Milli Görüş Nedir?

turqteam

New member
Reaction score
0
MİLLİ GÖRÜŞ NEDİR?
Biz istiyoruz ki dindar gecinen Milli örf ve ahlaka bagli bulundugunu idda edenler Milli Görüse catmak sureti ile Masonlara, Siyonistlere ve Müsrik düzenlerin Müdafii olanlara alet olmasinlar.

ZIRA MILLI GÖRÜS: Mekkeliler yapamazlar ya, velevki sag elime Günesi sol elime Ay`i verseler
yine bu hakkin davasindan asla vaz gecmeyip Hak`ki teblig edecegim, diyerek hicbir müsrik ve kafirden korkmayarak Hakki teblig ve tafsiye eden peygamberimizin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Dicle kenarinda bir kurt yerse koyunu.yarin ALLAH (cc) soracaktir ömerden onu
diyen. Sam valisine, " isittimki bir saray yaptiriyormussun, eger kesenden yaptiriyorsan israf ediyorsun, yok eger beytül maldan yaptiriyorsan ihanettir..diye mektun yazan: "Allaha yemin ederimki Nusirevadan daha adaletliyim " diye kürek kemigine yazi yazip sam valisine gönderen, sirtinda sehidin aile ve cocuklarina yiyecek icin un cuvalini tasiyan " iste talip olmamali matlup olunmali.. diyerek en yakin arkadasina ehli olmadigi icin is ve hizmet vermeyen Hazireti Ömer'lerin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Cuma namazini eda ettikten sonra saltanat elbisesini cikararak, bir beyaz bez misali giysiye bürünüp " Eger ölürsem bu benim kefenimdir, oglum kilic Arslana biat edin" diyerek
kendi kuvettinden alti misli fazla olan Diyojen'in kumandasindaki 300 bin kisilik bizans ordusuna saldiran ve sonunda düsman ordusunun kumandani ile bir cok askerini esir alan ve esir olan kumandana "seni af ediyorum git tekrar kuvvet peydah et yine karsima cik" diyen Malazgirt Kahramani Alparslanlarin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Misafir bulundugu odada kur'an-ikerim'in asili bulunmasundan sabaha kadar uyumayarak ayakta bekleyen, hicbir kafir devlet ile ittifak yapmadan ve ALLAH (cc) yolunda ölümden korkmadan Osmanli Devletinin banisi Osman beyin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Kosova muharebesinde "ecdadimizin düsman tarruzlarina Fileri siper almamis, ancak sinelerini düsman oklarina karsi tutarak harp meydanlarindan muzaffer cikmis ve bir cok kaleler fethetmistir" diyen Yildirim Beyazit'larin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Daha 14 yasinda iken "Baba eger sen padisah isen düsmanlarin bas kaldirmislar ordunun basina gec, yok eger yok padisah ben isem sana emir veriyorum ordunun basina gec"
diyen daha 22 yasinda iken hic bir engel tanimamdan üstün zekasi dehasi ile ilk olarak barudu topu icat eden " Ya bizans beni alir, yada ben bizansi" diyerek karadan gemileri denizden at yüzdüren, "Hocamin kabulu benim kabulumdur" diyerek Peygamber efendimizin methü senasina nail ve müyesser olan Fatih Sultan Mehmet Han Hz. Görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: "Ben asalata degil Liyakate deger veririm" diyerek Devlet islerinede liyakat ve ehliyet takip eden, "Bu dünya iki hükümdara az gelecek kadar küccükmüs" diyen "Hocalarimin atina ayagindan sicrayan camur benim seref madalyamdir, ölünce beni bu camurlu lata ile defnedin" diye vasiyet eden, son vaktinde Nedimi Hasan can'in (Sevketlüm Allaha kavusacaksiniz) sözüne mukabele ederek "Ulan cocuk sen bizi ALLAH (cc) tan ayrimi zannediyordun" diyerek Rahmani Rahime kavusan Yavuz Sultan Selim Han'larin görüsleridir.

MILLI GÖRÜS: Siz bizim gemilerimizi yakmakla sakalimizi tras etmis oldunuz, tras olunan sakal daha gür biter, fakat biz Kibrisi Fethetmekle sizin kolunuzu kestik, kesilen kol bir daha bitmez geri gelmez, diyerek Kafirin elcisi ile alay eden Sokullu Mehmet Pasa'larin görüsleridir.

