milli piyango yılbaşı büyük ikramiye sana çıktı ilk önce ne yaparsın ?

milli piyango yılbaşı büyük ikramiye sana çıktı ilk önce ne yaparsın ?

• Kullanılan toplam oy
    96

turan_efe

♥♥ Romantik Serseri ♥♥
Reaction score
0
Hayat! Benden Aldıklarını Nerene Sokucaksın..!
milli piyango yılbaşı büyük ikramiye sana çıktı :durdurun

ilk önce ne yaparsın ? :saskin

85v0fvm.jpg

saygılar...:goz:

bana cıkmaz cunku oynamam ama cıktıgını varsayarsak neler olur neler

hemen bi ev bi araba çekerim. har vurur harman savururum.
yatırımda yaparım :p

arkadaşlar inş yüce yaratıcı o ikramiyeyi bana nasip ederse önce kendime bir araba alırım son model bir araba 2008 :D sonra çok güzel bir ev alırım kalını ile kendime bir iş yeri açtıktan sonra evsizlere , muhtaçlara yapabildigim kadar yardım yaparım
yoksullara , muhtaçlara , kimsesizlere , darulacezedeki yaşlılara , ve hayvan barınagındaki hayvanlara allahım bana verdigi yaşam boyunca onlara yardımcı olurum

yani arkadaslar kısacası kendi hayatımı garantiye aldıktan sonra elimden geldigi kadar insanlara ve yardıma muhtac tüm hayvanlara yardımcı olurum

ama dogrusu pek çıkcıcagına inanmıyorum eğer yüce allahın bana bunu layık görürse allahımın önünde yemin ederimki tüm bu dediklerimi yapıcam
eğer bunlardan birini bile yapmazsam allahım bana bu paranın hayrını vermesin

arkadaslar lütfen sizde dua edin bu sogukta sokakta yaşamak zorunda kalan , bir ekmek için bakkala 1 saat yalvaran insanlar için allaha sizde yavların inş bana nasip olursa tüm bunları yaşadıgım süre boyunca allahımın izni ile hepsini yapıcam

kısacası tek diyebilecegim

inş bana cıkar çünkü bu yazdıklarım tamamen içimden gelenleri yazıya döktüm inş bana çıkar

allahım sen o ikramiyeyi bana nasip et

Amin .

Banada çıkmaz bende oynamam ama eğer çıksa ihtiyacım olanını alır geri kalanı ihtiyacı olana veririm o para bende uzun süre kalırsa yoldan çıkarım:durdurun:durdurun
İçer içer dururum zengin ayyyaş olurum:p

Valla insannın ne yapacagı belli olmaz hele bi çıksında ;)

çıkmaz demeyin şansınızı deneyin...:goz:

§§§§§§§§§__§§§___§§§__§§§§§§§§§__§§§__§§§
___§§§_____§§§___§§§__§§§___§§§__§§§_§§§
___§§§_____§§§___§§§__§§§§§§§§§__§§§§§§
___§§§_____§§§___§§§__§§§__§§§___§§§_§§§
___§§§_____§§§§§§§§§__§§§___§§§__§§§__§§§

73ocgpk.jpg

ilk önce hanımı ( yada sevgili ) değiştiririm.. : )) sonra para biter dönmek için yalvarırım.

ben kafayi yerim, para beni bozar. ben halimden memnunum

ben oynayamiyom
ama dayim oynucakmisch türkiyede dayimin hayali de tutarsa eyer beni türkiyeye alacak anemide abimmi kardesimmi de hep beraber büyük bi ayle olarak beraber yasicakmischik öle demischdi telefonda
:)

bana tutsaydi herhalde türkiyeye dönerdim ilk bas türkiyedeki aylemle birlikte yasardim , sora yardima muhtac olanlara yardim ederdim, bide babami ikna ederdim beni maca götürsün diye, bide bide türkiyeye dönerken, anemi de götürürdüm abimle kardesim de gelmek isteseler onlari da götürürdüm, gelmek istemesseler, abim gile para birakirdim, sora bide tolgayida götürürdüm türkiyeye, dayimin oglu oluyor, ayri yasiolar, onlari kavustururdum, hep birlikte yasardik, hic türkiye özlemi cekmektik osaman türkiyedeki akrabalarimla yani anemin tarafini kast ediyorum, babamin tarafi beniilgilendirmiyor, anemin tarafi akrabalarimisla hep beraber aneanemle hep beraber mutlu yasardik ne güsel olurdu valla

mıllı pıyango bana cıkarsa hemen bı mezar alırım ıcını fılan hazırlatırım canlı canlı paralarımla bırlıkte ıcıne gırerım..
rahat sıkıntısız ve huzurlu bı sekılde hıc kalkmamak uzere uykuya dalarım...

önce biraz harcarım geri kalanını bi bankaya faize yatırır torunumun torunu yaşatırım

Kazıkazan oynarım 3 rakamın ikisi bile aynı olmaz milli piyango mu çıkacak :D

ama çıkarsa;
ilk önce hanımı ( yada sevgili ) değiştiririm.. : )) sonra para biter dönmek için yalvarırım.

kndme ev alırm iş kurarrım başkalarna yardm ederm bnkaya yatrrm ama rüyamda tabikide bana asla çıkmz kndmi bu zmna kdr ii tnıdm zatn bna çkmsn zor drumda olnlara çksın:melek

bi ew bi araba alır orta bi miktarı bankaya yatırırım geri kalanla alabildiğim kadar arsa ew dukkan kapatırım :D sonra bunları kiraya verir gelirlerini aylık olarak boler 3/4 unu dagıtır 1/4 uylede ew giderleri vs. yi karsılarım yeterde artar bile :)

ben oynayamiyom
ama dayim oynucakmisch türkiyede dayimin hayali de tutarsa eyer beni türkiyeye alacak anemide abimmi kardesimmi de hep beraber büyük bi ayle olarak beraber yasicakmischik öle demischdi telefonda
:)

bana tutsaydi herhalde türkiyeye dönerdim ilk bas türkiyedeki aylemle birlikte yasardim , sora yardima muhtac olanlara yardim ederdim, bide babami ikna ederdim beni maca götürsün diye, bide bide türkiyeye dönerken, anemi de götürürdüm abimle kardesim de gelmek isteseler onlari da götürürdüm, gelmek istemesseler, abim gile para birakirdim, sora bide tolgayida götürürdüm türkiyeye, dayimin oglu oluyor, ayri yasiolar, onlari kavustururdum, hep birlikte yasardik, hic türkiye özlemi cekmektik osaman türkiyedeki akrabalarimla yani anemin tarafini kast ediyorum, babamin tarafi beniilgilendirmiyor, anemin tarafi akrabalarimisla hep beraber aneanemle hep beraber mutlu yasardik ne güsel olurdu valla

:) baya bi hayalin warmısh inş. sana çıkar

gider harleyimi alırım sonra bide couper alırım :)

sonra özel üniyekaydımı yaptırırım

bana büyük ikramiye lazım değil
inşallah bir araba alacak kadar para çıkarsa benden mutlusu olmaz

Geri