Mini etek

sakirgs

New member
Reaction score
0
Sormak istediğim bir kaç soru var

mini etek normalde kaç cm dir???
kızlar neden mini etek giymeyi sever??

Bu konuyu çok aradınmı acaba??

ya bence kızların mini etek giymesinin sebebi sanırım,güzel gözükmek ve dikkat çekmek..ama güzel olana da yakışıyo ne diyeyim..

:) diyecek birşey bulamadım :)

aslında güzel bir konu ve başlık açan arkadaşa teşekkürler..bu şekilde kızlara ait bir bölümde bunun sebebini kızlardan öğrenmiş oluruz...ama sanırım benim dediğim gibi bir sebeb

muahahah bunlarıdamı görecektik:D
neyse madem yazdık yorum görüşümü söliyim:):)
ben anti-mini-etek çilerdenim...:D
sevdğim kişi başkasınıngöz zevki için deil sadece benim için giymeli:D

etek giysinler bence ama mini değil pantalon da giymesinler ne güzel çiçekli,puanlı etekler var,ne güzel.

Hiç giyinmeyın daha iyi olur, tabiiki şaka:),bence dekolte yerine estetik açı değerlendirilmeli.Ben bir erkek olarak söylemiş olayım etek güzeldir bayana ama kısa olmasın diyorum bu hatunun ilk intibasına da çok ciddi zarar verir.

Bak mini etek dedinizde aklıma geldi :sigara:

hep söylemek istemişmdir:D

İyi bi konuşma mini etek gibidir, ilgiyi çekecek kadar kısa, esası kaplayacak kadar uzun.... :mutlu: :mutlu: :mutlu:

Bir de fileli çorap giyerler ya hani ben bir bulmacayım kare kare çöz beni dercesine.

Kesin Kizlarda Erkeklerin Yiğitlik Kuralina Uymaya Başladilar

tamamen egomanya sakın erkekler için olduğunu sanmayın. önce kendi hemcinsleri sonra kendileri için giyiyorlar bana göre. Bizde kendi üstümüze alınıyoruz alınmayın öle değil işin aslı :)

muabbetler enteresan değil daha ötesi. gece gece nerden bulursunuz bilmem ya...

boşver sen mini eteğin byunu altındakine bak:)

Benim Bir Arkadaş Otobüs Durağında Kıza Sorar:

Arkadaş;Neden Daracık Pantolon ve Mini Etek giyersiniz?

Kız Aynen Şöyle Der:Bak Bak Arkaya Bak!Bunu Sergilemek İçin.

Bencede Gerçekten Öyle.Ürünlerini Sergilemek İçin.(Birçoğu)

mu_cann Ayıp Yaaw Kızlar Vsr Nasıl Konuşuyon Öyle Eteğin altındakine Bak Diye :D

YANİ VARYaaaa diycek kelime bulamadım yaaa konuya baq inan koptum..zuhahaha :)

konu bulamadık galiba cm lere kadar indiğimize göre:)

kıslar siz onlara bakmayın hepiniz mini etek giyin hattan süper mini giyin uzun etek pantolan tarzı giymeyin mini giyin bütün kıslara mini etek kampanyası bütün kısları sewiyom

Geri