Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok Duygulandim,,Çok ŞÜkÜrkİ O Karanlik GÜnler Gerİlerde Kaldi ,Şİmdİ Ayni Sorunlari Irak Halki YaŞiyor..dİlerİm Allah Onlarada AtatÜrk Gİbİ Bİr Vatan Sever,bİr Kahraman Lİder Nasİp Eder,,,emeĞİne SaĞlik....
Allah tan artık o kara günler çok uzaklarda kaldı Tanrımdüşmanların heveslerini boğazına tıkayan Atamıza ve tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin eline emeğine sağlık
Yanılmıyorsam işgaller ve milli mücadele zamanında yani inklaplar gerçeklerşmeden önce osmanlıca gazeteler çıkarılıyordu...Bunların o döneme ait olduğunu sanmıyorum...Böle bir gazetee çıksa bile latin harflerini bilen kaç kişi var da okuyabilir ki...
Paylaşımın güzelliği ortada..GAzetelerde de güzel manşetler var ama kanatim bu malesef..
Bu gazetedeki yasanan olaylar cok gecmez böyle giderse tekrar yasanir. Karanlik günler geride kalmadi. Yazacak cok sey var ama sadece bir örnek vereyim. Yukardaki gazetelerde bir yerde bize karsi olan herkez nisan aliyor diye bir yazi var. Basbakan Recep Tayyip Erdoganin yakin dostlarindan Remzi Gür (ayni zamanda hemserim) bir yil evvel ayni yüksek Ingiliz nisanina layik görüldü. Ilginc degil mi ! Bence deil; nobel alan tek türkün bir Kürt milliyetcisi ve ermeni olaylarinin saptiricisi olmasida mi tesadüf. Hicbiri degil. Ama biz onurumuzla yasamaya devam edecegiz. Kendini delige süpürtmemek icin türlü ali cengizlikler yapanlar düsünsün. Darbe yapip memleketi yobazlarin eline terkedenler düsünsün.