merhaba, ben archicad 12 tr yi indirmeye çalıştım anca rapidshare bu linklerin bloklu olduğuna dair bir hata verdi. başka kullanabileceğimiz ve eklediğiniz eklentilere uygun düşen linkler varsa onları da iletebilir misiniz??
merhaba, ben archicad 12 tr yi indirmeye çalıştım anca rapidshare bu linklerin bloklu olduğuna dair bir hata verdi. başka kullanabileceğimiz ve eklediğiniz eklentilere uygun düşen linkler varsa onları da iletebilir misiniz??
crack klasorunu senden nasıl temin edebilirizwww.graphisoft.com dan kayıt olup deneme sürümünü indirin yamayıda ben gönderirim.Klasörümdeki Archicad 12'nin 1. parçası illegal içeriğe sahip denilerek Rapidshare tarafından bloke edilmiş.
crack klasorunu senden nasıl temin edebiliriz
selam fffbbbyyy kusura bakma ama bu allplan 2009 crak olmuyor ne kadar yapıyorsam hem trial oluyor yazılardakı herseyı denedım ama olmuyor sen kurdunmu vallah kafam almıyor 2008 ve 2006 sorun yoktu
Şu an yeniden upload ediyorum.Bayram sonrası indirebilirsiniz.
Evet deneme yazıyor.Fakat çalışmayan bir bölümü veya kullanamadığın hiç bir kısmı yok.Mevcut lisans 30 günlük deneme lisansının uzatılmış hali.Eğer o kelime bu kadar rahatsız ediyorsa başka bir lisans dosyası için bir süre daha beklemen gerekiyor.
ben inşaat mühendisiyim,ben bu staad pro v8 iyi arkadaşımın XP' sinde kurdum. Ama benim Vistada kurulmuyor..Delirmek üzereyim.Oku beni dosyalarını okudum.Nasıl yapıldığını biliyorum,başka forumlardaki yazılarını okudum,bu forumdakilerede baktım ama Vista sorunuyla ilgili herhangi birşey yok.Önce bentley, sonra staad foundation kurdum..Reglerini yaptım sonra staad proyu kurdum...XPde evet olduda...Vistada napacağım yardım edin lütfen bana
Alıntı:
chinars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bu kadar emeğin için faydalanan herkes adına çok teşekkür ediyorum. Eline ve beynine sağlık. Bu kadar program içine ArCon 9.0 u ekleyip makyajı tamamlarsan kendi adıma da teşekkürlerimi şimdiden kabul et. Kolay gelsin
Yakında inşallah.
üstteki mesaja 25.12.2008 de cevap vermiştiniz. Yaklaşık 10 ay oldu hala "yakında inşallah" mı diyeceksiniz merak ediyorum