Milliyetçi Hareket Partisi değil

Kıl kutsal olsaydı.İnsanın kıçında çıkmazdı.

milliyetçi hareket partisi türkiyedeki tek milliyetci parti
hadi ordan güldürme beni mhp yokken chp vardı.önce sizATATÜRK ilke ve inkilaplarına bağlı kalmayı öğrenin.kafalarınızı bir değiştirin.çağ atlayın biraz çağ hala osmanlı geleneklerini sürdürüyorsunuz.ATÜRÜKÜN izinde yürüyün önce.başımızda bir akp var zaten ikinci bir akpye bu ülkenin ihtiyacı yok..

Mehmed'im,sevinin ,başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin,eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın elbet bizim,elbet bizimdir!
Gün doğmuş ,gün batmış ,ebed bizimdir

N.F.K

bu kervan tümsekte kalmaz, yürür, yürür, yürür......

mutabakat sağlandı bir takım site üyesi şuan yas tutuyordur :D:D:D:D

Yarın elbet bizim,elbet bizimdir!
Gün doğmuş ,gün batmış ,ebed bizimdir

Ne demekmiş
“Yasak! ”
İşiniz mi kalmadı
Yapacak?

Ne diye karışırsınız
Saçımıza-başımıza,
Bizi oyuncağınız mı sandınız
Bakıp yaşımıza?

Sebebini anlatamayacağınız
Çocukça bir devrin hevesinden
Karşınızdaki en güzel portreleri
Mahrum ettiniz çerçevesinden!

Kim demiş, ki:
“Başörtüsüydü o! ”
Başımızın -renk renk-
Süsüydü o!

Şu, bu nâmına “Yasak! ” demiş
Bulundunuz, tezelden;
Ne olurdu, anlasaydınız biraz da,
Güzellikten, güzelden!

Siz, bizden değilsiniz,
Tanımıyoruz hiç birinizi,
Çekin başımızdan
Ellerinizi!

Bir gericilik tutturmuşsunuz;
Gericilik değil, Türk'ün köy modasıdır bu...
Üstelik, ninemizin başımızda
Taşıdığımız hatırasıdır bu!

Dediniz: “Çıkacak başınızdan
Başörtünüz! ”
Alın -öyleyse- onunla
Yüzünüzü örtünüz!

Arif Nihat ASYA

Türban ın üniversitelerde serbest olması,gelecekte lise de, ilkokullarda da serbastliğin kapısını açacaktır.Çünkü inancımız gereği takıyoruz diyor o takınanlar.Peki ya takmayanlar?Onlar dinsiz mi?Tanrıyı,dini kılda kılçıkta değil de,kalplerinde arayanlar?Onlar dinsiz mi?Çağdaş,modern,Atatürkçü Türk kadınları dinsiz mi?Onlar da müslüman değil mi?Onlar dinlerinin gereklerini,dinlerini bilmiyorlar mı?''Dinimiz gereği,inancımız gereği takıyoruz'demek o kadınlarımızın inançlarına saygısızlık değil mi?Soruyorum YÜCE TÜRK KADINI biz inançsız mıyız?Bu bizlere yapılan saygısızlık değil mi?.Yüce Türk Kadını, Bu Cumhuriyetin değerlerine saygısızlıktır.Bu Atamıza saygısızlıktır.Bu bizlere saygısızlıktır.Tekrar ediyorum;Dini kılda aramayan insanlarımıza saygısızlıktır.Kadını 2.plana atmak,düşünmesine,özgür iradesine engel olmaktır.

Atamızın açtığı yoldan,aydınlık yoldan giden,dini kılda aramayan,özgür,düşünen Ulu Türk kadınları,kızları!
Bize,Atamıza,Cumhuriyetimize kimliğimize yapılan bu saygısızlığa dur demeliyiz.Harekete geçmeliyiz.

Hepinizi Değerlerimize sahip çıkmaya çağırıyorum.

Türban ın üniversitelerde serbest olması,gelecekte lise de, ilkokullarda da serbastliğin kapısını açacaktır.Çünkü inancımız gereği takıyoruz diyor o takınanlar.Peki ya takmayanlar?Onlar dinsiz mi?Tanrıyı,dini kılda kılçıkta değil de,kalplerinde arayanlar?Onlar dinsiz mi?Çağdaş,modern,Atatürkçü Türk kadınları dinsiz mi?Onlar da müslüman değil mi?Onlar dinlerinin gereklerini,dinlerini bilmiyorlar mı?''Dinimiz gereği,inancımız gereği takıyoruz'demek o kadınlarımızın inançlarına saygısızlık değil mi?Soruyorum YÜCE TÜRK KADINI biz inançsız mıyız?Bu bizlere yapılan saygısızlık değil mi?.Yüce Türk Kadını, Bu Cumhuriyetin değerlerine saygısızlıktır.Bu Atamıza saygısızlıktır.Bu bizlere saygısızlıktır.Tekrar ediyorum;Dini kılda aramayan insanlarımıza saygısızlıktır.Kadını 2.plana atmak,düşünmesine,özgür iradesine engel olmaktır.

