun
bak bakalım mesajlarıma tahammülüm olmadığını yazdığım varmı
birisi boru falan demiş bizde boruyu kendisine uygun gördük o kadar

Bana cevap veriyorsun genelleme yapıyorsun
bak bakalım mesajlarıma tahammülüm olmadığını yazdığım varmı
birisi boru falan demiş bizde boruyu kendisine uygun gördük o kadar

ARKADAŞIM BİR TİYATRODA BİLE TAKILAN ÖRTÜYÜ HOŞGÖRMEYEN VARSA BENDE O BORUYU ONA UZATIRIM ...

NEYSE KASMAYA GEREK YOK SENİN HAYATIN SANA BENİMKİ BANA ....

hocam dalga mı geçiyosunuz ya ben etrafımda hiç görmedim açıkçası aa bu türban takmıyo ne biçim insan diyenleri ama bırak türban takmayı türban takmayı hoş görenlere bile neler söylediğiniz ne kadar saygı duyduğunuz ortada her neyse herkes her şeyi biliyor zaten...

Bazılarına göre türban takmayanlar,alkol kullananlar,dini provokasyona tahammülü olmayanlar dinsiz oluyor.Bazılarına göre ise;alkol kullanmayanlar,küçük yaştaki çocuklara din sevgisini empoze etmeye çalışanlar,başını örtenler yobaz oluyor,ne tuhaf bir kutuplaşma,bir o kadar da keskin...
Bana gelince!Ben diyorumki;islamın 5 şartı vardır,bunlara uyan gönülden iman eden herkes müslümandır.Türban takıp takmamasına göre veya alkol kullanıp kullanmamasına göre bir insanın inancını yargılamak hiçkimseye düşmez.Kaldıki böyle hassas bir konuda,daha ilk mesajda bile küfür ile başlayarak rengini belli eden arkadaşımız nasıl olurda bu yargılama hakkını kendinde bulur onuda anlamış değilim.Ayrıca bana kalırsa bir insanı haksız yere gericilikle suçlamakda gericiliktir.Şimdi belki bazı arkadaşlara göre "dinsiz" oldum,olayım ne yazar?İt ürür,kervan yürür...

hocam dalga mı geçiyosunuz ya ben etrafımda hiç görmedim açıkçası aa bu türban takmıyo ne biçim insan diyenleri ama bırak türban takmayı türban takmayı hoş görenlere bile neler söylediğiniz ne kadar saygı duyduğunuz ortada her neyse herkes her şeyi biliyor zaten...

Yani her konuda ayrım yapmaya bayılıyorsunuz
Türban takan takmayan
Türk kürt
alevi sunni vs. vs.
Türban takana kim çıkart onu başından diyor (Devletin koyduğu kanunlar dışında)
Malesef ülkemizde savaşlar bitti iç çatışmalar başladı bakalım sonu hayır olsun

Geri