mimarlık ve inşaat

ustad senden ideCAD ve sta4CAD istesem bana kargo ile gonderirmisin?
karsi odemeli yollarsin masraflari ben karsilarim. minnettar kalirim.

sta4cad yok idecad var onlarda forumda olan eski versiyonları yani onlarıda forumdan bulabılırsın...

kardeş plaxis i nasıl alabiliriz

kardeş plaxis e ihtiyacım var benim yardımlarını esirgemezsin umarım

bumudur yani mühendis mimarların paylaşacakları.. hani autocad 2002, 2004, 2006, 2008 hani, yani bana 2002 lazım aslında sadece.. bide residance + alışveriş merkezi kompleksi proje örnekleri lazım ,ama tabi diğer cadlerde işime yaramasada çok kişinin işine yarayacağından eminim, paylaşımlar için şimdiden teşekkürler... uyanın arkadaşlar burası her mimar mühendisin takılacağı bi yer olabilir...

arkadaşlar MPile version 4.0 diye bir kazık programı var
mümkün mü kırığını edinmek?

bumudur yani mühendis mimarların paylaşacakları.. hani autocad 2002, 2004, 2006, 2008 hani, yani bana 2002 lazım aslında sadece.. bide residance + alışveriş merkezi kompleksi proje örnekleri lazım ,ama tabi diğer cadlerde işime yaramasada çok kişinin işine yarayacağından eminim, paylaşımlar için şimdiden teşekkürler... uyanın arkadaşlar burası her mimar mühendisin takılacağı bi yer olabilir...

Uyanma işine sizinle başlayalım.Ne paylaştınızda bu kadar iddialı "uyanın , paylaşın " diyebiliyorsunuz?

kardeş bende yeni işaat 2 ye geçtim autocad öğrenmek istiyorum 2008 i indirdim ama bir türlü doğru key bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşkkür ederim yardımlarınız için

plaxis 3d foundaiton artık bulsun biri yaa ama in and out olsun yani ben girdi yapamayınca benim ne isime yarar elalemin yaptıgı hayır yok diosanız artık gidip atiim kendimi yaa

Geri