Atamızın açtığı yoldan,aydınlık yoldan giden,dini kılda aramayan,özgür,düşünen Ulu Türk kadınları,kızları!
Bize,Atamıza,Cumhuriyetimize kimliğimize yapılan bu saygısızlığa dur demeliyiz.Harekete geçmeliyiz.

Hepinizi Değerlerimize sahip çıkmaya çağırıyorum.

Şimdi söylediklerini birlikte değerlendirelim, türban kelimesini ısrarla kullanmaya devam ediyorsunuz biz ise ısrarla başörtüsü diyeceğiz, baş nizami biçimde nasıl kapatılırsa kapatılsın islam için önemli değildir, ha türban, ha başörtüsü farketmez.

İnanç meselesine gelince; Evvela şu noktada mutabakata varalım hiç kimse kapalı olmadığı için, atatürkçü, modern görünümlü olduğu için, dinsizlikle suçlanmıyor. Bu tür bir söylemi nerden uyduruyorsunuz anlamak güç.

Kimse kimseyi zorla kapatma derdinde de değil, ancak örtünmeyi dinin bir gereği olarak gören vatandaşlarımızında başörtüleriyle eğitim sistemimizden faydalanmasında bir mahzur olmamalıdır.

Oruç tutan ama namaz kılmayan bir müslüman kılmadığı namazdan sorumludur, ve topluma karşı değil Allah'a karşı sorumludur, keza örtünmeyen müslüman kadında Allah'a karşı sorumludur bu onu inançsız yapmaz, günahkar yapar.

Örtünmeyenler için " onlar dininin gereğini bilmiyorlarmı demişsiniz" bildiklerinden nasıl emin olabilirsiniz? Ülkede dini eğitim sıfırın altında seyrederken, hangimiz dinimizle ilgili konulara tam vakıfız? Üstelik örtünme islam alimleri tarafından, mezhep imamları ve dahi diyanet tarafından emir telakki edilmişken. Örtünenleri saçma bulmak mantığına nerden ulaşıyorsunuz? "Dini kılda aramak" tabiriyle açıkça İslamın emirlerini basitleştirerek dinin gereğini yaptığınızı mı düşünüyorsunuz.

Cumhuriyetin değerleri eğer bana örtünmeyeceksin, yasaktır diyorsa İslama küfrediyor demektir, sistem örtündüğüm için benim okuma hakkımı elimden alıyorsa zulmediyor demektir, bu zülmu çağdaşlık adına, modernlik adına, laiklik adına, atatürkçülük adına savunan varsa ya cahildir yada islam düşmanı bir kafirdir.

Atamıza yapılan saygısızlık tan dem vurmuşsunuz, yahu demezlermi adama ya okuma hakkını gaspettiğin kadına, kıza yaptığın saygısızlık değilde nedir?

Değerlere sahip çıkmak.... Ne güzel bir cümle acaba değerlerimiz nedir? O istiklal savaşı mücadelesi verilirken Antepte, gavurun başörtüsüne uzanan elini kırarak o bizim namusumuzdur diyen ecdad ve savunduğu başörtüsü bizim değerimiz değilde nedir? Be hey Türk görünüşlü fransızlar, be hey Türk taklidi yapan ingilizler sizin değerleriniz başörtüsüne düşmanlık mı? Sizin gibi fason Türklere inat, Oğuz nesli değerlerini savunacak, değerleri için canını verecek, maskelerinizde yere düşürecektir inşallah...

Allahın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!
Avlanır, kim sana atarsa kement,
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebet.

Allahın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!

Yürü altın nesli, o tunç Oğuz’un!
Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun.
Nur yolu izinden git, KILAVUZ’un!(s.a.v)
Fethine çık, doğru, güzel, sonsuzun!

Yürü altın nesli, o tunç Oğuz’un!
Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun.

Aynası ufkumun, ateşten bayrak!
Babamın külleri, sen, kara toprak!
Şahit ol, ey kılıç, kalem ve orak!
Doğsun BÜYÜK DOĞU, benden doğarak!

Aynası ufkumun, ateşten bayrak!
Babamın külleri, sen, kara toprak!

