sap2000 v12 yi indiriyorum. umarım sorun yoktur.
Merhabalar
Oncelikle yaptıgın cok degerli paylasımlar icin tesekkurler,eline saglık.
Eger mumkunse Autodesk Raster Design 2008 crack i konusunda yardımcı olabilirmisin İndirdigim linklerinin icinde crack mevcut degil ve bu sayfalardan da bulamadım.
kolay gelsin
Sayın arkadaşım archicad 12 Tr versiyonun direkt cracki yokmudur acaba.Güncelleme paketini yaptığımız zaman cadimage eklentileri ile dil problemi oluşturuyor.Muhtemelen 2285 kodlu güncelleme başka bir dil paketinin güncellemesi.Yanılmıyorsam Ac 12 usa paketi olması lazım.Hal böyle olunca Archicad eklentileri (cadimage,cigraph,Goodies vs...) ''parsing language'' hatası veriyor.Saygılarımla...
kardeş emeğine sağlık çok güzel olmuş ama birşey eksik gördüm gibi netprolu bir netcad arıyorum yardımcı olursan sevinirim
kardeş emeğine sağlık çok güzel olmuş ama birşey eksik gördüm gibi netprolu bir netcad arıyorum yardımcı olursan sevinirim
Yerli yapım programların bu tür dağıtımını yapmıyorum kardeş.Gerçi NetCAD gibi kendi firmasının kilidini piyasaya dağıtıp sonrada avukatlarıyla oraya buraya baskın yaparak program satmaya çalışan bir firma haketmiyor değil ama ben yine de yapmayacağım.
Ama forumda epey bir NetCAD var bir bak istersen.NetPRO içeren NetCAD 5.xx arıyorsanız firmanın kendi yaymadığı sürece biraz zor bulursunuz.
kardeş epeydir arıyorum netcadi adam akıllı bişe yok doğru dürüst bir şeye benzeyenlerde de netpro yok yardımcı olursan sevinirim (forumdakilere baktım netprolu yok) kardeş ayrıca tekrardan emeğine eline koluna sağlık verdiğin programlar super hakkın ödenmez kardeş