Milliyet Yazarı AKP'li Oldu: Güneydoğu’da AKP’liyiz

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Milliyet Yazarı AKP'li Oldu

Bugüne kadar AKP'ye sert eleştiriler yönelten Milliyet Gazetesi'nin ünlü yazarı bugün köşesine: "Güneydoğu'da AKP'liyiz" başlığı attı..

Doğan Heper/Milliyet

Güneydoğu’da AKP’liyiz
Türkiye Cumhuriyeti bugün bağımsızlığını kaybetmenin, bölünmenin eşiğindedir.” Bu tüylerimizi diken diken eden sözleri tecrübeli bir politikacı, Mehmet Şendir söylüyor.
Onun için ben diyorum ki, Güneydoğu’da hepimiz AKP’liyiz.
Çünkü seçim yakın ve orada iki parti var DTP-AKP.
Ve biz Türkiye’yi bir bütün olarak seviyoruz ve kardeş kavgası istemiyoruz. Oysa DTP, Türkiye’nin bölünmesini istediğini Meclis’e bile bildirdi.
* * *
Ben şunları da söylüyorum.
“Güneydoğu’da halkın demokratik hakları” diyenler var.
Bunlara her istediklerini verin yeni istekler gelecektir. Geliyor.
Çünkü bunlar için “büyük Kürdistan” nihai hedeftir... Türkiye’den kopma nihai hedeftir.
Bakın, DTP’nin isteklerini izleyin. Ne diye başladı, nereye vardı.
* * *
Geçen gün DTP’nin bir kadın üst düzey yöneticisi kürsüye çıkmış bangır bangır bağırıyordu, “Apo’ya özgürlük, onu serbest bırakın” diye. Oysa bir süre önce aynı takım Apo’ya iyi muamele talep etmiyor muydu?
Şimdi bu kadını dinleyince, kendi kendime, Apo için istekleri her gün daha ileri gidiyor, dedim.
DTP İstanbul’da otomobilleri yaktırdı. DTP üniversite öğrencilerine el attı ve sözüm ona anadilde eğitim için onları gösteriye teşvik etti.
Bakın, “sivil itaatsizlik eylemi” diye şimdi DTP Diyarbakır’da oturma eylemi kararı aldı. Başbakan Erdoğan, “Van’a da gideceğim, Hakkâri’ye de” diyor ya...
DTP Grup Başkanvekili Demirtaş da, Başbakan’ı adeta tehdit ediyor.
“Diyarbakır ve Tunceli’de gösterilen tepki Van ve Hakkâri’de de devam edecek”...
Bir Başbakan’ın kendi yurdunda dolaşması tehditle engellenmek isteniyor. Bu suç değil mi? Bunlar mı DTP’nin siyasi faaliyetleri.
* * *
Her konuda bakıyorum, arzular yerinde kalmıyor.
Kültürel haklar, demokratik haklar, anayasal haklar ve sonunda ayrı devlet olmak.
Harita boşuna yapılmadı ya...
Bu haritayı yapan ve her yana dağıtanların başında gelen Irak Kürdistan Demokrat Partisi’nin Dış İlişkiler Sorumlusu Safin Derzai’nin geçen gün ilginç bir açıklaması vardı.
“PKK’yı terör örgütü olarak adlandırdığımız ve saldıracağımız yolundaki haberler asılsızdır.”
Adam daha ne desin?
Bizim büyük şehirlerimizdeki çok bilmiş, ayrılıkçı destekçilerine bu sözler duyurulur.
* * *
Neyse ki, hep söylediğimiz gibi, Güneydoğu’daki kardeşlerimizin yüzde 75’i bu görüşte değil, yani DTP’nin görüşünde değil.
Çünkü onlar DTP’nin yurdu sürüklemek istediği kardeş kavgasına ve ayrılığa karşılar.
KAYNAK

bu yazar açık sözlüymüş

bazıları lafta PKk ya düşmanı kesilsede gizliden gizliye Sırf AKP kazanmayıp başarısız olsun diye PKK lıların kazanmasını ister

AKP TÜRKİYE'nin partisidir. doğrusuyla yanlışıyla....

kusursuz değildir elbetteki ama kötünün iyisi.
diğerlerinin hali ortada...
sivastan sonrasına gidemiyorlar...