Necip Fazıl Kısakürek​

mhp yi tartışmaya gerek bile yok, onlar zaten tavrını seçimlerde ve seçim sonrasında gösterdi, bahçeli attığı iple kendini kurtardı bir nevi, çünkü destek vermese bir daha seçim olsa seçilememe korkusu var, yani bence dikkate alıp konuşmamak bile lazım yaptıkları ortada tükürdüklerini yaladılar daha ne olsun...

Valla doğru sölüyorsunda bu zaten bilinen bir şey

Serbest kürsü değil de bu kürüsünün adı Müneccim kürsü olsa daha iyi olurudu.Arkadaşlar bu imam hatipler devletin okulları imam hatipliler den bu vatanın evladı. Başörtülüler de bu vatan insanı başörtülüler ya da türbanlılar da bu vatana vergi veriyor. Bu vatana asker yetiştiriryor. Bu kadar paronaya korku niye anlamak çok zor.

Öncelikle şunu söylemeden edemicem, Ecnebi diye tabir ettiklerimiz, Ay'a gider, yakında Mars'a gidicek ve her gecen gun yeni teknolojiler geliştiriyorlar. Biz ise hala ama hala Sıkma Baş'ı tartışıyoruz. Yazık vallah yazık.

Bence adına yakışıyor hareketler yapıyor, kimsenın fıkır ve dusuncelerını pranga koymuyor ve sılmıyor. Ornek vermek gerekırse AKP genclık kolunun forumu, kendı dusuncelerının dısında goruslere kapalı, yazdıklarını sılıyor ve forumdan atıyor. İşte ben bu zihniyetteki insanların savunduğu SIKMA BAŞA karşıyım. Bu korkunun nedenı AKP nın yapmıs oludugu ve yapacak oldugu ışler!! Bazı şeyleri anlmak için illa kafamıza meteor mu dusmelı?Hakkari'nin Yüksekova Dağlıca bölgesinde 12 askerimiz şehit olunca, insanlar birbirine kitlendi, Devleti bir şeyler yapmaya teşvik etti.

Bu ülke de elimizden gidince mi, bir şeyler yapıcaz, o zaman mı aklımız başımıza gelıcek!!
Ben geleceği gorerek bazı endişeler duyuyorsam ve sende buna kalkıp PARANOYA diyorsan ve ben PARANOYAK bir insanım. Çunku bu vatanı fazlasıyla sevıyorum ve geleceğını dusunuyorum.

ANDIMIZ

TÜRKÜM,
DOĞRUYUM,
ÇALIŞKANIM...
YASAM:
KÜÇÜKLERİMİ KORUMAK,
BÜYÜKLERİMİ SAYMAK,
YURDUMU, BUDUNUMU (ULUSUMU),
ÖZÜMDEN ÇOK SEVMEKTİR.
ÜLKÜM:
YÜKSELMEK,
İLERİ GİTMEKTİR.
VARLIĞIM,
TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...

ATATÜRK' ÜN FİKİR FEDAİSİ DR REŞİT GALİP..

İlkokuldayken hepimizin derse başlamadan okuduğumuz "ANDIMIZ" da da söylediğimiz gibi ;

ÜLKÜM:

YÜKSELMEK,

İLERİ GİTMEKTİR.

VARLIĞIM, TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.

ÜLKÜ;

Hedef, gaye ve ulaşılmak istenen düşünceyi ifade eder..

Fakat ne yazık ki kavramı , anlamı ile yakından uzaktan ilgisi olmayan bir düşünce ve anlayış , kendine mal etmeye çalışımıştır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜR' ün Manevi kızı ÜLKÜ ADATEPE..

Ülkü'nün annesi Selanikli Vasfiye Hanım, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım tarafından evlatlık olarak alınıp büyütülmüştür. Zübeyde Hanım ile Selanik'e, sonra İstanbul'a, oradan da Ankara'ya birlikte gelen Vasfiye Hanım, Zübeyde Hanım ölünce de Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın yanında kalmıştır. Daha sonra evlenen Vasfiye Hanım'ın doğan kız çocuğuna, Atatürk daha yüzünü görmeden "Ülkü" adını koymuştur. Ülkü büyüdükçe Atatürk'ün ona olan sevgisi de büyümüş; onu yurt gezilerinde yanında götürmeye başlamıştır. Atatürk, Ülkü'nün özellikle yaşına göre olgun davranışlarından ve zekasından çok etkilenmiştir. Atatürk öldüğünde Ülkü beşbuçuk yaşlarındaydı.

Ben de dahil 17 kişi Gecen secimlerde yaptığı muhalefe aldanıp ona oy verdik.Bilseydik ortak Hareket edecekler AKP ye verirdik.ARtık 1 tek oy bile calışmaz MHP ye....Dik duruşuyla CHP yi desdekliyorum .

Geri