Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

xsteel eski versiyonlarıda ekleyebilirmisin. özellikle ver 6 dan sonrakileri . şimdiden teşekkürler.

hocam, bu hotfile linklerine tıkladığımda 4 tane link çıkıyır arch 14 ile ilgili diğer dosyaları göremiyorum.sorun nerdedir acaba bide archicad 13 türkçe indirmek istiyorum yardım edebilir misiniz?şimdiden teşekkürler..

dostum, hotfilede 4 tane link çıkıyor. diğerleri gözükmüyor. yardımcı olur musun.

slm dostum belki vermişssindr de ben kaçırmış olabilirim ya bana archicadin herhangi bir sürümünün windows 7 için crack i lazım ama 13 olursa bayağı hayır dua mı alırsın :):) şimdiden teşekkürler

Autocad 2011'i (64Bit) Windows 7 Ultimate'e (64Bit) yükleyemiyorum

Paylaşım için çok teşekkür ederim fffbbbyyy.

Autocad 2011'i (64Bit) Windows 7 Ultimate'e (64Bit) yükleyemiyorum. Autocad'in yüklemesi bitmek üzere iken "Please insert the disc: AutoCAD 2011 Disc 1" ekranı çıkıyor ve yüklemeye devam etmiyor.

Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Defalarca denedikten sonra sonunda yüklemeyi başardım. Yükleme adımlarını yazıyorum umarım aynı sorunu yaşayan herkese çözüm olur.

1) Eğer daha önce Autocad'i kurmaya çalışıp başarısız olduysanız;
a) Revo Uninstaller ile Autocad ile ilgili herşeyi kaldırın.
b) Denetim Masası --> Program Kaldır'dan Autocad ile ilgili herşeyi kaldırın.
c) Program Files içindeki Autocad klasörlerini silin.
d) Program Files --> Common Files içindeki Autocad klasörlerini silin.
e) Silinmeyen klasörlerin isimlerini değiştirin ve bilgisayarı yeniden başlatıp öyle silin.
f) Revo Uninstaller programında "junk Files Cleaner"ı çalıştırın ve tarama yapıp bulunan dosyaları silin.
g) Glary Utilities programında "Disk Temizleme" ve "Kayıt Kütüğü Temizleme"yi çalıştırın ve tarama yapıp bulunan dosyaları silin veya onarın.
h) Bilgisayarı yeniden başlatın.

2) Masaüstüne yeni klasör oluştur ve adını "acad2011" olarak değiştirin.

3) iso dosyasının içindeki tüm içeriği Poweriso veya Ultraiso gibi bir programla "acad2011" klasörünün içine çıkartın.

4) "acad2011" klasörünün içindeki "crack" klasörünü kesip masaüstüne yapıştırın.

5) "crack" klasörü içindeki "install.txt" dosyasında adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.

6) Kurulum tamamlanıp Autocad'i çalıştırmaya çalıştığınızda çalışmazsa:
a) Çalıştıra "regedit" yazıp enter'a basın.
b) "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Autodesk\AutoCAD LT 2011 - English" dizinine girin.
c) "Eula"nın "00000000" olan değerini "00000001" yapın ve pencereyi kapatın.

7) "crack" klasörü içindeki "install.txt" dosyasında adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.

yıllar oldu...
bize kattıkların için teşekkür ediyorum...

Teşekkürler.
Ms Project 2010 u bulmamız mümkün mü?

çalışmalarını 2 yıldır takip ediyorum uzun süredir ihtiyacım olmamıştı bu sayfaya ve çok şey değişmiş
bana xtract veya section builder programlarından biri lazım ilk sayfada section builder yazıyor ancak linkini bulamıyorum hotfile linkindekiler benimle ilgili değil sanırsam bu programlardan birine nasıl ulaşabilirim şimdiden teşekkürler...

konu açılalı bayaaa olmuş o kadar baktım son verdiğiniz linkler linkini göremedim konunun başındakiler eksik diye düşündüm en başa son halleri ile koyabilirmisin koyduysanda teşekkürler

çalışmalarını 2 yıldır takip ediyorum uzun süredir ihtiyacım olmamıştı bu sayfaya ve çok şey değişmiş
bana xtract veya section builder programlarından biri lazım ilk sayfada section builder yazıyor ancak linkini bulamıyorum hotfile linkindekiler benimle ilgili değil sanırsam bu programlardan birine nasıl ulaşabilirim şimdiden teşekkürler...