G€NÇ B€YİN;3676399' Alıntı:
bu yazar açık sözlüymüş

bazıları lafta PKk ya düşmanı kesilsede gizliden gizliye Sırf AKP kazanmayıp başarısız olsun diye PKK lıların kazanmasını ister

Bundan hiç şüphen olasın dostum

doğru söze ne denir

Sİz DTP gidip AKP Geldİğnde Herhangi birşeyin değşeceğinimi saniyorsunuz arkadaşlar. Bence dahada tehlikeli bİr hal alacak. Çünkü Akp Dtp 'ye Oranla Dahada Dİplomatİk Daha Akilci Bİr Tarzla Türkiyenİn bölünme sürecini dahada hizlandiracak ve bİr oldu bİttİyle fedrasyon isteğini Meclİse
getirivericek işin Tehlİkelİ Kismi Bu Sefer Güneydoğuda Dtp değİlde Akp olduğu İçin Akp li seçmenin ve hatta kararsiz seçmenin bile kafasi karişacak çünkü neolursa olsun Akp Türkiyenin Partisidir diye düşünen remixtr adlı üye arkadaş gibi çoğu İnsanin Refleksleri zayiflatilacak yani 400 Mg. Torazin verilen bİr hasta ne durumda olursa Türk Mİlletide O durumda olacak ha tabiiki adina Federasyon demiycekler başka bİr şey diyecekler Ama İçerik Ayni Kalacak Keşke Bu Konuda Sizin Kadar İyimser Olabİlsem Fakat Değİlİm Kusura Bakmayin Hatta Sİze orduya karşı nasıl şüpheci yaklaşıyorsanız bu konuyada özellikle bu konuya dahada şüpheci yaklaşmanızı tavsiye ederim ama sonuçta takdir sizindir

-akp ya da dtp farketmez,iki ucu da aynı kapıya çıkıyor,o koltuğa gelip oturan adam her halikarda aşiret lideri,toprak ağası,eroin kaçakcısı olacak.
türkiye düşmanlarını müttefik,türk milleti hainleri yönetici kıldığı,din kardeşi bildiği sürece bu iş hep daha kötüye gidicek.
-güneydoğudan çoktan geçtim istanbul,izmir,antalya gibi yerlerden korkar oldum,adamlar sürü halinde göç ediyor,gittiği yerin bereketini kaçıyor,kadınlara laf atıyor,kapkaç yapıyor,hırsızlık yapıyor,araba yakıyor,uyuşturucu satıyor,mafya kuruyor,millet artık bunların yüzünden sokağa çıkamıyor birileri hala kardeşlik masalları okuyor,bu iş zaten güneydoğuda çoktan bitti her yerinde isyan var,dediğim gibi ben artık batı şehirlerimiz için endişeleniyorum.güneydoğudan çıkan milletvekili hangi partiden çıkarsa çıksın yaramaz,
türkiyenin çok ciddi kararlar verip,acilen ve ısrarla uygulamaya geçmesi gerek, bunları yapacak olanda ak parti değildir,çünki akp türk halkının dostu değil düşmanıdır,akp yağmacıların,hırsızların,hainlerin,rejim düşmanlarının,liboşların,döneklerin,abd cilerin,ab cilerin buluşma noktasıdır,bu partinin politikası her zaman dışa endekslidir,dışardan gelecek akıl ise düşmanın aklıdır.
-bu iş dtp nin vekillerini azaltarak çözülecek iş değil,sadece geçici bir kendini kandırma olur o kadar.
-yani bana göre hiç farketmez iki partide aynıdır gözümde,ha dtp,ha akp... bu biraz nuri alço-tecavüzcü coşkun karşılaştırmasına benziyor.
nuri alço işe biraz din ilacı katıyor,coşkun ise olaya direk pkk dan girerek saldırıyor ama ikisinin sonunda da kaybeden emrahın annesi oluyor.

