Milliyet'ten şort dayağı çarkı!

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Milliyet'ten şort dayağı çarkı!
100820111823327209291_2.jpg

3 gün önce Nurcan İbrahimoğlu, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediğini haber yapan Milliyet gazetesi,
Rotahaber'in gerçeği ortaya çıkarması üzerine çark etti.

120820110839333985412_3.jpg

3 gün önce Nurcan İbrahimoğlu, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediğini haber yapan Milliyet gazetesi, Rotahaber'in gerçeği ortaya çıkarması üzerine çark etti.

Milliyet hazetesi 3 gün önce "Voleybolcu kıza İETT otobüsünde kısa şort dayağı" başlığıyla verdiği haberinde Beşiktaş kadın voleybol takımının alt yapı oyuncularından Nurcan İbrahimoğlu'nun, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediğini ileri sürdü. Haberin Milliyet'te yayınlanmasının ardından birçok gazete aynı şekilde haberi verdi.

Ramazan ayındaki DHA Miilliyet tezgahını ise Rotahaber bozdu. Rotahaber haberin Milliyet'te yayınlanmasının hemen ardından olayın yaşandığı otobüsün şoförü ile olay anında Nurcan İbrahimoğlu'nun önünde oturan yolcuya ulaşarak, olayın Milliyet gazetesinde yar aldığının tam tersi şekilde gerçekleştiğini ortaya çıkardı.

Milliyet gazetesi, gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından bugün çark ederek, kızın polise verdiği ifadesinin büyük belirsizliklerle dolu olduğunu sitesinde manşet yaptı.

Ve Milliyet gazetesinin bugünkü haberi;

İfadesinde ‘şort’ yok
Şort giydiği için belediye otobüsünde şiddete maruz kaldığı öne sürülen Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği öğrencisi Nurcan İbrahimoğlu (19), Ayazağa Karakolu’nda verdiği ifadede, kendisine saldıran kişinin 40 yaşlarında, buğday tenli, kır saçlı biri olduğunu söyledi

İfadesinde ‘şort’ yok

İbrahimoğlu’nun ifadesinde kısa şortla ilgili herhangi bir ifade kullanmadığı öğrenildi. Belediye otobüsünün şöförü ve bir görgü tanığı dayakla ilgili bir şey görmediklerini söylerken, polis 40 yaşlarındaki buğday tenli şüpheliyi arıyor.

28 Temmuz’da Bahçeköy-4. Levent otobüsünde kısa şort giydiği için darp edildiğini söyleyen İbrahimoğlu, elinde doktor raporuyla birlikte bir gün sonra Ayazağa Karakolu’na giderek, şikayetçi oldu. Bir yolcunun “Kadın vurmaya başladı. Erkek şahsı vururken görmedim” diye ifade verdiği belirtildi. Genç sporcunun “Darp ve cebir izi yoktur” şeklinde rapor aldığı öğrenildi.

Postalcı basının her ramazan ayın da yaptığı çarpıtmalardan bir tanesi. Ramazan ayı olunca bu potalcı basın da bir rahatsızlık başlıyor .

Postalcı basının her ramazan ayın da yaptığı çarpıtmalardan bir tanesi. Ramazan ayı olunca bu potalcı basın da bir rahatsızlık başlıyor .

Hee ergenekon yapıyor... 9 yıllık akp iktidarında hala medyaya başkasına çalışıyor diyorsun ya.. ACizlik.

Bakıcaz davaya... Bİrileri rahatsız olmuşki olaydan yalanlama haberine hemen atlamışlar.. Artık nerelerine dokunduysa bu haber... :)

Hee ergenekon yapıyor... 9 yıllık akp iktidarında hala medyaya başkasına çalışıyor diyorsun ya.. ACizlik.

Bakıcaz davaya... Bİrileri rahatsız olmuşki olaydan yalanlama haberine hemen atlamışlar.. Artık nerelerine dokunduysa bu haber... :)

28 Temmuz'da olmuş olan olayın Ramazan'ın 8. gününde 08 Ağustos'ta haberleştirilmesi tesaadüfi değil

Her ne hikmetse bir genç kız otobüste dayak yicek ama gibi kimse uydurma karekter o "zorba" ya müdahale etmeyecek

sözkonusu İETT otobüsünün hattı,Fatih-Sultanbeyli değil Bahçeköy-4. Levent yani otobüsteki yolcuların tamamının muhafazakar-gerici-tutucu-ahlak bekçisi-şort ve mini etek düşmanı filan olmasına imkan yok. Bu yolculardan bir kişinin bile bir kadının bir erkekten haksız yere yumruk yemesi karşısında vicdanen rahatsız olmaması tesadüf mü
O otobüste laik yaşam tarzı hassasiyetiyle dolu cengaver bir CHP li ne bileyim postalcı bir kişi bile yoktuydu?

