Mini Xp Lite sp3-Türkçe Teklink

simonzeki

New member
Reaction score
0
85gri.png

Mini Xp Lite sp3 Türkçe Teklink

Güncellenen Sistem : Windows XP PRO SP3
ISO Boyut : 412 MB (Rar Boyutu : 377 MB)
Güncellik Tarihi : 2012'ye kadar çıkan tüm güncellemeleri içerir.
Kurulum Çözünürlüğü : 1024x768 PX
Sıkıştırma : Rar / ŞİFRELİ
Sata Desteği : Var.
Görsel Paket Entegresi : Yapıldı..
Program Entegresi : Yapılmadı.
Sürücü Entegresi : Yapıldı. Liste sunumda.
Katılımsızlık Durumu : Full Katılımsızdır.Oturum Administrator Olarak açılır.

Eklenen Sürücüler:

DP_LAN_wnt5_x86-32_1205
DP_MassStorage_wnt5_x86-32_1206(SATA)
DP_WLAN_wnt5_x86-32_1202
minigif.gif

gQ3DO.gif

Mini Xp Plus-2012

(((Alternatif)))

Mini Xp Plus-2012

Sevgili dostum, mini xp'yi indirmek istiyorum fakat bilgilendirme notunda sıkıştırma konusuna rar / şifreli yazmışsın. Şifreyi nereden bulabiliriz? Yardımcı olursan çok sevinirim. Bu arada, belirtmeden geçemeyeceğim. Çalışmaların çok güzel. Ellerine sağlık.

Son iki haftadır hayvancağızın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Ben bilgisayarıma hayvancağız diyorum. Sevgili arkadaşlar bilgisayardaki sorunlar IDE HDD lerden kurtulup onları 500 er GB lık iki adet SATA ya çevirmemle başladı. İlk sorun sata driver entegre edilmiş XPSP3 bulamamak oldu. Sağolsun bir arkadaş sata entegreli Royal Xp verdi. Cd de I386 klasörü içerisinde o ünlü AHCI dosyaları var. Fakat buna rağmen o bildiğiniz mavi ekran hatası ve malum mesaj. Yani Ahci6xx. Bu mini xp de sata entegreli deyince sevindim, Dur bir deneyeyim dedim. Gelgör ki Scsi Status 0x02 yakamı bırakmıyor. Bende biosa girmek ve Sata disklerimi Ahci moddan ideye çevirmek is-te-mi-yo-rum. İnat ettim, bakalım sonu nereye varacak. Mini xp ne yazıkki işime yaramadı. İndiren ve aynı hatayı alan başka arkadaşların olup olmadığını öğrenmek isterim.

Geri