Dikkat aydın doğan senin kulağını çekmesin sonra:)

-yani bana göre hiç farketmez iki partide aynıdır gözümde,ha dtp,ha akp... bu biraz nuri alço-tecavüzcü coşkun karşılaştırmasına benziyor.
nuri alço işe biraz din ilacı katıyor,coşkun ise olaya direk pkk dan girerek saldırıyor ama ikisinin sonunda da kaybeden emrahın annesi oluyor.

Olay ancak böyle özetlenir tebrik ediyorum

:D:D iü gazetecilik bölümünde hocamdır kendisi, para göz birisidir açıkçası:D bize söylediği şu: ''ideolojiyi falan bırakın, para kazanmaya çalışın.''

denek DTP iel AKP aynı öylemi

allah allah biz onu CHP DTP zannediyorduk.

Bu ikisi değilmiydi birleşip meclise giren.

Deniz Baykal değilmiydi bugünkü Ahmet Türklerle el ele kol kola sarmaş dolaş meclise girip aynı sıralarda oturan

Hatta Deniz Baykalın ozamanlarki sıra arkadaşı Zübeyr Aydar şimdilerde PKK nın Avrupa mali sorumlusu

ne çabuk unuttunuz bunları

bak burada da sizin Ulsalcı dedeniz Yalçın Küçü ün Apyu nasıl kurtardığı nı anlatıyor

Sizin bu suikasti engellemek istemenizin sebebi nedir?

Bana söylenen, bunun devlete karşı zararlı bir iş olduğuydu. Zaten duyulduğu anda da önlendi. Şimdi en önemli iş Ordu’yu taşlamak olduğu için. Bunu yeniden ısıtıp ısıtıp yayınlıyorlar.
ha azdaha unutuyordum şimdi aklıma geldi

geçen yerel seçimlerde DTP ile işbirliği yapıp SHP çatısı altında seçime giren (herzaman ki gibi ) sizin efsane solcunuz Murat Karayalçın bak bu seçimlerde de CHP den aday olacak

hadi iyisiniz SHP+DTP+CHP birleşip belki alırsınız Ankarayı bu sefer

ya güldürmeyin adamı

sizin genlerinize işlemiş PKK lılarla işbirliği

denek DTP iel AKP aynı öylemi

allah allah biz onu CHP DTP zannediyorduk.

Bu ikisi değilmiydi birleşip meclise giren.

Deniz Baykal değilmiydi bugünkü Ahmet Türklerle el ele kol kola sarmaş dolaş meclise girip aynı sıralarda oturan

Hatta Deniz Baykalın ozamanlarki sıra arkadaşı Zübeyr Aydar şimdilerde PKK nın Avrupa mali sorumlusu

ne çabuk unuttunuz bunları

bak burada da sizin Ulsalcı dedeniz Yalçın Küçü ün Apyu nasıl kurtardığı nı anlatıyor

ha azdaha unutuyordum şimdi aklıma geldi

geçen yerel seçimlerde DTP ile işbirliği yapıp SHP çatısı altında seçime giren (herzaman ki gibi ) sizin efsane solcunuz Murat Karayalçın bak bu seçimlerde de CHP den aday olacak

hadi iyisiniz SHP+DTP+CHP birleşip belki alırsınız Ankarayı bu sefer

ya güldürmeyin adamı

sizin genlerinize işlemiş PKK lılarla işbirliği

bak bu konuları forumda çok tartıştık,artık baydı bu muhabbet.sana sadece şunu söylüyorum eğer kendi söylediğine kendin inanıyorsan problem yok.
buda mesele chp-akp meselesi değil,güneydoğuyu kim alırsa alsın farketmez,önemli olan neleri göze alabileceğin,önemli olan ne kadar karakterini koyabileceğin.bunu yapabilecek olan akp değildir o kesin,chp midir onu bilemem önce iktidara gelmesi lazım ama gelirmi bilmem,gelirse o iradeyi koyabilir mi onu da bilemem.
ankarayı kim alır bilmiyorum açıkcası 15 yıl melihe katlanmış biri olarak 5 yıl daha katlanmak bana koymaz,ama sen baya takmışsın kafaya,üzülme eğer ankarayı alırsak bu bütün ankara için bayram olucak sadece chp liler için değil.
-artık sizin şu pkk muhabbetiniz hakkaten sıktı,genelde kompleksli insanlar kendi komplekslerini başkalarında görmeye çalışır sizinki de bu işte,hüseyin çelik,dengir fırat gibi adamlar partinde başkan yardımcısı olacak bakan olacak hem de milli eğitim bakanı,sonra gelip bizi pkkyla işbirliğiyle suçlayacak,vah türkiyem vah...