"Oysa bu olayın postalcı medyanın iddia ettiği gibi olmadığı Buna göre,sözkonusu otobüsün şoförü ve görgü tanığı Sani Uymaz, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ifade verdi ve olayın İbrahimoğlu'nun anlattığı gibi olmadığını ifade etti. Bu haberlerde, Nurcan İbrahimoğlu'nun yüksek sesle tartıştığı erkek yolcunun "ayağınıza bastığım için özür dilerim" demesine rağmen, adama küfür edip elindeki metale benzeyen cisimle başına vurduğu ifade ediliyor. Tanıklara göre, İETT şoförünün "aracı isterseniz karakola çekeyim, isterseniz polis çağıralım" demesinin ardından İbrahimoğlu aracı terk etti. Nedense aradan bir gün geçtikten sonra da, karakola şikayetçi olmaya gitti. "

Postalcı basının özellikle Ramazan günlerine rastlatılan "irtica geliyormuş gibi yapma" yaygaralarını hatırlatmıyor değiliz ki hepsi sonradan uydurma yayınlar olduğu anlaşılan bu tür haberlerle az karşılaşmadık çünkü.

Mesela ,örtülü kadın doktor kendisine bakmayı reddettiği için sakat kalan erkek hasta gibi, Erzurum'da oruç tutmadığı için meydan dayağı yiyen üniversiteli genç gibi, kısa etek giydiği için bacağına kezzap atılan lise öğrencisi kız gibi sonradan "uydurma" olduğu anlaşılan onlarca yalanla dolu iftira postalcı medyanın mazisinde duruyor

Bu haberi tedavüle sokup daha sonra da foyası ortaya çıkan Milliyet ,VOLEYBOLCU NURCAN In İFADESİNDE Kİ BÜYÜK BELİRSİZLİK haberi ile de müthiş bir kıvraklıkla düştüğü durumdan kurtulmaya çalışmış

Hala bunlar yaşanıyorsa 9 yıllık AK partinin acizliği demişsin.Acizlik mi ? çok bekleyin avucunuzu yalarsınız. Eskiden bu tip uydurma haberlerin yalan ve iftira olduğunun kanıtlanması aylar sürer di kanıtlanınca da haber zaten unutulmuş olur iftirayı atanların attıkları iftira yanlarına kar kalırdı.

İşte Ak parti iktidarı sayesinde darbeci postalcı medyanın bu tip haberlerinin uydurma olduğunun ortaya çıkması gördüğünüz gibi iki gün bile sürmüyor. Hatta bu konuda olduğu gibi kendisi kıvırmaya başlıyor.

Sırf iftira atmak için sarıldıkları o kızın şortu , yalancı postalcı medyanın kafasına geçmiş oldu :)

Yaptığım açıklama da senin şahsında tüm postalcılara armağan ediyorum.

Ak Parti yüzde 50 oy adığına göre bu da her iki kişiden birine denk geliyor. O halde o otobüsteki her iki kişiden birisi AK partili ise her iki kişiden diğeri çağdaş türk kızının göbeğini kaşıyan kıllı bir ayı dan dayak yemesi karşısın da neden susumuş.
Şu Çılgın Türkler' i hatmetmiş ve bacımın kutsal şortuna dokundurtmam uleynnnnn diyen AK Pari düşmanı bir yigit yokmuymuş o otobüste.

:D YA vallahi acizsin destan yazmışın ama içerik boş... Sana istersem irtica hortladığına dair bi ton haberde koyarım hemde vekillerin ağzından yandaşların ağzından.. Onlarada iftira dersin.. :D Haber senin bir yerine battığı için postala kadar bağlamışın.. Yarın taraf okursun ergenekonada bağlarsın.. Haberi yalanlamak için sen ve özellikle innuendonun bu kadar kasmasına neyin sebep oldugunu anlamaya çalışıyorum ben... Olayda direk taraf olmanız millet istesemede sizin dinen bu ramazan ayında birşeyleri aklamaya çalışmanız seninde en sonunda postala bağlaman nasıl bir hayal dünyasında yaşadığınızın göstergesidir.... Aynı akp karşıtı herkesi chpli sanmanız gibi.. :D Artık bu bir korku mudur kafayı sıyırmak mıdır yoksa bilgide kısıtlı olup konuyu dağıtmak mıdır bilemedim...

