MiLLi Takımda Yeni Bir Kadro, Yeni Bir OLuşum Göremeyecek Miyiz?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Hiddink Geldiğinde Yeni Bir Oyuncu Kadrosu İLe Bizi 2012'ye HazırLayacak Diye GeLdi. Ama Şu Ana Kadar Pekte Bir DeğişikLik OLmadı. Sizce Yeni Bir Değişim GörebiLecek Miyiz? Artık Yeni YüzLer GörmeLiyiz Diyorum.

Yeni OLuşuumdaki Kadromu Da Yapmak İstedim Ayrıca.

1286905466922008.jpg

Kadronun Devamında 23 KişiLik Kadroda Yer ALmasını Düşündüğüm OyuncuLar:

Cenk Gönen
Giray Kaçar
Engin Baytar
Ceyhun GüLseLam
Umut BuLut
Emre ÇoLak
Turgay Bahadır
Ozan İpek
Mevlüt Erdinç
Mehmet TopaL
Semih Şentürk
Özer Hurmacı, Gibi Gibi.

Ben BöyLe Düşünüyorum, Sizin FikirLeriniz NeLerdir?

Güzel kadro kurmuşsun ama şu kadro da Almanya'dan 5 yerdi bunu da bilmek lazım.. Genel bi mental sorun var takımda.. Ve benim milli takıma yazacağım ilk iki isim Arda ve Emre olur orta sahaya..

arda'dan sonra a milli takım da fıtık olmuş.arda'nın alman doktoruna duyurulur...

nijerya devlet başkanı milli takıma 2 yıl ulusal müsabakalardan men cezası vermişti , RTE'da aynısını yapar mı acaba???

su 2 yazı yeter sanırım?

ayrıya bizim Milli Takımda isimler önemli değil bence, ama tuncay arda emre servet gibi bas isimler olması sart. demek istediqim su ki; hiddink cıkıp taktik vericeqine verse gazı bak nsl oynuolar bizimkiler =)

ha bi de hido money istiodu ya birazda futbolculara takviye ; ) dünya 3.sü olmussunuz ödül almıssınız geLip o ödüllerin vergileri alınıosa vay halimize.. ben olsam bende cıkıp oynamam : ))

defans'a takoz koyma sistemi değişmeli. italyan ispanyol alman defansları topu ayağında tutan gerektiğinde oyun kuran özellikde. bizdeki gibi wur gitsin değil. önce defans değişmeli.

Burada ÖnemLi OLan ALmanya'dan Veya İspanya'dan 10 Yemek DeğiL. Amaç İçi Geçmiş Birtakım OyuncuLarı Tasviye Etmek Ve Genç, Yeni YüzLeri MiLLi Takımda Görmek. Emre Konusuna GeLince, Emre MiLLi Takımı Bırakacağını SöyLedi. Kafasında BöyLe Bişey OLan Oyuncununda MiLLi Takımda OLmaması En İyisi Bence.

defans'a takoz koyma sistemi değişmeli. italyan ispanyol alman defansları topu ayağında tutan gerektiğinde oyun kuran özellikde. bizdeki gibi wur gitsin değil. önce defans değişmeli.

Defansda 1 Sorun Yok Dostum Farkindaysan Gol Atamiyoruz

Defansda 1 Sorun Yok Dostum Farkindaysan Gol Atamiyoruz

azerbaycandan gol yemiyoruz. ama defans'da top çeviremiyoruz. oyun kuramıyoruz. almanyadan italyadan portekizden gol yioruz ama. avrupa şampiyonasındaki gibi şansla kazanırsak kazanıyoruz. oyun iç açıcı değil. ve defansda sorun var

güzeL kadro en azından bazı teknik oyuncular var ama necip yerine başka alternatiflerde olabilir örneğin mehmet topal gibi

1286916977243345.jpg

Yedekler:

- Cenk Gönen
- Egemen Korkmaz
- Servet Çetin
- İsmail Köybası
- Selçuk İnan
- Volkan Şen
- Sercan

burnundan kıl aldırmayan adamları tasfiye edeceksin zaten onlar dışında hangi kadro kurulursa kurulsun bundan daha başarısız olma şansımız varmı? hangi kadro azarbeycana yenilebilir? veya hangi kadro kendi evinde ancak ıkına ıkına belçikayı yener ki o büyüttükleri belçikayıda bugun gördük... sabri,emre,nihat,servet,mehmet aurelio, tuncay, volkan demirel bu adamları en başta kızağa çekeceksin çünkü bu saydıklarımın hepsi milli takımda yerini garanti görüyor

Geri