-akp ya da dtp farketmez,iki ucu da aynı kapıya çıkıyor,o koltuğa gelip oturan adam her halikarda aşiret lideri,toprak ağası,eroin kaçakcısı olacak.
türkiye düşmanlarını müttefik,türk milleti hainleri yönetici kıldığı,din kardeşi bildiği sürece bu iş hep daha kötüye gidicek.
-güneydoğudan çoktan geçtim istanbul,izmir,antalya gibi yerlerden korkar oldum,adamlar sürü halinde göç ediyor,gittiği yerin bereketini kaçıyor,kadınlara laf atıyor,kapkaç yapıyor,hırsızlık yapıyor,araba yakıyor,uyuşturucu satıyor,mafya kuruyor,millet artık bunların yüzünden sokağa çıkamıyor birileri hala kardeşlik masalları okuyor,bu iş zaten güneydoğuda çoktan bitti her yerinde isyan var,dediğim gibi ben artık batı şehirlerimiz için endişeleniyorum.güneydoğudan çıkan milletvekili hangi partiden çıkarsa çıksın yaramaz,
türkiyenin çok ciddi kararlar verip,acilen ve ısrarla uygulamaya geçmesi gerek, bunları yapacak olanda ak parti değildir,çünki akp türk halkının dostu değil düşmanıdır,akp yağmacıların,hırsızların,hainlerin,rejim düşmanlarının,liboşların,döneklerin,abd cilerin,ab cilerin buluşma noktasıdır,bu partinin politikası her zaman dışa endekslidir,dışardan gelecek akıl ise düşmanın aklıdır.
-bu iş dtp nin vekillerini azaltarak çözülecek iş değil,sadece geçici bir kendini kandırma olur o kadar.

iyi polis kötü polisi oynuyorlar ikiside BOP a hizmet ediyor.

Sİz DTP gidip AKP Geldİğnde Herhangi birşeyin değşeceğinimi saniyorsunuz arkadaşlar. Bence dahada tehlikeli bİr hal alacak. Çünkü Akp Dtp 'ye Oranla Dahada Dİplomatİk Daha Akilci Bİr Tarzla Türkiyenİn bölünme sürecini dahada hizlandiracak ve bİr oldu bİttİyle fedrasyon isteğini Meclİse
getirivericek işin Tehlİkelİ Kismi Bu Sefer Güneydoğuda Dtp değİlde Akp olduğu İçin Akp li seçmenin ve hatta kararsiz seçmenin bile kafasi karişacak çünkü neolursa olsun Akp Türkiyenin Partisidir diye düşünen remixtr adlı üye arkadaş gibi çoğu İnsanin Refleksleri zayiflatilacak yani 400 Mg. Torazin verilen bİr hasta ne durumda olursa Türk Mİlletide O durumda olacak ha tabiiki adina Federasyon demiycekler başka bİr şey diyecekler Ama İçerik Ayni Kalacak Keşke Bu Konuda Sizin Kadar İyimser Olabİlsem Fakat Değİlİm Kusura Bakmayin Hatta Sİze orduya karşı nasıl şüpheci yaklaşıyorsanız bu konuyada özellikle bu konuya dahada şüpheci yaklaşmanızı tavsiye ederim ama sonuçta takdir sizindir

Arkadaşım yazdıklarına katılıyorum vesenin yazdıklarını teyit edecek
nitelikte bir makale var.Daha önce okumuş üzerinde durmamıştım.
Neyse uzatmadan makaleyi yapııştırayım...