Habere gelince bunlar Türkiyedeki cehaletin göstergesidir.. İstanbulda Ankarada ramazan ayına saygısı olmayan gençlikle Erzurumda Konyada kendini namus iman bekçisi görenlerin arasında bir fark yok.. Haberi k*çından okuyan zihniyet bunlardanda kötü...

Allah yalan haber yazanların, yapanların tümünün belasını versin!

yazık böyle haberlerle Türkiye'nin karışmasını istiyorlar

:D YA vallahi acizsin destan yazmışın ama içerik boş... Sana istersem irtica hortladığına dair bi ton haberde koyarım hemde vekillerin ağzından yandaşların ağzından.. Onlarada iftira dersin.. :D Haber senin bir yerine battığı için postala kadar bağlamışın.. Yarın taraf okursun ergenekonada bağlarsın.. Haberi yalanlamak için sen ve özellikle innuendonun bu kadar kasmasına neyin sebep oldugunu anlamaya çalışıyorum ben... Olayda direk taraf olmanız millet istesemede sizin dinen bu ramazan ayında birşeyleri aklamaya çalışmanız seninde en sonunda postala bağlaman nasıl bir hayal dünyasında yaşadığınızın göstergesidir.... Aynı akp karşıtı herkesi chpli sanmanız gibi.. :D Artık bu bir korku mudur kafayı sıyırmak mıdır yoksa bilgide kısıtlı olup konuyu dağıtmak mıdır bilemedim...

Habere gelince bunlar Türkiyedeki cehaletin göstergesidir.. İstanbulda Ankarada ramazan ayına saygısı olmayan gençlikle Erzurumda Konyada kendini namus iman bekçisi görenlerin arasında bir fark yok.. Haberi k*çından okuyan zihniyet bunlardanda kötü...

Valla bana batan bir şey yok ama sana batan çok şey olduğu apaçık belli ki,bir konuya yaptığım yorumu "batma" şekliden izah edecek kadar mantıktan yoksun birisin.

O zaman senin o daracık mantığına göre bu portal da konulara yapılan yorumların sebebi birilerinin bir yerine bir şey batmasından mış.

Ayrıca sana batan bir şeyler olduğu yine ap açık belli ki yaptığım yorumu alıntılayıp cevap vermek zorunda olduğunu hissettiriyor sana. Açıkcası hiç de merak etmiyorum ne batıyor diye.

ve şununda altını çizmem gerekiyor. Yazının içeriğine boş demişsin. Boş olan benim yazdıklarımın içeriği değil senin kafan. Kafa boş olunca da yazılanları da doğal olarak boş olarak algılıyor

Valla bana batan bir şey yok ama sana batan çok şey olduğu apaçık belli ki,bir konuya yaptığım yorumu "batma" şekliden izah edecek kadar mantıktan yoksun birisin.

O zaman senin o daracık mantığına göre bu portal da konulara yapılan yorumların sebebi birilerinin bir yerine bir şey batmasından mış.

Ayrıca sana batan bir şeyler olduğu yine ap açık belli ki yaptığım yorumu alıntılayıp cevap vermek zorunda olduğunu hissettiriyor sana. Açıkcası hiç de merak etmiyorum ne batıyor diye.

Madem batan bir şey yok o haberi yapanlara neden sıfat yakıştırmasında bulunuyorsun ? ( postalcı basın )
Dinimizde emin olmadan suşlama yapmakla ilgili birtakım ayet , hadis ve olaylar var...

Batsa iyi, sanırım bazılarına postal kaymış. Postal yobaza kayar.

Millete değil, müslümana değil. Sömürgen yobazlara.

Çok şükürki ne hackhellde ne Türkiyede yobaz yok. Amerikalı ve İngiliz avcunu yalasın.

Türkiyeyi asla karıştıramaz falan desem kim inanır.