MILLI GÖRÜS: Filistin topraklari benim olmadigi gibi üzerinde yasiyan insanlarinda degil, o topraklar altinda yatan Sühedanindir. para ile toprak alinmaz, ancak kan dökülmekle elde edilir, diyerek Theodore Herzl'i
huzurundan kovan, hic bir zaman küfrün ve fiskin sesine kulak vermeyerek Allah'in emirlerine sarilarak 36 yil, yahudi, Ermeni, Rum gibi ve hatta jontürkler ve fasik facirlerle amansiz mücadele edip Imparatorlugunu idame ettiren ikinci Sultan Abdulhamit Han Hazretlerinin Görüsleridir.

MILLI GÖRÜS: Avrupadan alinan küfür kanunlarini bir kenara iterek, ecdadinin idare ettikleri ilahi nizami tekrar ihya ederek onunla Devlet idaresine talip olanlarin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Din ile Devlet birbirinden ayridir diyerek Dini Devletin baskisi altina almayip Din-e muhtariyet taniyarak idare seklindeki ölcülerini bütün kainatin Halik ve Mürebbisi olan Allah'in kanunlarina dayamak isteyen idarecilerin Görüsleridir.

MILLI GÖRÜS: Idari mekanimizda emri Amerikadan, Avrupadan, Rusyadan, Cinden, IMF'den, AB'den, Siyonizmden, Sosyalizimden, Fasizmden ve bütün izimlerden el'hasil Kafirden Fasiktan facirden almayip Ilahi adaletten, Temiz Kalpten, Yilmayan ve Korkmayan yürekten, Ejdadinin feyizli idaresinden almak isteyen, Necip ve Kahraman Önderlerinin Görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Ehli kibleye kucagini acan ümmet olma suurunu iliklerine kadar benim semis
özümsemis, Tarihte ki Islam alimlerine sahip cikan hic birini tekfir etmeyen yigitlerin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: El'hasil inananlarin ve Memleketine, Milletine her faydali olmak icin, Sanayilesmek icin canatan ve Bu hususta hicbir fedakarliktan cekinmeyenlerin görüsüdür.

Milli Görüşçü yani Saadet Partili olacaksın!!!

Necbettİn Erbakani Severİm Cok İyİ İŞler Yapti Gercİ GÖrevlerİ Az SÖrdÜ Ama. Nİye Az SÖrdÜnÜ Bu Mİllet Bİlİyor...

Gerçekleri anlatmak suçmu???
İnanın bu millet eninde sonunda aslına(milli görüşe) rûcu edecektir.
Diğerleri amerikancı, siyonist, işbirlikçi partilerdir.
Selametle

ya sen bu adam için neden bu kadar reklam yapıyorsun görüşlerini kendine sakla, bir vatan haininide övmeyi bırakmanı tavsiye ederim

ya sen bu adam için neden bu kadar reklam yapıyorsun görüşlerini kendine sakla, bir vatan haininide övmeyi bırakmanı tavsiye ederim:vur :vur :vur

ya sen bu adam için neden bu kadar reklam yapıyorsun görüşlerini kendine sakla, bir vatan haininide övmeyi bırakmanı tavsiye ederim

turqteam' Alıntı:
Selametle

"rûcu" kelimesinin Türkçe karşılığını söylemekten ve de yazmaktan çekinme de ne konuştuğun anlaşılsın

diğerler partilerin hepsi amerikancı, siyonist, işbirlikçiyse

Saadet Partisi de en has Arapçıdır
Bu durumda milli görüşte Arap milletinin görüşüdür ki Türkiye'de buna ne yer
ne de oy vardır

turqteam' Alıntı:
Selametle
kardeş iyi hoşta cok reklamanı yapıyosun
ben kendi partimin reklamı yapsam banlarlar:saskin

turqteam' Alıntı:
Selametle

gerçekler mi bunlar senin kendi zihninde canlandırgın hayal ürünü şeyler.Erbakan hakkında hiç eleştiri yapmaman ve eleştiriye gelememen de ayrıca bi konu.madem bu adamı sawunuyorsun o zaman onun yaptıgı şeyleri de duyunca eleştirmesini bileceksin.hiç kimse sütten çıkma ak kaşık deildir.eger erbakanın da oyle olduguna inanmıyorsan.ya birileri senin beynini saglam bi yıkamıs. ya da sen erbakansın :vur

ahahah komik olmayın, sizide biliyoruz
bknz. (Milli Gazete Manşeti: Şevkat tokatı yediler...)
müslüman müslümana düşman olmaz, ancak yanında olur...
manşetin neden atıldığını araştır konuyu oku sonra savun partinizi..
benim partim yok kardeşim:) milli görüş die bişiy yoktur, şahsen benim görüşüm değildir, başkasınında olmayabilir, o zaman milli olamaz, saçmalıktan öteyede gidemez

