Milleti Kapatmak

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
T ürkiye'nin çilesi bitmiyor. Yıl 2008. Üzerinden henüz bir yıl geçmemiş, seçimde yüzde 47 oy almış, iktidardaki bir parti için kapatma davası açmak. Bunun adı demokrasi. Askeri darbelerden kurtulduk diyorsunuz, yargı darbesi geliyor. Yazık. Cumhurbaşkanı için bile siyaset yasağı isteniyor. İyi ki hukuk devletiyiz. Ya bir de hukuk devleti olmasaydık, maazallah neler olurdu!

Türkiye'nin kulaklarında "Sizi buraya getirenler böyle istiyor" sözleri çınlayıp duruyor. DTP için kapatma davası sürüyor. AKP için kapatma davası açıldı. MHP için kapatma davası açılmasa da AKP'ye açılan dava, zımnen MHP'yi de kapsıyor. Ne kalıyor geriye?

CHP Tek parti CHP. İdeal siyaset!!! Türkiye'nin çilesi bitmiyor. Demokratikleşme paketleri berhava!!

Ne diyordu Danıştay Başsavcısı?

"İdamlarda halk coştu" diyordu.

Hangi halk? Acaba bu zihniyet CHP dışındaki dünyayı halk saydı mı?

Acaba milleti kapatmak nasıl bir şeydir?

Acaba AKP, hangi davranışları ile laiklik karşıtı eylemlerin odağı oldu?

Başörtüsü mü?

Milletin %80'inin özgür olmasını istediği başörtüsü mü?

"Siz milletten %99 oy alsanız yine de kapatırız" demek mi bu davaların mesajı?

Türkiye'nin çilesi bitmiyor! Bitmiyor! Bitmiyor!

Ahmet TAŞGETİREN - BUGÜN

bir zavallı yazar daha Ahmet Taşgetiren
bu zavallı milletin %80 adına konuşuyor yani 10 kişilik bir ailenin 8 i adına konuşuyor ve özgürlüğü türban la eş değer görecek kadar akıl yoksunu malesef böylesine yazarlarımız da-var.

miletimiz empeyalizmin kölesi olmuşken ahmet taşgetiren sana soruyorum torunun torunu dahi borçlu yken borçlu olmak özgürlükmüdür.

önce özgürlüğünü kazan daha sonra gel türbandan fistandan tangadan bahset.
özgürüm diyorsan üstüne başına bir bak kimin damgası var made in ...ne yazıyor...

köküne kadar emperyalizmin kucağına oturmuşsun gelmiş ahkam kesiyorsun.önce kucaktan kalk ondan sonra gel özgürlük adına türbandan fistandan bahset

Hala su turbanı tartısmayalım Allah askına yeter yaw ...

Hala su turbanı tartısmayalım Allah askına yeter yaw ...

türban konusunda ısrar eden ler özgürlük isteyenler olduğu sürece bu tartışmalar devam eder.

dediğin gibi bencede yeter laikliğe uymamak için diretiyorlar anayasayı ihlal ediyorlar.

artık tartışmayalım eylememi geçelim arkadaş ne istiyorsun.......

türban konusunda ısrar eden ler özgürlük isteyenler olduğu sürece bu tartışmalar devam eder.

dediğin gibi bencede yeter laikliğe uymamak için diretiyorlar anayasayı ihlal ediyorlar.

artık tartışmayalım eylememi geçelim arkadaş ne istiyorsun.......

Bu konu asıl tartısılmazsa sonuca ulasır. Bazı cevreler bunu bildikleri icin bu konuyu tartısmaktan vazgecmiyorlar.

Hala merak ediyorum acaba ne zaman AY' a cıkacagız biz...:D :D

Hani bir sarkı vardı

HAYDİ YAVRUM
Dön dolaş yine bana gel

Artık baska seyleri tartıssın Türkiye....Valla gözüm acık gidecem yaw....

USLanmAZ™;2766982' Alıntı:
Hala merak ediyorum acaba ne zaman AY' a cıkacagız biz...:D :D

Hani bir sarkı vardı

HAYDİ YAVRUM
Dön dolaş yine bana gel

Artık baska seyleri tartıssın Türkiye....Valla gözüm acık gidecem yaw....

tek kelimeyle süper bir açıklama olmus :goz: :clap

Arkadaş niye bu kadar türbana kafaya taktınız önceki akp iktidarında böle tartışmalar yoktu.kimse türban takmayın demiyoki kimseye.sadece kamusal alanda olmasın yeter yoksa anayasada binbirtürlü yasak var çarşafta yasak türkiye niye giyiliyo o zaman.bide türbanlı insanların %80 i dini sömürüyo başka bişey değil.

Geri