Madem batan bir şey yok o haberi yapanlara neden sıfat yakıştırmasında bulunuyorsun ? ( postalcı basın )
Dinimizde emin olmadan suşlama yapmakla ilgili birtakım ayet , hadis ve olaylar var...

bak güzel kardeşim "Batma "kelimesini densizin biris şahsıma karşı kuıllandığı bende mecburen kullandım .Bu bir

Ben olmayan sıfatı yakıştırmıyorum geçmiş te o basında yıllarca çalışmış ve halende çalışan gazetecilerin kendi itirafların da geçiyor bilmiyorsan aç oku yada belgesellerini izle. bu iki

şöyle kısa bir geçmişine baktım ve bir kesime " F tipi" yakıştırması yaptığını gördüm. O halde başkalarına akıl verme poziyonun da değil sin bu yüzden sen git başkası gelsin . Bu 3

Kaldı ki şahsıma "batma" kelimesini kullandığı için olay biraz kişisel bir hal aldı ve o kişi ile benim aram daki bir mesele oldu. Tarafı olmadığın bir konuda "3 . kişi olarak araya girme" gibi bir duruma düşmüşsün ki bu durumun ne olduğunu sanırım anlatmama gerek yok. Bu da 4.

Haberin doğruluğunu bilmem ama bugün eylem yapılmış.

KADIKÖY’de toplanan bir grup kadın, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) kadın voleybol takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği ikinci sınıf öğrencisi Nurcan İbrahimoğlu’na (19) destek vermek için basın açıklaması düzenledi.

Şort giymiş bir grup kadın Kabataş – Beşiktaş – Adalar Vapur İskelesi’nin önünde bugün 14.30 sıralarında toplandı. Türkiye 2’inci ligi takımlarından Işıkspor oyuncusu Başak Koç, grup adına kısa bir açıklama yaptı.

BEŞİKTAŞ İZİN VERMEDİ"

Açıklamaya dayak yediği öne sürülen Nurcan İbrahimoğlu’nun da katılacağını söyleyen Başak Koç, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü, oyuncularının böyle bir organizasyona katılmasını istemediğini açıkladı. Bu nedenle Nurcan yanımızda yer almadı" dedi. Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye Bayan Voleybol Milli Takımı’nın desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini anlatan Koç, sözlerine şöyle devam etti:

"Şort giydiği için şiddete maruz kalan bir sporcu ve patlayan bir dudak var. Toplumun duyarlı tüm kesimlerini ayrıştırmalara karşı dayanışmaya çağırıyorum."
Hürriyet

milliyet,posta,akşam,hürriyet... vs her ramazan da bunu yapar... yalan dolan millet artık irtica geliyor yalanlarına da pirim vermez oldu. başka sarılacak bişiy de kalmadı

milletin baş derdi bitti,
şimdi şortla ilgilenir olmuşsunuz :)

töbe töbeeeeeeeeeeeeee

Millet irtica geliyor sözüne kanamaz çünkü 9 yıldır İrtica Türkiyede. Geldi zaten. Ülkeyi yönetiyor.

ifadesinde-sort-yok-1549339.Jpeg

İfadesinde ‘şort’ yok

Şort giydiği için belediye otobüsünde şiddete maruz kaldığı öne sürülen Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği öğrencisi Nurcan İbrahimoğlu (19), Ayazağa Karakolu’nda verdiği ifadede, kendisine saldıran kişinin 40 yaşlarında, buğday tenli, kır saçlı biri olduğunu söyledi

İbrahimoğlu’nun ifadesinde kısa şortla ilgili herhangi bir ifade kullanmadığı öğrenildi. Belediye otobüsünün şöförü ve bir görgü tanığı dayakla ilgili bir şey görmediklerini söylerken, polis 40 yaşlarındaki buğday tenli şüpheliyi arıyor.
28 Temmuz’da Bahçeköy-4. Levent otobüsünde kısa şort giydiği için darp edildiğini söyleyen İbrahimoğlu, elinde doktor raporuyla birlikte bir gün sonra Ayazağa Karakolu’na giderek, şikayetçi oldu. Bir yolcunun “Kadın vurmaya başladı. Erkek şahsı vururken görmedim” diye ifade verdiği belirtildi. Genç sporcunun “Darp ve cebir izi yoktur” şeklinde rapor aldığı öğrenildi.

http://gundem.milliyet.com.tr/ifadesinde-sort-yok/gundem/gundemdetay/12.08.2011/1425565/default.htm

Milliyet gazetesinin kendi internet sitesinden alınmıştır!!!

Geri