Milli Takım'ın Yeni Hocası Belli Oldu

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Futbol Federasyonu milli takım teknik direktörlük görevi için Löw ile anlaşmaya vardı.

Fatih Terim'in istifasından ardından gündemi uzun süre işgal eden "Milli Takım'ın hocası kim olacak?" sorusu yanıtını bulmak üzere.

ANLAŞMAYA VARILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw ile anlaşmaya vardı.

Alman çalıştırıcı ile görüşmelerin sürdüğü ve büyük ölçüde anlaşıldığı, resmi açıklamanın yakında yapılabileceği sızan haberler arasında.

2008 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI'NDA RAKİBİMİZDİ

Ülkemizde daha önce Fenerbahçe ve Adanaspor'u da çalıştıran Joachim Löw, 2004'te Klinsmann'ın yardımcısı olarak göreve başladığı Almanya Milli Takımı'nda 2006 Dünya Kupası sonrası teknik direktörlüğe getirildi. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'na karşı da görev alan tecrübeli teknik adam Almanya Milli Takımı'nın 2010 DÜnya Kupası'na taşıma başarısı da gösterdi.

KİCKER DE İDDİA ETMİŞTİ

Eğer Löw ile sözleşme imzalanırsa Ay Yıldızlı ekibimizin başına 2010 Dünya Kupası Finalleri'nden sonra geçebilecek. Kicker başta olmak üzere Alman basınından bir çok önemli kaynak, genç çalıştırıcının daha önce Türk Milli Takımı'nın başına getirileceğini iddia etmişti.

Not : "Ancak önemle belirtelim ki güvenilir bir kaynaktan aldığımız bu bilgi,

henüz resmi olarak doğrulanmış değil." diye belirtmiş lig tv : )

Kaynak

Kaynak

Yahu Türkiye Ligi ve Milli Takım Çobanlardan kurtulamıyor .

Gitsin bu Çoban St pauli ne bilim Hansa Rostoc'u felan çalıştırsın .

Türk Milli takımı şimdiden gelecek Avrupa Şampiyonasına Veda Etmiştir .
Şimdiden yazıyorum .
:thumbdown:

Yahu Türkiye Ligi ve Milli Takım Çobanlardan kurtulamıyor .

Gitsin bu Çoban St pauli ne bilim Hansa Rostoc'u felan çalıştırsın .

Türk Milli takımı şimdiden gelecek Avrupa Şampiyonasına Veda Etmiştir .
Şimdiden yazıyorum .
:thumbdown:

Yine Çoban Davası Bayılıyorum Leke'nin Çoban Benzetmelerine :closedeyes:

Yabancı Hoca tercihi Bence YanLış

zımba gibi adam ne si var agalar ?

Fatih Terim'in gitmesi bir şey değiştirmeyecek demek ki.

Löw ismi bana pek güven vermiyor. . .

Bu ne ya Ülke Başbakanıda ingiliz seçelim federasyon başkanıda Georg w. bush olsun Kendi Takımımıza teknik direktörlük yapacak isim bulamıyoruz. Yazıklar olsun....

Futbolda Kalite Olarak Heyecan Olarak İStikrar Olarak Modern Avrupa Futbolunun 10 Kat Altındayız. 75 Milyon Nüsuflu Ülke Topraklarında Hic mi Teknik Direktör Yok ???

Bakalım şimdi Löw gelirse Fatih Terim'in kaç katı para vericekler çok merak ediyorum hadi bakalım . . .

Geri