MG_eVİL
New member
- Reaction score
- 0
Bana Soru Soran Arkadaşlar.. _Gaffur_ Nickli Arkadaşın Postlarını Okumanız Yeterli.. =))
Bana Soru Soran Arkadaşlar.. _Gaffur_ Nickli Arkadaşın Postlarını Okumanız Yeterli.. =))
Postlarım büyük bir ihtimalle silinecektir yada konu kaptılacaktır ,bizatihi yobazlığı ve soysuzluğu üstüne basa basa teşhir ettim, tıpkı bir yılanı ezer gibi kıvır kıvır kıvrandıran postlar attım.
Hani Kamer Genç'i Bi Aralar Tiği Almışlardı Hani Bir Söz Yüzünden Hatırlar mısın.. Anlayan'a Davul Zurna Saz Anlamayana Davul Zurna Az :goz:
Okudun mu bilmiyorum yukarıda yazan şeyler çok güzel şeyler..
Direk saldırı moduna geçmişsin. Sence Türk olmak ne? Tarif et bilelim. Belki senin dediklerin daha mantıklı çıkar. Yoksa cevap veremediğiniz konulara yan çizmeyin.
_Gaffur_ süper yorumların var teşekkür ederim.
Tanrı ulu değilmi ? Tanrı Uludur lafı çok mu zoruna gidiyor? Allah Tanrı değilmi?
Ta-Ha Suresi 98 Gerçek olan şu ki, sizin ilahınız kendisinden başka hiçbir tanrı olmayan Allah'tır. O, ilim bakımından herşeyi çepeçevre kuşatmıştır.
-Allah Kendini Tanrı olduğunu ve kendinden başka Tanrı olmadığını bildiriyor.
Hala Allahın Tanrı olmadığınımı ispatlamaya çalışıyorsunuz ,Allah yalancıda sizmi doğrucusunuz hadiiii ordannn.... Allaha Tanrı diyemeyen bağnazlar bu ayeti iyi okusun baksın Allah kendinin Tanrı olduğunu bildiriyor...
En'am Suresi 19 ......De ki: "O, sadece tek bir tanrıdır!.....
Nahl Suresi 22 tanrınız bir tek tanrıdır. Böyle iken, âhirete inanmayanlar, kibre saplandıkları için kalpleri inkârcı olmuştur.
Müzzemmil 9-O doğunun ve batının Rabbi'dir. O'ndan başka tanrı yoktur. O halde yalnız O'nu vekil tut!
Hicr Suresi 11 Onlara bir tanrı elçisi gelir gelmez, onunla mutlaka alay ederlerdi.
Güzelliği kişiye göre değişir ideoloji bir millete mal edilemez ... sizin düştüğünüz yanlışa ben düşmem... arife tarif işine girmem....
Türklük 3-5 kişinin tarifine kaldıysa bitmiş demektir... laikliği sömüren gördüm dini sömüren gördüm de Türklüğü sömüren zimmetine geçiren ilk defa görüyorumm yazıklar olsun...
Türklüğün tarifini Mustafa Kemal net vermiştir .... kendine ben Türküm diyen herkez kendini Türk hisseden herkez Türktür (Bkz: "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ") sizede bu sözün üzerine... ne düşer onuda siz pay biçin... haddinizi aşmayın... Türklüğe kendinize giydirme yapıp millet sömürüsü yapmayın...
bu memleketin birliğe beraberliğe ihtiyacı var bölücülüğe ve anarşiye değil...
Not: Mg evile yazıyorum gaffur cevaplıyo gaffura yazıyorum albayrak cevaplıyo nedir bu sürü anlayışı?? lisedeki kanka kavga varsa benide çağır muhabbeti ...Türklüğü kitabı yeniden yazılıyor... 3 kanka bitirdi olayı
)
aynısını babamdan da duymuştum.onun da keçi ve koyunları varmış.vergi memurları geleceği zaman köylülerin çocukları hayvanları günlerce dağlardaki mağaralarda saklarlarmış.kimi çocuklar da telef olurmuş.1942 yılında babam henüz 11 yaşında imiş. Bir eşekleri varmış ve bu eşekle dağdan odun getirip geçimlerini sağlarmış. O yıl varlık vergisi diye birşey çıkmış ve babamların eşeğine 3 lira vergi çıkmış Dedem eşeği 2,5 liraya pazarda satmış . Üstüne 50 kuruş daha bularak gidip eşeğin vergisini yatırmış. Sonraki ilk seçimde dedem tekrar CHP'ye oy vermiş. Başka çare yok muş ki.. C. Başkanı İnönü , başbakanda Şükrü Saracoğlu.
