Milli görüş değil CHP MİTİNGİ

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0
Rozeti çarşafa değil kalbimize taktık.

CHP'nin İstanbul Beylikdüzü Teşkilatından bir grup, Genel Merkez önünde ilçe adayının değiştirilmesi için eylem yaptı. Eyleme katılan çarşaflılar dikkati çekti...

ROZETİ ÇARŞAFA DEĞİL KALBİMİZE TAKTIK
Türbanlı ve çarşaflıların katılımı ile gündeme gelen CHP Beylikdüzü teşkilatı, yerel seçimde İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olarak Vecdet Öz'ün gösterilmesi tepkileri yol açtı. Sabah saatlerinde otobüslerle Beylikdüzü'nden Ankara'ya gelerek genel merkez önünde toplanan ve aralarında çarşaflı ve türbanlı üyelerin de bulunduğu bazı partililer, Öz'ün değiştirilmesini istedi. Eyleme katılan kadınların "Rozeti çarşafa değil kalbimize taktık" pankartlarını taşıdıkları görüldü.

2wbxiqo.jpg
282n9cg.jpg
ea0apz.jpg

http://www.ensonhaber.com/Politika/186057/milli-gorus-degil-chp-mitingi.html

Ne güzel bir parti CHP... İnsanlar demokratik bir şekilde tepkilerini ortaya koyabiliyorlar. Başka siyasi partilerde olsa, tekme tokat girerlerdi, yada bir grup parti yalakası yuhalardı bu insanları.

CHP komedi dükkanında oynasın muhalefeti bıraksın bu kadarda rezil bi muhalefet olmz ya .Herkesin duruşu sahte ya birinizde bile gerçekçilik göremiyorum .Gittim geldim bu solcular hala aynı nato kafa nato mermer sizinde din istismarı diye kendinizi yırttınız konuda CHP kendini çoktan yerlere atıp can çekişmeye başladı..Ucuz siyaset ucuz parti ucuz avukatlar ve ucuz alt devre.

CHP iktidara gelir se ülkemizin İran a dönmesinden korkmaya başladım :)

Geri