Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

eline emeğine sağlık kardeşim bu arada archicad 13 türkçe ile ilgili bir gelişme yokmu sabırsızlıkla bekliyoruz

sn fffbbbyyy
verdiğiniz allplan 2008 tam türkçe değil ne yapmamız lazım, bazı menüler veya komutlar ingilizce gözükmekte. birde sizde allplan metraj listeleri ve excel makro çözümleri varsa paylaşırmısınız. teşekkürler.

nerdene indireceğiz acaba

İlk sayfada altta yazdıklarımı okudunuz mu?

sn fffbbbyyy
verdiğiniz allplan 2008 tam türkçe değil ne yapmamız lazım, bazı menüler veya komutlar ingilizce gözükmekte. birde sizde allplan metraj listeleri ve excel makro çözümleri varsa paylaşırmısınız. teşekkürler.

Allplan 2008'in üzerinden çok vakit geçti.Hatırladığım kadarıyla "daha" Türkçe yapmanın bir yolu yok.İsterseniz Allplan 2009'u bir deneyin.Kullandığım bir program olmadığı için fazla yardımcı olamayacağım.

selam fffbbbyyy nasilsin coktandir yazmadim ama hep takip ediyorum bir sorum olacak bi autocad 2011 de *64 birde *84 bunlar bit mi oluyor tesekkurler

selam
bu linkden indirmek için pre üyemi olmak gerekiyor.Direk linke tıkladıgımızda programlar gorunmuyor. Yardımcı olursan sevinirim

selam
bu linkden indirmek için pre üyemi olmak gerekiyor.Direk linke tıkladıgımızda programlar gorunmuyor. Yardımcı olursan sevinirim

İlk mesajda bir açıklama yazmışım ama yazmak okumaktan daha kolay galiba.
İlk sayfadaki linke tıkladığınızda içinde konuda adı geçen bütün programların linklerinin olduğu bir dosyaya ulaşabilirsiniz.Programlar 400MB lik parçalara bölünmüş olduğundan Rapidotfile share linkleri sadece premium üyeler tarafından Hotfile linkleri ise herkes tarafından indirilebilir.
Dosyaları hemen görmek istiyorsan aşağıdaki linki tıklayabilirsin.Kısaltmalardan programın ne olduğunu tahmin edersin artık.

http://hotfile.com/list/126522/e6a45e7

selam fffbbbyyy kusura bakma ben bazen takilioyrum bu programlarda autocad 2010 indirdim ama bunun lisansini yapmadim test oldu ancak birde bu telk dilmi yani baska dili yokmu almanca falan tesekkur bilgi verirsen

selam fffbbbyyy kusura bakma ben bazen takilioyrum bu programlarda autocad 2010 indirdim ama bunun lisansini yapmadim test oldu ancak birde bu telk dilmi yani baska dili yokmu almanca falan tesekkur bilgi verirsen

Autocad 2010 ve 2011 yalnızca İngilizce olarak mevcut.Sanırım 2011 sürümünden bahsediyorsun.İçindeki Read Me veya Oku yazan dosyayı biraz incelersen yapabilirsin diye düşünüyorum.

S.A
Robot Analysis 2011 Serial :101-11111111 İÇİN The serial number you entered is not valid. Try again. MESAJINI VERİYOR DAHA ÖNCE KURDUNUZ MU?

S.A
Robot Analysis 2011 Serial :101-11111111 İÇİN The serial number you entered is not valid. Try again. MESAJINI VERİYOR DAHA ÖNCE KURDUNUZ MU?

Try again dediği ekranda Close tuşuna basın , tekrar activate tuşuna basın...

Not:Daha önce kurmadığım hiç bir bir programı Upload etmedim.Hepsini denedikten sonra upload ediyorum.Karşılaştığınız aslında sorun olmayan ilk sorunda BÜYÜK harflerle hesap sorar gibi yazmanızı doğru bulmuyorum.

selam fffbbbyyy seni daima yoruyorum gibi ama bu autocat mimari almancasi olmadigi icin tama fayadalanamiyoum acaba bunun dil paketini nerden indirebiliriz bir fikrin varmi ben cok aradim bulmadim insallah yardimci olursun simdiden tesekkurler

cok sağol yardımların için eline sağlık,
Etabs 9.7 i ve ASD2010 ındırıp kurdum Etabs acılı aclımaz kapanıyor. Asd ise Win 7 de çalışmıyor. Denedinmi bu programları nasıl cozebılırım ozellıkle etabsı.
Kolay gelsin

Geri