Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu`yu başarılı buluyor musunuz?

?

• Kullanılan toplam oy
    86
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben başarılı bulmuyorum çok pasif...

Bırakın böyle bir anketi Başbakan ne derse o oluyor. Bence Nimet Çubukçu bile ne iş yaptığının farkında değildir muhtemelen. Sadece görüntü.

çooook başarılı
kitaplar bedava...............yandaş matbaa basıyor,devletin matbaası yatıyor
herkes 11 yıl okuyor........................doğu illeri hariç
okumak bedava....................................okul aile birliği paralı
performans ödevleri çok faydalı........................anneler,babalar ders çalışıyor
eğitim için cep telefonundan katkı alınıyor...........................sonra nereye gidiyor bilinmiyor
kılık kıyafet zorunluluğu kalktı.........................................milletin zengini,fakiri belli oldu
sıra andımızda..............................................amerikalılar sevinmiştir

çoooooooook başarılı hala bu sitede 20 oy alıyor

hükümetin en zayıf halkası, hiç yakışmıyor akp ye, erdoğan bu vizyonu olmayan sadece açılşlara koşan kadına nasıl tahammül ediyor anlamıyorum...

Bence bu bakana hemen IQ testi yaptırılmalı.Gidip Kuzey Irak'ta okul açılışına katılıyor.Sonrada konuşma yaparken devletimiz burda okul yaptırmaya devam edecek diyor.Acaba hiç Türkiye haritasını alıp incelemedi mi çok merak ediyorum.Eğitim hariç her türlü boş iş ve gereksiz konuşmayı yapıyor.Ayrıca çok rükuş ve diksiyonu berbat.Nasıl avukatlık yapmış hayret ediyorum :)

Türk Milletinin manevi hazinesi olan İstiklal Marşı'na karışması ve engel olmasıyla başarılı olsa bile tamamen başarısız konuma düşerdi.

Nimet Çubukçu bakan değil bence başka birşeyler de olamaz.. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri