mimarlık ve inşaat

arkadaşlar bende yardım etmek isterim inşaat konusunda yardımı olanlara

ben de sadece bi mimar olarak eğer daha yeni başladıysanız mimarlığı bırakın derim.Şaka bi yana ben de yardımcı olurum.

adres63 kardes elin de hangi program cd leri var
yazarsan sevinirim.

slm

besimberk' Alıntı:
adres63 kardes elin de hangi program cd leri var
yazarsan sevinirim.

Auto cad 2002-2004-2006
Ide-CAD 4,01 türkçe ve 5,0 ingilizce
GRAPHISOFT ARCHICAD v8.0
Autodesk Autocad 2002 Final for Windows NT/2000/XP
AUTODESK REVIT V5.0 For Windows NT/2000/XP
Amethyst CADwizz v1.26b
Autodesk Architectural Studio v3.0
Bricsnet Architecturals v3.2.0005 for AutoCAD
Broderbund 3D Home Architect Professional v5.0
Cadpipe 2002 HVAC v7.0 for AutoCAD
Bildiğim bu kadar var :eek:

SEPTAGH' Alıntı:
ben de sadece bi mimar olarak eğer daha yeni başladıysanız mimarlığı bırakın derim.Şaka bi yana ben de yardımcı olurum.

Dostum mimarlık açıldı.seninde paylaşımlarını bekliyoruz.Mimarlık bırakılmak için değil yaşanmak içindir :) dostum imzandakı resimde çok güzel alayımda isimleri değiştireyim :aba:

adres63 kardeş sendeki cd leri nasıl alabiliriz.

arkadaşlar gerçekten haklısınız böyle geniş bir forumda neden mühendislik ve mimarlık olmasın ki. paylaşımımız hayırlı uğurlu olsun...

arkadaşlar neden suskun kaldık....bende autocad ve solidworks programında hazırlanmış bir çok 2 boyutlu ve 3 boyutlu tasarımlar , projeler var. pres kalıpları projeleride mevcut.edinmek isteyen varsa.upload edebilirim...ilgilerinizi bekliyorum.."EMEKLERİMİZE SAĞLIK"

idecad ve sap 2000 anlatana dokuman bulabilirmiyiz acaba,elinizde var mı ya da internette biyerlerde,gerçi arattım ama idecad yok biyerde,teşekkürler.

Dostum idecad programından bahsediyosan mimarlık bölümünde var sappdan bahsediyosan oda olabilir asker yukleme yapmıştı? yok anlatan kitaplar arıyosan ben derim ki kurcalamk okumaktan daha iyidir tabi bu benım fikrim kolay gelsin

Edit: Arkadaşlar inşaat paylaşımlarınızıda mimarlık bölümü altında yapabilirsin herksei bekliyorum:)

arkadaslar beni unuttunuz galiba bende mimarlık üstüne yardıma ihtiyacı olan arkadaslara yardım edebilirim bu forumda bole bi sayfa acan arkadaslara da tesekkur ederim :)

Sevgili dostlar bir inşaat mühendisi olarak mekanik analiz için Ansys proğramını arıyorum. Elimde ansys v8. var ama crack dosyasının süresi dolmuş. 1 ocak 2006 da süresi doldu. Eğer varsa ansys v8 in yeni crack dosyasını yoksa ansys v8 den daha yeni sürümleri ve cracklerini paylaşırsanız çok memnun kalacağım. Şimdiden Teşekkür ederim

keremke' Alıntı:
idecad ve sap 2000 anlatana dokuman bulabilirmiyiz acaba,elinizde var mı ya da internette biyerlerde,gerçi arattım ama idecad yok biyerde,teşekkürler.

Keremke kardeş sana ide yapı (mimari ve statik kullanma klavuzu) sap2000 ile ilgili internette ve hachell forumda sayısız dokuman var.

İDE yapı dökümanı adresi
http://rapidshare.de/files/27209680/ideYAPI.rar.html

Kolay gele

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=974811#post974811

Buraya bakarsanız sap2000 v9 için alıştırma kitapları attım

selma mühendis arkadaşlar bendede bazı programlar var istenildiği taktirde paylaşabilkirim.en zor bulunan plaxis 8.2+Xp crackve istenilen diğer müh programları.genç mühendiler olarak bunları kullanma hakkımız olmalı

ya arkadaşlar madem böyle güzel bi başlık açıldı ,,, ozaman yardımcı olabilecekmisiniz bana ????
elinde sta4cad v11 veya v12 olan varmı yani xp deçalışanı...
eğer varsa paylaşırsınız diye umuyorum... şimdiden teşekkürler...

ya inşaatçı arkadaşlar bana yol staj raporu lazım dolduramadım hepsini. sizde var sa çok sevinecem yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar, bana elektronik ortamda inşaat terimleri sözlüğü lazım ingilizce-türkçe nasıl olursa artık varsa bi zahmet

Geri