Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce teşekkur ederım esmer sonra bende şaşırdım ya bu kadar konu açmışım .İlk forum deneyımım buydu site açıldığında bi şekılde uye olmuştum ama foruma yabancı olduğum için yazılanlara pek yorum getırmıyodum sonuçta daha ilkti tabi bir iki konu açışımızdada fırça yıyışımız vardı Sonra dedım abı buraya istek için konu açan taş olsun ilk paylaşımlarım mimarlıkta oldu ve ilk forumumda ciddi manada burası oldu bakalım ilk modluğumuzda burda mı olucak destek veren herkese teşekkur ederım.Mod olsamda olmasamda sonuçta burdayım :
arkadaslar ben tum mimarlık ogrencileri ve mimarlar adına konusayım bence buraya modluk verilse tek adrese verilsin niyesine gelince kardesler biz tum dicle universitesi olaraktan bize ne lazım olsa burdan temin ediyoruz allah adres ten ve hackhell kullanıcılarından razı olsun en yakın zamanda adresi mod gormek dilegiyle saygılarımla (tum dicle oylarınızı bekliyoruz)