Milli Takıma İdam

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
140820101531549079519_2.jpg

Dünya Kupası'nda başarısız olan Koreli futbolculara işkence yağdı.

"Dünya Kupası" ilk turunda puan alamadan evine dönen Kuzey Koreli futbolcular ve teknik direktör Kim Jong Hun'a kesilen, "başarısızlık faturası"nın dozu kaçtı. Takvim'in haberine göre Kuzey Kore lideri Kim Jong II, Hun'un önce idam edilmesine karar verdi. Ancak FIFA'dan gelen baskılar nedeniyle bu karardan vazgeçildi. Bunun üzerine 15 gün boyunca günde 18 saat inşaatta çalıştırılan teknik direktör ve 8 futbolcu, Başkent Pyongyang'ta binlerce kişinin önünde falakaya yatırıldı. Bir kafes içinde çıplak şekilde dolaştırılan 8 futbolcu ve teknik direktör Hun'un, uzun süre hapis yatacağı belirtildi. FIFA Başkanı Sepp Blatter, "Kuzey Kore Milli Takımı teknik direktörü ve bazı futbolcuların işkenceye maruz kalmaları kabul edilemez. Bunlar savaş suçlusu mu?" diye sordu

Kaynak

Ekli dosyalar

• millitakim.jpg
    millitakim.jpg
    42.3 KB · Görüntüleme: 3,164
insan degil bunu yapan pez.vnkler ne lan bu savaşmı altı üstü top işte...:mad::mad::Sopa

öyle şeymi olur ya başarısız oldular diye. Çok saçma geri kalmış ülke ..

futbol şiddet futbol pislik futbol holiganlıktır futbol adam asmaktır.

Taptıkları Din neki kuralları uygun olsun...

Amaçları hep üstün olmak ama hiçbişeyde arpa boyu kadar yol gidemiyorlar...

afedersiniz ama oha demek istiyorum yhaf birdaha kim o takımın başına geçip teknik direktörlük yapmak isterki yada hangi oyuncu milli takımda oynamak isterki ülke futbolunu batırdı bence bundan sonra o takımdan birşey beklenemez adamlar korkudan nasıl oynayacaklarını şaşıracaklardır

idam kararı çok önceden verilmişti (ülkeye döner dönmez ) ama fifanın açıklamasından önce vazgeçtiler diye biliyorum .

ama bir daha oynayacak adamı bulurlar , çok beklerler :D

doğru olduğuna inanmak istemiyorum.haberin takvime ait olması içimi rahatlatıyor bu konuda

kardeş sana katılıyorum. Takvim bu. kötü muamele var deniliyor ama bu kadarı yapılmamıştır. abi bu gazeteler k.kore ye mi gitti. bilirsiniz bu ülke kominist düzenle yönetilir ve bu ülkeden bilgi almak o kadar da kolay değildir.

Buna benzer bir uygulamayı Guiza ve Bilica ya uygulasak mı :)
şaka şaka kovarız daha insancıl olur.

vala çok mantıklı bir iş dunaynın parasını alıyorlar fatih terim 125 000 tl aldı sonuc

aynısı turkiyede yapcan gol var para var gol yok insaata calış para kazan

Bence yağlı kazığa oturtulmalılar :) fatih terim le guizayı koreye gönderelim :)

Geri