kiliselere mi assalardı o yazıları![]()
aynısını babamdan da duymuştum.onun da keçi ve koyunları varmış.vergi memurları geleceği zaman köylülerin çocukları hayvanları günlerce dağlardaki mağaralarda saklarlarmış.kimi çocuklar da telef olurmuş.
kiliselere asamazlardı zaten.hala da öyle
ALLAH ilahımızdır ama ALLAH kelimesi yerine camide tanrı kelimesi kullanılması O MABEDİN HANGİ İLAHA TAPTIĞINI BELLİ ETMEZ
TANRI HERŞEY OLABİLİR OTURDUĞUNUZ KOLTUK HATTA KLAVYENİZ
AMA ALLAH DEDİĞİNİZDE İSLAM DÜNYASININ İLAHI DEMİŞ OLURSUNUZ...İSTEYEN BUNU ANLAR İSTEYEN ANLMAZ CAMİDE SADECE ALLAHA İBADET EDİLİR EDİLİR TANRI İSE HERŞEY OLABİLECEĞİ İÇİN İSTEYEN İSTEDİĞİ KİŞİYE İBADET EDEMEZ CAMİDE...
Demek Tanrı her şey olabilir Tanrı inancınız bu kadar bu mantıkla Tanrı bir İNEK dahi olabilir hatta ÖKÜZ bile Tanrıdır dediğine bakarsak.
buyur Tanrı elçi gönderdi desem, Tanrı kelimesi geçtiğine göre bu Öküzde olabilir İnekte olabilir oturduğun koltukta olabilir diyecekmisin halaaaa.......
Hicr Suresi 11 Onlara bir tanrı elçisi gelir gelmez, onunla mutlaka alay ederlerdi.
Allah Kendinin Tanrı olduğunu bildirirken halaaada Allahın Tanrı olması zorunuzamı gidecek............
karakabusu düşün bak tanrı elçi gönderdisen şimdi bir sürü ihtimal yapıp tanrının acaba inekmi yoksa allahmı olduğu hakkında şüpheyemi düşeceksin....
Öncelikle kimin kime yazacağı kimseyi ilgilendirmez. Aynen senin Türklük tarifin gibi..
Tek bir yöne bakıp hazırolda duracağınıza söylenenlerii geniş değerlendirin.
Adamdan Türklük tarifi istemişsiniz. Size kapak etmiş cevabı..
Beğenirsin beğenmezsin.. Bence çok güzeldi. Zaten o tariflerden gocunanda azdır :goz:
Bu memleketin birliğe bütünlüğe ihtiyacı var deyip, Açılıma, yeni dile, yeni tvlere Eyvallah çekenlerden misin bilemedim???
Eğer bana sataşıyosanız bir tek beni ilgilendirir başkasını ilgilendirmez yazcaksanızda teker teker sözünüzün arkasında durarak yazın...
ben Türklüğün tarifini yapmadım yapmamda "Mustafa Kemal yapmış sizden 90 sene evvel saygın olsa daha konuşmazdın bunun üzerine demekki saygınızda yok Mustafa Kemal Atatürk'e
sence güzel olan bizce güzel olmak zorunda değil elalemin kapağını kurcalama haddini aşma..
benim ve başkalarının Neye eyvallah çekip çekmediği sizi ilgilendirmez... fikriniz size kalsın 3 silahşorler.. Haddinizi aşıp Türklüğe tanım getirmeye kafanıza göre yargılamaya haddiniz olmadığını bildiririm anlayana kadarda tekrarlarım...