Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

merhaba, ben archicad 12 tr yi indirmeye çalıştım anca rapidshare bu linklerin bloklu olduğuna dair bir hata verdi. başka kullanabileceğimiz ve eklediğiniz eklentilere uygun düşen linkler varsa onları da iletebilir misiniz??

ya kusura bakma işte insanın bazen öyle düşünüyor ok teşekkür ederim

merhaba, ben archicad 12 tr yi indirmeye çalıştım anca rapidshare bu linklerin bloklu olduğuna dair bir hata verdi. başka kullanabileceğimiz ve eklediğiniz eklentilere uygun düşen linkler varsa onları da iletebilir misiniz??

www.graphisoft.com dan kayıt olup deneme sürümünü indirin yamayıda ben gönderirim.Klasörümdeki Archicad 12'nin 1. parçası illegal içeriğe sahip denilerek Rapidshare tarafından bloke edilmiş.
Yeni linkler eklendi.İndirebilirsiniz.

Ustad S.A.
makine mühendisi arkadaşlar AX3000 diye bir mekanik program arıyorlar All plan firmasına ait yardımcı olabikirsen teşekkür ederim
iyi çalışmalar

Merhabalar ...
Ben Sinan Ekrem
Ic mimarim daha once kendimi forumunuzda tanitmistim ...
Oncelikle boyle guzel bir konuya sitenizde yer verdiginiz icin cok tesekkur eder paylasan arkadasada ayrica sukranlarimi sunarim...
Turk mimarisinin gelismesinde ozellikle biz mimarlarin lazim oldugu anda her turlu programi bizlere sundugunuz icin sonsuz tesekkurlerimi eder. Siradan vatandaslarimizinda turk mimarisine ilgi duyacagini bilmek bizleri cok mutlu etmektedir.
Italya ve kanada gibi ulkelerin yaninda mimarileri dunyada isim yapmis ulkelerin arasina girmis bulunuyoruz ilk 3 teyiz diyebilirim .
Elbette osmanlidan gelen mimari tarihimizle dunyada ic ve dis mimaride bir simge olan Turkiyenin , kendi vatandaslarina mimariyi sevdirerek ve ilgilenmelerini saglayarak yeni, farkli, ozgun ve sinirsiz yaraticiliga sahip olan turk milletinin mimari hayallerini bu programlarla gerceklestirebilme olanagi verdiginiz icin sizi kutluyor ve tekrar tesekkur ediyorum . Basarilarinizin devamini diliyorum.

selam fffbbbyyy kusura bakma ama bu allplan 2009 crak olmuyor ne kadar yapıyorsam hem trial oluyor yazılardakı herseyı denedım ama olmuyor sen kurdunmu vallah kafam almıyor 2008 ve 2006 sorun yoktu

Ya hocam,ben inşaat mühendisiyim,ben bu staad pro v8 iyi arkadaşımın XP' sinde kurdum. Ama benim Vistada kurulmuyor..Delirmek üzereyim.Oku beni dosyalarını okudum.Nasıl yapıldığını biliyorum,başka forumlardaki yazılarını okudum,bu forumdakilerede baktım ama Vista sorunuyla ilgili herhangi birşey yok.Önce bentley, sonra staad foundation kurdum..Reglerini yaptım sonra staad proyu kurdum...XPde evet olduda...Vistada napacağım yardım edin lütfen bana

crack klasorunu senden nasıl temin edebiliriz

Şu an yeniden upload ediyorum.Bayram sonrası indirebilirsiniz.

selam fffbbbyyy kusura bakma ama bu allplan 2009 crak olmuyor ne kadar yapıyorsam hem trial oluyor yazılardakı herseyı denedım ama olmuyor sen kurdunmu vallah kafam almıyor 2008 ve 2006 sorun yoktu

Evet deneme yazıyor.Fakat çalışmayan bir bölümü veya kullanamadığın hiç bir kısmı yok.Mevcut lisans 30 günlük deneme lisansının uzatılmış hali.Eğer o kelime bu kadar rahatsız ediyorsa başka bir lisans dosyası için bir süre daha beklemen gerekiyor.

Şu an yeniden upload ediyorum.Bayram sonrası indirebilirsiniz.