İlk mesajın altında yazanları hiç okudunuz mu? Bahsettiğiniz her iki programın linkleride fffbbbyyy(tarih) yazan dosyanın içinde bir excel dosyasındadır.

konu açılalı bayaaa olmuş o kadar baktım son verdiğiniz linkler linkini göremedim konunun başındakiler eksik diye düşündüm en başa son halleri ile koyabilirmisin koyduysanda teşekkürler

İlk mesajın altında yazanları hiç okudunuz mu? Bütün linkler fffbbbyyy(tarih) yazan dosyanın içindeki bir excel dosyasındadır.

Paylaşım için çok teşekkür ederim fffbbbyyy.

Autocad 2011'i (64Bit) Windows 7 Ultimate'e (64Bit) yükleyemiyorum. Autocad'in yüklemesi bitmek üzere iken "Please insert the disc: AutoCAD 2011 Disc 1" ekranı çıkıyor ve yüklemeye devam etmiyor.

Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Defalarca denedikten sonra sonunda yüklemeyi başardım. Yükleme adımlarını yazıyorum umarım aynı sorunu yaşayan herkese çözüm olur.

1) Eğer daha önce Autocad'i kurmaya çalışıp başarısız olduysanız;
a) Revo Uninstaller ile Autocad ile ilgili herşeyi kaldırın.
b) Denetim Masası --> Program Kaldır'dan Autocad ile ilgili herşeyi kaldırın.
c) Program Files içindeki Autocad klasörlerini silin.
d) Program Files --> Common Files içindeki Autocad klasörlerini silin.
e) Silinmeyen klasörlerin isimlerini değiştirin ve bilgisayarı yeniden başlatıp öyle silin.
f) Revo Uninstaller programında "junk Files Cleaner"ı çalıştırın ve tarama yapıp bulunan dosyaları silin.
g) Glary Utilities programında "Disk Temizleme" ve "Kayıt Kütüğü Temizleme"yi çalıştırın ve tarama yapıp bulunan dosyaları silin veya onarın.
h) Bilgisayarı yeniden başlatın.

2) Masaüstüne yeni klasör oluştur ve adını "acad2011" olarak değiştirin.

3) iso dosyasının içindeki tüm içeriği Poweriso veya Ultraiso gibi bir programla "acad2011" klasörünün içine çıkartın.

4) "acad2011" klasörünün içindeki "crack" klasörünü kesip masaüstüne yapıştırın.

5) "crack" klasörü içindeki "install.txt" dosyasında adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.

6) Kurulum tamamlanıp Autocad'i çalıştırmaya çalıştığınızda çalışmazsa:
a) Çalıştıra "regedit" yazıp enter'a basın.
b) "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Autodesk\AutoCAD LT 2011 - English" dizinine girin.
c) "Eula"nın "00000000" olan değerini "00000001" yapın ve pencereyi kapatın.

7) "crack" klasörü içindeki "install.txt" dosyasında adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.

Bu tür sorunlarda sadece ISO kalıbını bir klasöre çıkartmak yeterli olacaktır.Geç kalmış biraz ama artık kusura bakmayın.

slm dostum belki vermişssindr de ben kaçırmış olabilirim ya bana archicadin herhangi bir sürümünün windows 7 için crack i lazım ama 13 olursa bayağı hayır dua mı alırsın :):) şimdiden teşekkürler

Evet kaçırmışsın.Ama geç değil hala linklerimde mevcutlar 12,13,14 hangisi lazımsa...

Selam;
Arkadaşlar max2011 de x86 dizinindeki max1.cab dosyasını paylaşabilecek varmı acaba.kurulumda arşiv hasarlı mesajı alıyorum.Hepsini indirmekte istemiyorum 5 gb :(

Geri