Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

sevgili fffbbbyyy öncelikle tekrardan tşkler ellerin dert görmesin paylaşım için,archicad 12 kullanıcısıyım,archicad 12 nin bi çok addon u mevcut piyasada,bi araştırma yaptım ve aşşşağı yukarı hepsinin isimlerini buldum,(sadece isimlerini malesef:d)senden ricam hepsi bulmak tabikide seni yoracaktır ama en azından bulabildiklerini rica etsem ayıp etmiş olmam heralde...şimdiden tşkler kolay gelsin...

ArchiFacade
ArchiForma
ArchiMap
ArchiMaterial
ArchiPanel
ArchiQuant
ArchiRuler
ArchiStair
ArchiSketchy
ArchiTabula
ArchiTerra
ArchiTiles
ArchiTime
ArchiWall
Accessory Tools
Cabinet Builder
Door and Window Builder
Key Note Manager
Rapid Details
Revision Manager
Wall Framing
Wall Framing Lite
Landscaping Tools
Stair Builder
Design Suite
Documentation Suite
Landscaping Suite
Structual Suite
FrameWright Pro
OBJECTiVE - use ArchiCAD objects productively
Trelligence Affinity Programming + Schematic Design Software
MasterTemplate
EcoDesigner for ArchiCAD 12
MEP Modeler for ArchiCAD 12
Virtual Building Explorer
Virtual Building Explorer and Global Illumination
ArchiLogs for ArchiCAD
ArchiLogs Designer Kit for ArchiCAD
ArchiGlazing for ArchiCAD 12

selam fffbbbyyy nasılsın bu allplan2009 daha ortada yokmu bunun almancası olsada oluyr benım ıcın ınsallah bulursun sag ol

oncelikle emegine tesekkur ederim 200 mblik dosyalardan revit structure 2009 u indirdim ancak 12. partta sorun yasadim! (belki yukleme hatasidir diye 2 defa indirdim ama yine ayni hata :-() ilgilenebilrsen cok sevinirim. simdiden tesekkurler

Çok güzel paylaşımlar . Emeğine sağlık
Sap2000 v14 de çıkmış . Malumatın veya bir gelişme var mı?

tekrar merhaba! revit structure 2009 un 12. part ini bir daha indirdim (3. kez) ama maalesef yine ayni hata!

sap 2000 v14 cıktı hatta dagıtılıor ama hala ortalıkta crack yok bir hacker cracklemis durumda 1 aydır gorunuor ama arkadasda 100 dolar istiyor bu arada tekla v15 cıktı ama hala onunda cracki yok buralarda crcksiz halini forumlarda koydum ama crack bulunursa biri haber verirsede tesekkur ederim

Dostum Paylaşımların Için çok Saol. Yalnız Sap2000 V14 çıktı. Haberiniz Varmı Acaba.. Kolay Gelsin

Dostum Paylaşımların Için çok Saol. Yalnız Sap2000 V14 çıktı. Haberiniz Varmı Acaba.. Kolay Gelsin

Var tabiki hatta şu an (gerçekten şu an saat 00:47 itibariyle) kullanıyorum.Ama henüz burada paylaşabileceğim bir sürümü yok.

kardeş eline sağlık vallahi sizde olmasanız ne yaparız bilmiyorum bu program işlerini. Kardeş bu staadpro V8İ nin craği nasıl oluyor bi yazarsan çok makbule geçecek indirdim ama cracklemeyi yapamadım cevabını 4 gözle bekliyorum

Teşekkürler hoca robot 2010 paylaşığın için merakla bekliyodum fakat şunu merak ettim 2009 la 2010 arasında dosya boyutu olarak niye bu kadar fark var anlayamadım

Teşekkürler hoca robot 2010 paylaşığın için merakla bekliyodum fakat şunu merak ettim 2009 la 2010 arasında dosya boyutu olarak niye bu kadar fark var anlayamadım

Ne diyeyimki... Autodeske mail atın belki onlar izah ederler.

100. sayfanı ilk başta kutlamak isterdim ama galiba 3. olacak tebrikler:clap:bow

Raster Design 2010

Autodesk Raster Design 2010 klasöre eklendi.
Aynı zamanda SAP2000v14 ve Tekla Structures 15.0 şu an upload ediliyor.
17.06.2009 öğleden sonra indirmeye başlayabilirsiniz.

arkadaşlar archicad 11 tr kurdum fakat demo versiyonda çalışıyor bu crack işini bilene varsa ayrıntılı anlatabilir mi çok acil lazım şimdiden çok teşekkür ediyorum

SAP2000 v14 ve Tekla Structures v15 klasöre eklenmiştir.

kardeş hala cevabını beklemekteyim şu staad V8 in crackini bi yazıversen sana zahmet şimdiden eline sağlık

ben revit 08 de problem yaşadım dosyaları çıkarttığımda setup yok nasıl halledebilirim bozuk mu acaba?

revit 08 yükleyemedim yardımcı olabilir misiniz

Geri