Milliyet Yılın Anketi=Yılın Rezaleti(=

Bu kadar saçama bir genellemeyi nasıl yapabildin merak ettim doğrusu?:clap:clap

Aynı mantıkla yola çıkarsak; "Volaybolda file boyu bayanlarda neden daha alçak? Yoksa Voleybol Federasyonu kadın erkek eşitliğinden yana değil mi?" veya "kadınlar neden askere alınmıyorlar, yoksa Türk Silahlı Kuvvetleri kadın erkek eşitliğinden yana değil mi?" türü sorular da akla gelebiliyor...

:D:D

benim sorduğum soruyla senin verdiğin örneklerin alakasız olduğunun farkındasındır umarım!

Benim sorduğum soru kusursuzlugu savunulan birşey ustune

sen gelmiş bana voleybol dıyosun ya!..

bu mudur araştırma
yazık bunların gazetelerin alıp okuyanlara

bu araştırma olamaz sadece soytarılık olarak nitelendiriyorum

Gelemezsiniz Çünkü; “Cuma namazı kadınlara değil sadece erkeklere farzdır”

bunu hangi ayete dayanarak söylüyorsun?
okuduğum tefsirlerin hiçbirinde böyle birşey görmedim.
bu iddian sadece hadislere ve mezheplere dayanıyor. kadınların cuma namazı kılmasında bir sakınca yotur. ama dediğim gibi mezhepciler bir kere yasaklamışlar bunu...

Kendi sorduğun soruda kendin cevabı vermişsin ama kurduğun ilk cümle buna tamamen ters düşüyor.

Hakikaten rezalet bi anket olmuş.

gayet normal bir araştırma. Bu sayede ülkedeki angutluk oranı belli olacak. Arkadaşım artık din Gösteriş olmaktan öte bir hal aldı. Anladın mı demek istediğimi ???
buradaki angut;
kafasına türban takanlar mı?
yoksa inşallah yanlış anlamışımdır....

Hadi Türban tartışmasını felan filan geçtim. 22 tmmuz öncesi kondayı yerlere göklere sığrıramıyanlar Tarhanın araştırmalardaki yeteneklerine latife düzenler şimdi ne oldu da böyle Tarhana kondaya ateş püskürür oldular...

Geri