Milli Görüş hakkı üstün tutmak demektir,
Hak, İslâm demektir.
Lider ülke Türkiye öncülüğünde 1,5 milyar İslâm alemiyle 6 milyar insanlığın SAADET'i için çalışmak demektir.

seviyorum bu erbakani ton ton dedem benim =)

haa bide AGD var..
üni lerde felan faaliyet ediolar, mail listi nerden aldılarsa öğrencilerin bi bulsam öpücem hepsini:)

Evet AGD müthiş bir kuruluş. Allah hepsinden razı olsun. Allah başarılarını arttırsın. Bütün türkiyede Kuran-ı kerim ziyafeti programlarını düzenliyen insanlar. İnşallah daha çoook icraatları olucak...

bu Kur'an ziyafetleri vesaire bütün organizasyonların Erbakan Hocamızın izni olmadan yapılmaz.Erbakan Hoca'nın emri dışına çıkılmaz.
selametle...

turqteam' Alıntı:
Milli Görüş hakkı üstün tutmak demektir,
Hak, İslâm demektir.
Lider ülke Türkiye öncülüğünde 1,5 milyar İslâm alemiyle 6 milyar insanlığın SAADET'i için çalışmak demektir.
Arkadaşım, sana karışmayayım dedim ama artık dayanamayacağım, anladık saadet partilisin propogandanıda yapıyorsun eyvallah bunda problem yok. Ancak İslami değerleri kendi parti tekeline alıp diğer parti ve grupları bunların dışına itemezsin, liderinin daha önce söylediği ''bize oy vermeyenler patates dinindendir.'' diyerek yapmış olduğu büyük yanlışdan ve üzerine aldığı büyük vebalden ders almamışa benziyorsun.
Bu platformda partinin çözüm metodlarını anlatabilirsin ancak '' milli görüş harici batıldır diyemezsin, saadet partisi hariç diğerleri siyonist, işbirlikçi diyemezsin. İman üzere olmak lafla olmuyor bu ülkede islama hizmet aşkıyla yanan birçok kurum var, bunları görmezden gelemezsin senin için hakkı üstün tutan milli görüşdür, bizim için ilay-ı kelimetullah yolunda olanlardır. Bu şekilde kamplaşarak hiçbir yere varamayacağımızı bilin.
Müslümanların birlik ve bütünlüğüne zarar veriyorsunuz kendinizi ayrı bir katmanda zannediyosunuz. İmanın kimde olduğunu ancak Allah(c.c) bilir.
Öve öve bitiremediğin gençlik kolların kafasını kaldırsında, ülkede milli ve manevi değerlere yapılan saldırılara tepki göstersin, ocaklar Çeçenistan için, özel tim için, gönüllü mücahit toplarken o yiğitler allah yolunda savaşırken siz tiyatro oyunları tertipleyip, mescitlerinizden çıkmadınız. Üniversitelerde kominist ve bölücülükle mücadele edeceğinize kafanızı kuma gömdünüz. Hatta bir vekiliniz utanmadan çıkıp; '' Özel timliler parti işareti yapıyor bundan rahatsızlık duyuyorum'' deme gafletinde bile bulundu. Mazluma yunus oldunuz ama zalime yavuz olamadınız.
Sizin ırkçı, kavmiyetçi dediğiniz adamları siz müslümandan saymadınız ama onlar sizi müslüman olarak görüp, müslüman müslümanın kardeşidir sözüne binaen kurduğunuz hükümeti güvenoyu vererek kurulmasını sağladı.
Siz ve sizin gibi düşünenler bilsinler ki; Müslümanların birlikteliğine karşı hareket eden kurumlar ve fikirler zarardadır. Parti reklamı yaparken aynı zamanda islamın bütünlüğüne zarar verdiğinizi görmenizi ve bu uslubunuzdan vazgeçmenizi temenni ederim.