Maden Kanunu gözlüğüyle Türk Petrol Yasası’na bakmak
Yayınlanma Hikmet Ulugbay tarafından 20 Şubat 2007 Kategori: Enerji
Cumhurbaşkanı’nın, Türk Petrol Yasası’nın bazı maddelerini yeniden görüşülmek üzere TBMM iade etmesi üzerine, Hükümet’in, geri gönderilen maddelerin benzerlerinin Maden Kanunu’nda 2004 yılında yapılan değişiklikler içerisinde de bulunduğunu ve o yasanın itirazsız onaylandığını ileri sürerek, Yasayı hiçbir değişiklik yapmadan aynen geri gönderme kararı aldığı haberleri basında yer aldı(1).
Maden Kanunu’nda 2004 yılında yapılan değişiklikler incelendiğinde gerçekten Türk Petrol Kanunu’nda yer alan bir hükmün daha da ağır bir içerikle anılan kanunda da yer aldığı görülür. Ancak Türk Petrol Kanunu’nda yapılan diğer değişikliklerin Maden Kanunu ile karşılaştırılabilir içerikte olmadığı da kolayca saptanabilir. Maden Kanunu’nun yeni şeklini değerlendirmeyi bir başka yazıya bırakarak şimdi Türk Petrol Kanunu bakımından değerlendirilebilecek maddesini inceleyelim.
Maden Kanunu’nun 26 Mayıs 2004 de değiştirilen 14 ncü maddesinin 6 ncı fıkrasında şu hükme yer verilmiştir; “Ruhsat sahibi tarafında yatırılan Devlet hakkının yüzde 50 si özel idare payı olarak ruhsatın bulunduğu ilin özel idaresine, yüzde 30 u Hazine hesabına, yüzde 20 si de genel bütçeye özel gelir ve (Enerji ve Tabiî Kaynaklar) Bakanlık bütçesine ödenek kaydedilir.” Maden Kanunu’na dahil edilen bu hüküm için Türk Petrol Kanunu’ndaki ifadeden “daha ağır bir içerikte” olduğunu yukarıda belirtmiştim. Bu ifadeyi neden daha ağır bir içerikte bulduğumu açıklayayım.
Devlet hakkının yarısının ruhsatın bulunduğu ilin özel idaresine bırakılması, kamu maliyesinin evrensel temel ilkeleri olan gelirlerin “adem-i tahsis”i ve “Hazine Birliği” kurallarını reddetmek anlamını taşımaktadır. Adem-i tahsisin anlamını genç kuşaklar için şöyle açıklayabilirim, devlet gelirlerinin belirli bir bölümünün veya bir devlet gelirinin kısmen veya tamamen belirli bir gideri karşılamak üzere ayrılmaması demektir. Bu konuyu, “Türk Petrol Kanunu Neler Getiriyor Neler Götürüyor” başlıklı yazıda ayrıntısı ile açıkladığım için burada tekrarlamayacağım. Böyle bir uygulama üniter devletlerde değil ancak federatif devletlerde görülebilir. Bu noktada okuyucunun aklına,
gelirlerin belli bölümleri belli gider için ayrılırsa ne olur sorusu gelebilir. Buna en basit yanıt şu örnekle verilebilir. Türkiye’nin en çok vergi ödeyen iki İl’i İstanbul ve Kocaeli’dir. Bu iki İl ödedikleri verginin yarısının kendileri için harcanmasını istese ve TBMM de bu yönde bir yasa çıkarsa ülkenin diğer illerine başta eğitim ve sağlık olmak üzere kamu hizmeti götürülebilme imkanı kalır mı? Elbette hayır!
Maden Kanununa konulan bu fıkra, adem-i tahsis ilkesinden başka çok ciddi bir hatayı da içermektedir. Devlet’in tek Hazine’si olması kuralını ifade eden “Hazine Birliği” de çiğnenmektedir. Anılan fıkranın ilk cümleciği ile esasen Hazine Birliği ilkesi zedelenmişken, ikinci cümleciği ile de buna tuz-biber ekilmiştir; “Ruhsat sahibi tarafından yatırılan Devlet hakkının ………. yüzde 30 u Hazine hesabına, yüzde 20 si de genel bütçeye özel gelir ve Bakanlık bütçesine özel ödenek kaydedilir.”
