M_Ce
New member
abi senin yüklediğin revit structure suite mi acaba?
abi senin yüklediğin revit structure suite mi acaba?
Revit Structure Suite 3 programdan oluşuyor.Revit Structure 2009 , AutoCAD 2009 (Bu suite için özel tasarlanmış) ve AutoCAD Structural Design 2009.
AutoCAD Structural Design 2009'un çalışabilmesi için RSS için özel tasarlanmış AutoCAD 2009'a ihtiyacı var.Bu özel AutoCAD 2009'un aktivasyonu içinde benim RSS içindeki Revit Structure 2009 yani birinci DVD ye ihtiyacım var.
Hepsini buldum toparladım kurulumlarını denedikten sonra uploadına başlayacağım.
Eğer benim upload ettiğim Revit Structure 2009 ile RSS nin diğer programları uyumluysa sadece onları , değilse hepsini upload etmem gerekiyor.
Uzun lafın kısası 250MB lik program için en az 3.8GB belkide 7.5GB upload etmem gerekiyor.Bir iki gündür hastaydım o yüzden uzadı biraz.Hakkınızı helal edin bu hafta içinde upload biter.
fffbbbyyy,
sayfandan indirmiş olduğum sap2000 v12(upload için ayrıca teşekkürler daha v11 i ezemedik, v12 si çıkmış) üzerinde çalışıyorum birkaç gündür, analiz kısmına geçince hep şu uyarıyı veriyor: " Error updating analyses cases" , analyse cases opsiyonlarını defalarca kontrol etmeme rağmen aynı hatayı veriyor program, sen hiç deneddinmi bu programı? hata yapıyorsam neden kaynaklanabilir? Geneli takip eden eden arkadaşlar sizinde fikirlerinizi bekliyorum
aynı modeli ve daha farklı yapı modellerini az önce sap2000 v12 de denedim, ilginçtir tüm beklenen sonuçları verdi ve canavar gibiçalışıyor, anlamadığım ise aynı şeyleri ilk yaptığımda neden hata verdi (pro kullanıcıyım övünmek gibi olmasın)....
teşekkürler fffbbbyyy v12 de katıksız kullanılabilir durumda.... :clap
Denedim çalışıyor fakat ısrar etmedim hala 11 sürümünü kullanıyorum.Verdiği hataya gelince , bir önceki sürümde yapılmış dosyalarınızı deniyorsanız bundan kaynaklanabilir.Yeni sürümde yanlış görmediysem yüklemeler ve kombinasyonlar menüleri ve yaklaşımı biraz değişmiş.Yok ben sıfırdan model yaptım aynı sonucu verdi diyorsanız o konuda bir şey diyemiyeceğim.
sap2000 versiyon 12 süper çalışıyor analiz sonuçlarıda doğru ..fffbbbyyy arkadaşım çok teşekkür ederim senden allah razı olsun .
fffbbbyyy 3dsMax 2008 Full 14. part (MAX2008.part14.rar) arızalanmış galiba bakarsan sevinirim şididen teşekkürler.
Revit Structure Suite 2009 ve Graitec Advance Steel v8 yeni klasöre eklenmiştir.
RSS 2009 'un birinci DVD 'sinde Revit Structure , ikinci DVD 'sinde AutoCAD 2009 for Revit , üçüncü CD 'sinde ise AutoCAD Structural Design 2009 bulunmaktadır.
AutoCAD Structural Design 2009'u kurabilmek için ikinci DVD 'deki AutoCAD 2009 for Revit'in makinenizde kurulu olması gerekmektedir.Program normal AutoCAD 2009 ile çalışmamaktadır.
You have requested http://rapidshare.com/files/75126420/MAX2008.part14.rar | 104857 KB.
The server 284.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.
Rapid böyle diyor.Biraz bekleyeceğiz galiba.
öncelikle ellerine kollarına sağlık.Gerçekten kral olmuş.
Senden ricam civil 3d nin sadece crack ini ekleyebilirmisin.Teşekkürler
Ya Ben Auto 2009 U Kurdum Ama AÇamiyom Crak I AÇtiĞimda Şİfre İstİyor Nasil AÇarim