64general1
New member
- Reaction score
- 0
Kıl kutsal olsaydı.İnsanın kıçında çıkmazdı.
hadi ordan güldürme beni mhp yokken chp vardı.önce sizATATÜRK ilke ve inkilaplarına bağlı kalmayı öğrenin.kafalarınızı bir değiştirin.çağ atlayın biraz çağ hala osmanlı geleneklerini sürdürüyorsunuz.ATÜRÜKÜN izinde yürüyün önce.başımızda bir akp var zaten ikinci bir akpye bu ülkenin ihtiyacı yok..milliyetçi hareket partisi türkiyedeki tek milliyetci parti
Türban ın üniversitelerde serbest olması,gelecekte lise de, ilkokullarda da serbastliğin kapısını açacaktır.Çünkü inancımız gereği takıyoruz diyor o takınanlar.Peki ya takmayanlar?Onlar dinsiz mi?Tanrıyı,dini kılda kılçıkta değil de,kalplerinde arayanlar?Onlar dinsiz mi?Çağdaş,modern,Atatürkçü Türk kadınları dinsiz mi?Onlar da müslüman değil mi?Onlar dinlerinin gereklerini,dinlerini bilmiyorlar mı?''Dinimiz gereği,inancımız gereği takıyoruz'demek o kadınlarımızın inançlarına saygısızlık değil mi?Soruyorum YÜCE TÜRK KADINI biz inançsız mıyız?Bu bizlere yapılan saygısızlık değil mi?.Yüce Türk Kadını, Bu Cumhuriyetin değerlerine saygısızlıktır.Bu Atamıza saygısızlıktır.Bu bizlere saygısızlıktır.Tekrar ediyorum;Dini kılda aramayan insanlarımıza saygısızlıktır.Kadını 2.plana atmak,düşünmesine,özgür iradesine engel olmaktır.
Atamızın açtığı yoldan,aydınlık yoldan giden,dini kılda aramayan,özgür,düşünen Ulu Türk kadınları,kızları!
Bize,Atamıza,Cumhuriyetimize kimliğimize yapılan bu saygısızlığa dur demeliyiz.Harekete geçmeliyiz.
Hepinizi Değerlerimize sahip çıkmaya çağırıyorum.
Serbest kürsü değil de bu kürüsünün adı Müneccim kürsü olsa daha iyi olurudu.Arkadaşlar bu imam hatipler devletin okulları imam hatipliler den bu vatanın evladı. Başörtülüler de bu vatan insanı başörtülüler ya da türbanlılar da bu vatana vergi veriyor. Bu vatana asker yetiştiriryor. Bu kadar paronaya korku niye anlamak çok zor.
Ben de dahil 17 kişi Gecen secimlerde yaptığı muhalefe aldanıp ona oy verdik.Bilseydik ortak Hareket edecekler AKP ye verirdik.ARtık 1 tek oy bile calışmaz MHP ye....Dik duruşuyla CHP yi desdekliyorum .