Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

tesekkurler ellerine sağlık
benim autocad arc 64bit yukledim ancak çalışırken 5 dk yanıt vermiyor ve ekran kartıyla ilgili windows uyarı veriyor ama ekran kartıyla ilgili bir sorunum yok oyun ve diğer programlarda
sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

emeğine sağlık. Proje yönetiminde kullanılan çalışır durumda bir primavera 6.0 da eklesen mükemmel olur. kolay gelsin

Autocad Civil 2012 64 bit i eklersen çok sevinirim üstad şimdiden tşkler

üstad Tekla 17 açılırken hata veriyor önceden böyle yapmıyordu acaba patchinin süresimi bitti bu konuda bir fikrin var mı ?

bu arkadaş yaşıyor mu acaba ,baya oldu sesi çıkmadı? bir bilen varsa yazsın meraklandık gerçekten.

merhaba fffbbbyyy nasilsin kardes bu autocat mimari programi dil secenegi almancami cunku bana almanca lazimda bilgi verirsen sevinirim

bu arkadaş yaşıyor mu acaba ,baya oldu sesi çıkmadı? bir bilen varsa yazsın meraklandık gerçekten.

Zorda olsa yaşıyorum.ArchiCAD 15 Türkçe , SAP2000 15 TS500 uyumlu hazır.Biraz daha bekleyin boş bir vakitte hepsini upload edeceğim inşallah.

Merhabalar. Microsoft Project Türkçe ekleyebilirmisin. Versiyonu önemli değil. yeterki türkçe olsun. Şimdiden teşekkürler.

merhaba ben revit architecture 2011 programını indirdim ancak windows 7 pro da kuramıyorum set up dosyasını çalıştırıyorum ancak kuruluma tıklayınca installation error report çıkıyor. Boyle sorun yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirm ? Teşekkürler, programın bulunduğu diger bölümede aynı şekilde yazmıştım burayı yeni gördüm. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

merhaba ben revit architecture 2011 programını indirdim ancak windows 7 pro da kuramıyorum set up dosyasını çalıştırıyorum ancak kuruluma tıklayınca installation error report çıkıyor. Boyle sorun yaşayan var mı ya da nasıl çözebilirm ? Teşekkürler, programın bulunduğu diger bölümede aynı şekilde yazmıştım burayı yeni gördüm. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Microsoft Visual C++ XXX dosyalarının tamamını kaldırın.Bilgisayarı yeniden başlatıp kurmayı deneyin.Maalesef bu problem Autodeskin 2012 serisinin neredeyse tamamında var.

Archicad 15 Türkçenin daha fazla ilgi çekeceğini düşünmüştüm.

üstad öncelikle yeni programlar için çok teşekkür ederim emeğine sağlık
x.gif

Ben tekla 18'i indirim hatta iki defa tekrardan indirdim kurulumun belli bir kısmında "1152 error extracting to the temporary location" şeklinde bir hata alıyorum. Bunun sebebi benim pcden midir yoksa kurulum dosyasından mıdır. Bu konuda bir fikrin varsa ve belirtirsen sevinirim. Teşekkürler

üstad öncelikle yeni programlar için çok teşekkür ederim emeğine sağlık
x.gif

Ben tekla 18'i indirim hatta iki defa tekrardan indirdim kurulumun belli bir kısmında "1152 error extracting to the temporary location" şeklinde bir hata alıyorum. Bunun sebebi benim pcden midir yoksa kurulum dosyasından mıdır. Bu konuda bir fikrin varsa ve belirtirsen sevinirim. Teşekkürler

Benim karşılaşmadığım bir sorun.Çıkarma için kullanılan geçici bölgede oluşan bir sorundan bahsediyor.Büyük ihtimalle sizin makinenizin ayarlarıyla ilgili.

Geri