Çağdaş devletlerde, Devlet gelirlerinin toplandığı yerin adı Hazine’dir. Ayrı ayrı bakanlıklar değildir. Devletlerin Hazine Birliği kuralını kabul etmesi asırlar süren çok acı deneyimler sonucunda olmuştur. Ülkemiz tarihi de bu sorunun somut örneklerinden birisidir.
Hazine Birliği’nin petrol alanında bozulmasının en önemli örneği de Sultan Abdülhamit II’nın Irak petrollerine ait hakları çıkardığı üç ferman ile Padişah’ın özel Hazinesi olan Hazine-i Hassa’ya aktarmasıdır(2).
Maden Kanunu ile, İl Özel İdaresine tahsisi edilenler dışındaki devlet hakkını ikiye bölünmekte yüzde 30 unu lütfedilip Hazine tek hesabına ve bakiye yüzde 20 de Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı’nın tasarrufuna bırakmaktadır. Bari Hükümet, doğrultu tutarlılığı sergileyip Türk Petrol Kanunu’nda da bu yaklaşımı izleyip, petrol ve doğal gazdan alınacak devlet hakkının bir bölümünü de Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı’na bıraksa idi. O zaman Maden Kanunu’nu örnek göstermekte daha tutarlı olurdu.
Cumhurbaşkanı’nın Türk Petrol Yasası’nın bazı maddelerini yeniden görüşülmek üzere TBMM göndermiş olması önemli bir fırsattır. TBMM bu fırsatı değerlendirip, yasaya ulusal çıkarları koruyacak ve dünyada petrol ve doğal gaz konusunda gelişen eğilimlerle tutarlı bir nitelik kazandıracak hükümleri koyabilmelidir.
Zira dünya petrol üretimi zirve yapmak üzeredir. Bunun anlamı piyasalarda ucuz ve kolay bulunan petrolün son bulması demektir. Bu konular bir çok makale ve kitaba konu olmaktadır(3). Petrol üretiminin zirve yapmasından sonra petrolü ucuz ve kolayca satın almak tarihe karışmaya başlayacaktır. Bu nedenle, mevcut ve potansiyel petrol kaynaklarının denetimini ele geçirmek için dünyada devletler ve şirketler arasında kıyasıya bir ticari ve siyasi mücadele yaşanmaktadır(4). Bu mücadele diploması yolları ile olduğu kadar savaşlar kanalı ile de sürdürülmektedir.
Türk Petrol Yasası’nı yeniden görüşmeden önce yasama sorumluluğunu üstlenmişlerin dünya petrol mücadelesi konusunda hiç olmazsa bir kaç makaleye göz atma zahmetine katlanmaları gerekir.
Hükümet ve TBMM üyeleri gerçekten petrol ve doğal gaz konusunda ülke ve ulus çıkarlarına hizmet etmek istiyorlarsa yapabilecekleri çok önemli bir görev vardır. Bu ülkenin insanları dünyada en pahalı enerji ve petrolü yüksek vergiler ödeyerek kullanmaktadırlar. Yapılacak iş, bütçeye konulacak ciddi boyutlu bir ödenekle TPAO’nın sermayesini artırmak ve artan sermayeyi derhal ödeyip, ülke topraklarında ve denizlerindeki enerji kaynakları aramalarını hızlandırmaktır. Petrol konusunda ulusal çıkar için samimiyet ancak böyle ortaya konulabilir.
Yazımı 1917 yılında İngiltere’nin Sömürgeler Bakanlığı görevinde bulunmuş olan Walter Hume Long’un, Irak’ın işgalini izleyen dönemde yaptığı, 23 Mart 1920 tarihli konuşmasından bir alıntı ile bitirmek istiyorum; “Dünyanın bilinen petrol yataklarını ele geçirebilirsek, dilediğimiz gibi kullanabiliriz. …. Olagandışı fırsatların eşiğindeyiz, ya biz bu kapıdan girmek için gerekeni yapacağız ya da başkaları girecek ve geleceğin anahtarlarına sahip olacaklar.(5)” Ne kadar güncel görünüyor değil mi?

