Milli takım oyuncusu dediğin!

ölede adam yinede maçın yıldızı

Yıldız Görmesek , Yutturacan sende .
Kazım bence milli takımda fazlalık .

Olsada olur olmasada .
Şu turnuvada oynadığı maçları tekrar tekrar izleyin , Vasat diye tabir edilen oyundan ötesini gösteremedi .

Tavırlarını bende beğenmiyorum . Milli takım Almanya maçına çıkacağı sırada Otobüsten inerken vede soyunma odasına giderken en sonlarda tek başına vede Burnu havada bir şekilde gitti .
( atv'den izledim , sonra nerden gördün demeyin )
Diğer oyuncular ise birbirleriyle konuşarak , gülerek , eğlenerek içeri girdiler .

Annesi o , babası bu bilmem ne beni ilgilendirmiyor .
Marşı ezberleyebilir ilerde belki oda sorun değil .
Ama yukarda saydıklarım benim için sorun .
Daha Türkiye'de yaşayıp Türkçe bilmeyenler varken , öyle veya böyle milli Futbolcumuza biraz sahip çıkalım .

Dip Not : KKTC'de Doğru Düzgün Türkçe konuşan kişi bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor .

haklısın kardeş

Söylenmesi beklenen Milli Marşın hatalarla dolu,bestesi ve sözleri uyumsuz olduğunu biliyormusunuz??San'at güneşi Zeki Müren,la Diva 'sı (Leyla Gencer değil) Bülent Ersoy olan bi ülkede yaşıyoruz arkadaşlar..Saygının nerde başlayıp nerde bittiğine kişiler kendine göre karar verebilir.
Ulusal marşı bağıra bağıra okuyan,ama sırf milli takımda oynayıp transfer zamanı geldiğinde biraz daha fazla para kazanmak için can atan işe yaramazlar sürüsü dolu bi milli takım seyrettik.Tesadüflerle ve garip(!) gazlarla finale çıkacağımızı hayal etmeye başladık..Yaptığımız işte hiçbiyerde kabul edilebilecek ne bir sistem var,ne bir çaba var nede göze güzel görünen bi hareket(Bkz:Vollkan)Bu durumda kimden ,nasıl bi saygı yada duyarlılık bekleyebiliriz..Bence Kazım Kazım İstiklal Marşımızı söylemediği için teşekkür edelim kendisine..Bide o söylemeye kalksaydı....:)

yani bu takımdan ayrı düşmektir.. istikLaL marşı orada takımın pekişmesini sağLar çünkü sen o marşın sahipLeri için oynuyorsundur ama eğer sen o marşa katıLmıyorsan takım için değiL kendin için oynamış oLursun..

paylaşım için saol...bencede kazım kazımın İSTİKLAL MARŞIMIZI soylemesi gerekir.

Geri