Evet deneme yazıyor.Fakat çalışmayan bir bölümü veya kullanamadığın hiç bir kısmı yok.Mevcut lisans 30 günlük deneme lisansının uzatılmış hali.Eğer o kelime bu kadar rahatsız ediyorsa başka bir lisans dosyası için bir süre daha beklemen gerekiyor.

aslında rahatsız etmıyor ama ben öyle teredütte kaldım yınde bulunursa tabıkı sevınırım bılgılendırdıgın ıcın cok teşekürler

ben inşaat mühendisiyim,ben bu staad pro v8 iyi arkadaşımın XP' sinde kurdum. Ama benim Vistada kurulmuyor..Delirmek üzereyim.Oku beni dosyalarını okudum.Nasıl yapıldığını biliyorum,başka forumlardaki yazılarını okudum,bu forumdakilerede baktım ama Vista sorunuyla ilgili herhangi birşey yok.Önce bentley, sonra staad foundation kurdum..Reglerini yaptım sonra staad proyu kurdum...XPde evet olduda...Vistada napacağım yardım edin lütfen bana

her şey için çok sağol, bir ricam var ilgilenirsen sevinirim. revit architecture 2009 u kurdum ama crack liyemedim . yardımcı olursan sevinirim.

ben inşaat mühendisiyim,ben bu staad pro v8 iyi arkadaşımın XP' sinde kurdum. Ama benim Vistada kurulmuyor..Delirmek üzereyim.Oku beni dosyalarını okudum.Nasıl yapıldığını biliyorum,başka forumlardaki yazılarını okudum,bu forumdakilerede baktım ama Vista sorunuyla ilgili herhangi birşey yok.Önce bentley, sonra staad foundation kurdum..Reglerini yaptım sonra staad proyu kurdum...XPde evet olduda...Vistada napacağım yardım edin lütfen bana

admin olarak yükleme yapman gerektiğini düşünüyorum ama admin olarak nasıl program yükleneceğini öğrenmek lazım ::confused:

sag tiklayip ozelliklerinden yonetici olarak calistir sekmesini tiklayin. sorununuz hallolmaz ise uyumluluk modundan xp yi secin. bunlardan birinin sorununuzu cozecegini umuyorum.

arkadaşlar bu programların içinde indirip denediğiniz etabsın hangi versiyonu tam çalışıyor.ben bi 9,5 indirdim program çalışıyor ama analiz sonrası sıfır sonuçları vermiyor.yardım ederseniz sevinirim...

Archicad 13 x86&x64 DVD International klasöre eklenmiştir.Programın henüz bir crack dosyası yoktur.İndirip kurarsanız koruma yöntemi olarak WIBU anahtarını seçmenizi öneririm.Çünkü büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde çıkacak olan crack WIBU anahtarına uygun olacaktır.Yeniden kurulum yapmak zorunda kalmazsınız.

Alıntı:
chinars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arkadaşım bu kadar emeğin için faydalanan herkes adına çok teşekkür ediyorum. Eline ve beynine sağlık. Bu kadar program içine ArCon 9.0 u ekleyip makyajı tamamlarsan kendi adıma da teşekkürlerimi şimdiden kabul et. Kolay gelsin

Yakında inşallah.

üstteki mesaja 25.12.2008 de cevap vermiştiniz. Yaklaşık 10 ay oldu hala "yakında inşallah" mı diyeceksiniz merak ediyorum

Alıntı:
chinars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arkadaşım bu kadar emeğin için faydalanan herkes adına çok teşekkür ediyorum. Eline ve beynine sağlık. Bu kadar program içine ArCon 9.0 u ekleyip makyajı tamamlarsan kendi adıma da teşekkürlerimi şimdiden kabul et. Kolay gelsin

Yakında inşallah.

üstteki mesaja 25.12.2008 de cevap vermiştiniz. Yaklaşık 10 ay oldu hala "yakında inşallah" mı diyeceksiniz merak ediyorum

Unutmuşum , hatırlattığınız için teşekkürler.Fakat sanki bir mecburiyetim ya da borcum varmış gibi imalı konuşmanız doğru değil.Elden geldiğince isteklere cevap vermeye çalışıyorum.Sizin olmadığı gibi benim de hayatım bu siteden ibaret değil , dolayısıyla ne sizin bana hesap sorar gibi yazma hakkınız var ne de benim istenen bütün programları gecikmeden upload etme gibi bir mecburiyetim var.

Geri