Mini etek

zekasıyla dikkat çekemeyenlerin bacaklarıyla dikkat çekebilme çabası, yahut kafada bişey yok boşver bacaklara gel deme çabası...
Erkeklerin göğüs kıllarını sergileme sevdası ne derece kıroluksa bu da o derece kıroluk bence...

katakulli' Alıntı:
zekasıyla dikkat çekemeyenlerin bacaklarıyla dikkat çekebilme çabası, yahut kafada bişey yok boşver bacaklara gel deme çabası...
Erkeklerin göğüs kıllarını sergileme sevdası ne derece kıroluksa bu da o derece kıroluk bence...
Sana Tamamen Katılıyorum.Bu Mesajın Üstüne Artık Hiç Bir Kızdan Cevap Gelemez:eek:

bence güzelliklerini ispata böyle gerek duyuyorlar..

abi muhabbete bak ya baska sey bulamadınızmı da etekle ugrasıyorsunuz? yaratıcı ol bıraz sordugun sorunun cevabını kendin biliyorsun zaten

üstelik miniyi giyerler sonrada bir yerim görünmesin diye çekiştirir dururlar!suç onu diken terzinin dercesine!!!

+18 geyiklere yakışıcak bi konu :D

kim ne giyerse giysin umrumda değil :)

Ya hakketen arkadaşlar önce heryeri açılaak derecede giyerler sonrada aman açılmasın diye gayret ederler ben de bunu anlamıyorum madem oranın buranın açılmasını istemiyorsun giyme kardeşim . örnek mi kısa bady göbekleri açık olur gösetermemek için bady i sündürüp dururlar

neden böyle kötüye çekiyoruz arkadaşlar mini etek giymeseler akşam kimi götürüceğiz diye bayağı bi düşünmek zorunda kalırdık ama şimdi öyle mi bi bakıyosun 10tane kot giyen 1tane minili işimiz kolaylaşıyor

konu kapansın herkes saçmlamaya başlamış.

Abi bence sevgilisi olan giymesin olmayan giysin

yakışan giysin löbür lömbür bacaa olan giymesin yaw midemis var bisimde :)

Geri