mimarlık ve inşaat

arkadaşlar plaxis 7.2 veya 8 ve cracklerini arıyorum. lütfen yardımcı olun..

Arkadaşlar ,elinde Istcad Ve çati Cad Programlari Olan Varmi ...varsa çokmakbule Geçecek...(geçen Gün Aldim Ist Cad Inkiriğini , Fakat Xp De çalişmiyormuş ; Linux Ta çalişiyormuş Tabibunada Inanmadim ..)

idecad 5 mimari versiyonun cracki(program bende var sadece cracki lazım) olan varmı?bana gönderebilir mi?(e-mail adresim [email protected]) yada nerden bulacağımı söyleyebilirmisiniz?şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

sta4cad arıyorum arkadaslar...yardımcı olursanız sewinirim...

Ya ben nekadar otocad çizim dosyası varsa almak istiyorum,,,3.sınıftayım Mimarlık

sta4 cad varmı arkadaşlar elinizde ama lütfen full sağlam olsun elimde 2 tane var 2 side sürekli hatalar veriyor...

chaos66' Alıntı:
ya arkadaşlar madem böyle güzel bi başlık açıldı ,,, ozaman yardımcı olabilecekmisiniz bana ????
elinde sta4cad v11 veya v12 olan varmı yani xp deçalışanı...
eğer varsa paylaşırsınız diye umuyorum... şimdiden teşekkürler...

aynen bende onları arıom

ben inşaat konusunda bilgi almak istiyorum babm mütait ama ben fazla anlamıyorum yardımcı olacagınızdan emin oldugum için şimdiden teşekürler!!!!!1

selam mıllet, mımarlık son sınıfım ve cok acıl buro stajı dosyasına ıhtıyacım var elınde hazır olanlar varsa benımle ırtıbata gecebılırlermı "[email protected]" yardımlarınızı beklıyorum

Selam arkadaşlar sap2000, etabs ve ms project üzerin de yapılması gereken analysis ve design bir proje var. Acil yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olanlar veya bana yardımcı olamak istiyenler lütfen bana ulaşsın.. [email protected]

sap2000 den çakarım ama dedigin diger şeyler hakkında bir malumatım yok.. :-(
probina, sap2000, idecad bitti ikinci dönemde stacad ile xsteel kurslarına gidecem bakalım onlardan sonra epey bi kişiye yardımım dokunacak herhalde.. :)

asker: Bir çatı makası disaynı ve onun altında 2 çelik kat disaynı var göndersem sana projeyi bakabilirmisin?
msn ve mail adresim aynı [email protected]

arkadaşlar elinde plaxis olan var mı?tabii crackli olursa çok güzel olur

magentis54' Alıntı:
idecad 5 mimari versiyonun cracki(program bende var sadece cracki lazım) olan varmı?bana gönderebilir mi?(e-mail adresim [email protected]) yada nerden bulacağımı söyleyebilirmisiniz?şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

adres63 kardeş bunu geçen yıldan beri veriyordu. mimarlık bölümünde bulabilirdin.

buraya bi bak bakalım. işini göreceğine eminim. http://www.hackhell.com/showthread.php?t=35672&highlight=idecad

Arkadaşlar bende elimden geldiği sürece inşaaat mühendisliğine yardımcı olurum.

ARKADAŞLAR BENDE ELİMDEN GELDİĞİ SÜRECE İNŞAAT MÜHENDİSLERİNE YARDIMCI OLURUM

adres63 kardeşim bana ist cad lazım mümkünse ulaşabilirmiyim senin aracılığınla
acil :bow :bow :bow :bow

evet idecad programını full yapan veya full olan linkleri arıyoruz yardımlarınızı bekliyoruz sevgili arkadaşlar.

adres63 kardeş ne varsa sende var şu xsteel in eğitim cd si varsa sende
ve paylaşsan ne güzel olur yoksa da canın saolsun .

selamlarr

arkadaşlar elinde sap2000 programını anlatan notlar olan var mı?ver is bizimle paylaşırsa sevinirm...kendinize ii bakınn...

istinad duvarı hesabı yapıp, boyutlandıran ve donatı seçimi yapan ; istcad,icad,rwcad,betonexpress v.b programlardan istiyorum. çoğunu download ettim fakat demo limiti bulunduğundan 3,5 m. yükseklikteki dayanma yapılarının hesabını yapmamakta. yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

Auto cad 2002-2004-2006
Ide-CAD 4,01 türkçe ve 5,0 ingilizce
GRAPHISOFT ARCHICAD v8.0
Autodesk Autocad 2002 Final for Windows NT/2000/XP
AUTODESK REVIT V5.0 For Windows NT/2000/XP
Amethyst CADwizz v1.26b
Autodesk Architectural Studio v3.0
Bricsnet Architecturals v3.2.0005 for AutoCAD
Broderbund 3D Home Architect Professional v5.0
Cadpipe 2002 HVAC v7.0 for AutoCAD
Bildiğim bu kadar var :eek:

Dostum mimarlık açıldı.seninde paylaşımlarını bekliyoruz.Mimarlık bırakılmak için değil yaşanmak içindir :) dostum imzandakı resimde çok güzel alayımda isimleri değiştireyim :aba:

ustad senden ideCAD ve sta4CAD istesem bana kargo ile gonderirmisin?
karsi odemeli yollarsin masraflari ben karsilarim. minnettar kalirim.

Geri