türk ocağı' Alıntı:
Arkadaşım, sana karışmayayım dedim ama artık dayanamayacağım, anladık saadet partilisin propogandanıda yapıyorsun eyvallah bunda problem yok. Ancak İslami değerleri kendi parti tekeline alıp diğer parti ve grupları bunların dışına itemezsin, liderinin daha önce söylediği ''bize oy vermeyenler patates dinindendir.'' diyerek yapmış olduğu büyük yanlışdan ve üzerine aldığı büyük vebalden ders almamışa benziyorsun.
Bu platformda partinin çözüm metodlarını anlatabilirsin ancak '' milli görüş harici batıldır diyemezsin, saadet partisi hariç diğerleri siyonist, işbirlikçi diyemezsin. İman üzere olmak lafla olmuyor bu ülkede islama hizmet aşkıyla yanan birçok kurum var, bunları görmezden gelemezsin senin için hakkı üstün tutan milli görüşdür, bizim için ilay-ı kelimetullah yolunda olanlardır. Bu şekilde kamplaşarak hiçbir yere varamayacağımızı bilin.
Müslümanların birlik ve bütünlüğüne zarar veriyorsunuz kendinizi ayrı bir katmanda zannediyosunuz. İmanın kimde olduğunu ancak Allah(c.c) bilir.
Öve öve bitiremediğin gençlik kolların kafasını kaldırsında, ülkede milli ve manevi değerlere yapılan saldırılara tepki göstersin, ocaklar Çeçenistan için, özel tim için, gönüllü mücahit toplarken o yiğitler allah yolunda savaşırken siz tiyatro oyunları tertipleyip, mescitlerinizden çıkmadınız. Üniversitelerde kominist ve bölücülükle mücadele edeceğinize kafanızı kuma gömdünüz. Hatta bir vekiliniz utanmadan çıkıp; '' Özel timliler parti işareti yapıyor bundan rahatsızlık duyuyorum'' deme gafletinde bile bulundu. Mazluma yunus oldunuz ama zalime yavuz olamadınız.
Sizin ırkçı, kavmiyetçi dediğiniz adamları siz müslümandan saymadınız ama onlar sizi müslüman olarak görüp, müslüman müslümanın kardeşidir sözüne binaen kurduğunuz hükümeti güvenoyu vererek kurulmasını sağladı.
Siz ve sizin gibi düşünenler bilsinler ki; Müslümanların birlikteliğine karşı hareket eden kurumlar ve fikirler zarardadır. Parti reklamı yaparken aynı zamanda islamın bütünlüğüne zarar verdiğinizi görmenizi ve bu uslubunuzdan vazgeçmenizi temenni ederim.
REİS ERBAAKANIN SAĞ KOLU HERALDE :durdurun

turqteam' Alıntı:
bu Kur'an ziyafetleri vesaire bütün organizasyonların Erbakan Hocamızın izni olmadan yapılmaz.Erbakan Hoca'nın emri dışına çıkılmaz.
selametle...

İşte şimdi olmadı. tamam güzel konu ama Erbakan hakkında onun izni olmadan yapılmaz gibi bir söz kullanman hiç te hoş değil. Onun yardımı olmadan yapamazdık deseydin bir şey demicektim. Ama yanlış bir söz ettin. Tam olarak Allah'ın izni olmadan hiç bir şey yapamayız. Sakın yanlış anlama. :(

:clap Milli Görüş tarifleriniz için sizi tebrik ediyorum...Zaten insanlarımız Milli Görüş ü anlasalar herkes Erbakan ı sever Onun yanında olur...

türk ocağı' Alıntı:
kardeşim düşüncelerini çok güzel yazmışsın.Ama şu da unutulmamalıdır ki Erbakan hiçbir zaman bize oy verenler patates dinindendir dememiştir.Bunu da nerden çıkardığınızı nerden duyduğunuzu anlamadım.Kendisi için 8 yıllık kesintisiz eğitime imza atmıştır da denildi ama böyle bir şeye imza atmadığının delilide bizim elimizde var.Ha şimdi siz yanlış da anlarsınız biz eğitime karşı değiliz.biz 5 artı 3 artı 4 şeklindeki eğitime evet diyoruz.8 yıllık kesintisiz eğitim demek İmam Hatip okullarının orta kısmının kapanması demek...
Ayrıca Saadet Partisi hariç diğerleri siyonist cümlesine gelince AB, IMF,ABD,İsrail i destekleyen her organ siyonisttir.

Geri