Hikmet Uluğbay

http://www.ulugbay.com/blog_hikmet/?p=30

bak bu konuları forumda çok tartıştık,artık baydı bu muhabbet.sana sadece şunu söylüyorum eğer kendi söylediğine kendin inanıyorsan problem yok.
.

Gerçekleri duymaktan çok sıkılmanız ve hatta bu gerçeklerin size baygınlık vermesi benim değil sizin sorununuz.

Ben benim söylediklerime tabiki inanıyorum.Çünkü ben belgeleriyle açıkladım.ama sen bunlara cevap vermek yerine ,"Biz bunları çok tartıştık ,bunlar zaten çok konuşuldu "gibi beylik laflarla olayı saptıramazsınız.Bunların çok konuşulmuş olmasıda bunların gerçekliğiniğ etkilemez

Benim söylediklerimin hangisi yalan

CHP nin DTP ile birleşerek meclise sokması mı yalan

Baykalın ozamanlarki sıra arkadaşın şimdilerde PKK kongragel in Avrupa sorumlusu Zübeyr Aydar olması mı yalan

Karayalçın ın bir önceki yerel seçimlerde DTP ile işbirliği yapıp seçime bereber katılması mı ylan

Sizin ulusalcı babanız YALÇIN KÜÇÜK ün Apoyu suikastten kurtarması mı yalan.bUNU KENDİ AĞZIYLA İTİRAF ETTİ

işte bu gerçekler herzaman sizi sıkıntıya sokmuştur .

maval okumayı bırakta bunlara cevap ver

Bugün ulusalcıyım diye vatan millet edebiyatı yapanlar başkalarını asker düşmanı olmakla suçlayanlar şunu hiç unutmayın

"Çocuk katili Öcalan'ı ölümden kurtaranlar Ulusalcıyım diye ortalarda gezinen sahtekarlardır.

öcalan ı bile ölümden kurtarmakla nekadar büyük ulusalcı olduğunuzu zaten tüm Türk milletine gösterdiniz.

Artık bu ONUR(suzluk) size yeterde artar bile:)

valla tüylerim diken diken oldu ramo 46 kardeş eğer yanlış anlamadıysam bu yasa değişikliği sayesinde Farz-ı misal güneydoğuda bulunacak olan petrolün %50 si pkk ya gidecek bilmem yanılıyormuyum inşallah yanılıyorumdur

valla tüylerim diken diken oldu ramo 46 kardeş eğer yanlış anlamadıysam bu yasa değişikliği sayesinde Farz-ı misal güneydoğuda bulunacak olan petrolün %50 si pkk ya gidecek bilmem yanılıyormuyum inşallah yanılıyorumdur

Güneydoğudaki petrolün %50 si PKK ya gider mi bilmem ama biz Musulu Kalust Gülbenkyanın alacağı petrol gelirinin %10 u ve 25 sene boyunca alacağımız (ki havamızı aldık) alacağımız %25 lik gelir karşılığında İngilizlere peşkeş çekmiştik.Üstelik bu olay ilerici(!) çağdaş(!) CHP li kodamanların hüküm sürdüğü en modern(!) zamanlarda oldu.(1925)

Sizin ulusalcı babanız YALÇIN KÜÇÜK ün Apoyu suikastten kurtarması mı yalan.bUNU KENDİ AĞZIYLA İTİRAF ETTİ

işte bu gerçekler herzaman sizi sıkıntıya sokmuştur .

maval okumayı bırakta bunlara cevap ver

Bugün ulusalcıyım diye vatan millet edebiyatı yapanlar başkalarını asker düşmanı olmakla suçlayanlar şunu hiç unutmayın

"Çocuk katili Öcalan'ı ölümden kurtaranlar Ulusalcıyım diye ortalarda gezinen sahtekarlardır.

öcalan ı bile ölümden kurtarmakla nekadar büyük ulusalcı olduğunuzu zaten tüm Türk milletine gösterdiniz.

Artık bu ONUR(suzluk) size yeterde artar bile
:)

:clap:clap:clap

Nekadar garip bir durum dimi

Gemişleri PKK lı şerefszile işbirliği içinde geçenlerin hatta bu şerefszilerin başı Öcalan ı

suikastden kurtaranların şimdilerde ulusalcı ayakları ile başkalarını PKK lı gibi göstermeye ilişkilendirmeye çalışması ne kadar trajı komik

Seninde dediğin gibi bu onur!!!!:)) )onlara yeterde artar bile

bozdurur bozduru harcarlar :)

Geri