Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

sap 2000 v12 de analizi çalıştıramıyorum. "error updating analysis cases" çıkıyor.yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.
V12 de bu hatayı vermesinin sebebi analizini yaptırmaya çalıştığınız dosya isminin değiştirilmesi imiş. Dosyayı farklı kaydet dedikten sonra bile bu hatayı verebiliyor.

fffbbbyyy teşekkür ederim sana. Çok güzel uploadların var. Senin sayfalarını sık kullanılanlara ekledim ve devamlı takipteyim. Yalnız gözüme bir şey ilişti sayfada bir sürü 2010 var. bunlardan bir kaçı 3.05 Gb. Senin upload ettinden farkı ne bu kadar yüksek.?

fffbbbyyy teşekkür ederim sana. Çok güzel uploadların var. Senin sayfalarını sık kullanılanlara ekledim ve devamlı takipteyim. Yalnız gözüme bir şey ilişti sayfada bir sürü 2010 var. bunlardan bir kaçı 3.05 Gb. Senin upload ettinden farkı ne bu kadar yüksek.?

Bende teşekkür ederim.Hangi programdan bahsediyoruz acaba?

selam fffbbbyyy senden bir ricam var bu ArchiCAD v12 almancası türkcesı işime yaramıyor yardımcı olurmusun

selam galina onlie sin bir bakarmısın bu ArchiCAD v12 almanca

harika bişeyyy... ben nerede arıyordum nerede buldum..

selam fffbbbyyy senden bir ricam var bu ArchiCAD v12 almancası türkcesı işime yaramıyor yardımcı olurmusun

selam galina onlie sin bir bakarmısın bu ArchiCAD v12 almanca

En son yüklediğim 2325 numaralı hotfix ve onun crack dosyaları Almanca sürümdede çalışıyor.Aşağıdaki linkten Almanca Archicad 12'yi indirdikten sonra bunlarla kullanabilirsin.Ben şu an denedim ve çalışıyor.

http://download.eduregistration.gra...?SN=SW9AI0M170YLNXMZNHCN&WHAT=AC&TYPE=default

emeğine sağlık revit 2010 nasıl crack yapılıyor ilgilenirsen cok sevinirim

Saygıdeğer fffbbbyy, paylaşıma açtığın çok değerli programlar için kendi adıma çok teşekkür ediyorum, sayende adını bile duymadığım programlarla neleri daha hızlı ve kaliteli yapabileceğimi gördüm.

İyiçalışmalar...

Saygıdeğer fffbbbyy paylaşıma açtığın programlar için teşekkürler. emeğine sağlık. aceba Archicad 12 için cigraph pluginsin varmı. paylaşırsan sevinirim. şimdiden teşekkürler...

abi burda herkes mimarlik ve muhendislik mi okuyor>?

fffbbbyyy arkadaşım, arcon 9 hakkında yakında demiştin hala o yakını sabırsızlıkla beklemekteyim.

Konu sahibi fffbbbyyy beni pek kaale almıyo herhalde. Olumlu veya olumsuz bir yanıt bile alamadım. Bir kusurumuz olduysa bile en azından onu bahane edebilirdi. Kırıldım açıkçası.

selam fffbbbyyy nasılsın bu olmadı crak calısmadı bunun bır anlatabılırmısın acaba

Kardeş indirdiğin Almanca sürümün üzerine benim Archicad 12 TR klasöründeki
http://rapidshare.com/files/220454586/Archicad12TR-Hotfix4.rar
dosyasını indirip kur.Crack dosyasıda içinde mevcut. wkwin32.dll dosyasını ..windows\system32 klasörüne Archicad.exe dosyasınıda kendi kurulum dosyasına kopyalayacaksın.Hepsi bu kadar.

Konu sahibi fffbbbyyy beni pek kaale almıyo herhalde. Olumlu veya olumsuz bir yanıt bile alamadım. Bir kusurumuz olduysa bile en azından onu bahane edebilirdi. Kırıldım açıkçası.

Estağfirullah.Bulduğum anda yayınlarım ama olmayınca elden bir şey gelmiyor.

aslinda bende aynı yapıyordum olmuyor hem hata cıkıyor vallah kafam karıstı

bunu acaba full mu yoksa deneme sürümü olarakmı yapacagız denem yaptım olmadı yanı butun seceneklerı denedım olmuyor :S

aslinda bende aynı yapıyordum olmuyor hem hata cıkıyor vallah kafam karıstı

bunu acaba full mu yoksa deneme sürümü olarakmı yapacagız denem yaptım olmadı yanı butun seceneklerı denedım olmuyor :S

wkwin32.dll dosyasını Archicad klasörünede kopyalamayı denermisin

bir kac sefer denedım kopyaladım ve icindekıyle degısıyor zaten ama hep olmadı dıyor kurulumda bence sorun cıkıyor

Geri