kesin vardır![]()
Kardeş bu günlerde biraz kalabalığım rica etsem şu tür sorulara fırsatın oldukça sende cevap ver.Artık ben ne yazacağımı şaşırdım.
merhaba fffbbbyyy
ben epey zamandır bir programı arıyorum.Adı jpeg2cad , jpeg2dwg , jpeg to cad gibi bişi olması lazım.Bunun işlevi şu:
Scanner dan taradığın jpeg formatındaki resmi dwg yada dxf formatına yani autocad için uygun uzantıya çeviriyo.Ben bir kaç tane buldum ama bazılarında lisans kısıtlaması var bazılarında da düzgün çalışmıyo.Senden ricam bunun crakli veya full versiyonunu bulupta paylaşırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Not:Forumda arama yaptım bulamadım hatta senin konundaki son 42 sayfayı aradım ama yoktu...
merhaba fffbbbyyy
ben epey zamandır bir programı arıyorum.Adı jpeg2cad , jpeg2dwg , jpeg to cad gibi bişi olması lazım.Bunun işlevi şu:
Scanner dan taradığın jpeg formatındaki resmi dwg yada dxf formatına yani autocad için uygun uzantıya çeviriyo.Ben bir kaç tane buldum ama bazılarında lisans kısıtlaması var bazılarında da düzgün çalışmıyo.Senden ricam bunun crakli veya full versiyonunu bulupta paylaşırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Not:Forumda arama yaptım bulamadım hatta senin konundaki son 42 sayfayı aradım ama yoktu...
bunu corel de de yapabilirsin diye düşünüyorum.Şunu bir denermisin
corel de aç file menüsünden exportu aç.gelen seçeneklerden dwg yi seç.sonra autocadi aç çizimi çağır yada direk aç.eğer renklerle illgili sıkıntı olursa ctrl a yap beyazı seç umarım yardımcı olmuşumdur.fffbbbyyy usta istek sana yapılmıştı ama konuya dahil oldum.işine karışmış gibi olmamışımdır umarım
selam fffbbbyyy nasılsın bu ara kayıplardasın senın sözverdıgın programlar göremdım acaba cokmu mesgulsun cunku ocak basında yuklerım demıstın bende hergun bakıyorum halen yok belkıde unuttun senden cs4 leri ve cinema 4d 11 architecture edition istemıstım eger bulduysan paylasırsan cok sevınecegım sımdıden tesekkurler