Millet Ben Geldim..

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
çok özlemişimm Sizi Gelinde Az şuraya Dedikodu Yapalimm Biraz Tabi Yeni Modunuzz Kizmazsa Bu Başliğa özel Izinn Istiyorum.biraz özlem Giderelim Eskiler Burdami Göremedim Ama Hadi Cabuk Gelinn..konusalim Biraz..

aaa MaYdOnOz hosgeldin seni tekrar gormek guzel :)

hoşgeldin maydonoz ;)

canım benim ya sizide görmekde çok güzel napıyosunuzz anlatınn biraz yaa çok değişiklikler varmı

benı de sayıyosun dimi eskilerden ;) hos geldin maydonoz ....

değişiklikler var biraz :)

ben maydonoz nıck'ini görünce başkasıdır diye düşünmüştüm.

Sen anlatsana septagh falan nişan düğün :goz:

iSpiYonCu' Alıntı:
benı de sayıyosun dimi eskilerden ;) hos geldin maydonoz ....
saymamammı yaa ayıp ediyosun ...

aynı devam ediyo işte hazırlıklar falan düğün içinn istanbulda işe başladığı için septagh biraz ertelemek zorunda kaldık düğünü yakında ama tam gaz devam ediyo yanii ama daha fazlaa sizden ayrı kalamadım yaa.

eet anlat haberLer sende ;) abimiz nerlerde

seninle fazla muhabbetimiz yoktu ama gercekten seni gordugume sevindim :ter:

dugun icinde SIKMA canini hersey zamanla olur gider..
forumda acayip degisiklikler oldu simdi anlatirsam dedikodu yapiyonuz derler bi ara anlatirim sana :)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
dugun icinde SIKMA canini hersey zamanla olur gider..

Sen evde kaldın başkasına akıl verıyon :p :D

modunuzun durumu ne bilmiyorum ama bu başlıga kızarmı ama bunu artık görmezden gelsin konusucak başkaa yer olsa gecelimm ama yok yani :D

yaa sizi gördümü okadarr çok sevindiimki anlatamamm allah; insan seviisindiyee esegini bi kaybetirip buldururmus ya aynen ölee oldu yani sözüm meclisten dısarı tabi :))

septagh ı da getirseydin ya beraberinde ;)

Siz giderkende cok üzülmüştüm zaten;(

Herzaman olmasada boyle arasıra gelseniz konusuruz ;)

keşkee getirebilseydimm ama çalışıyo ben bilee görüşemiyorumki şirkettee hersey yaşakk utanmasalarr telle konusmayı bile yasaklıycaklar.onun işi zor artık gelemez çalışıp para kazancak bende harcıycam yanii.oyüzdeen çalışsınn çalışsınn

:D :D uzuun zaman gecti ama daha dün konusmusuz gibi hala ;)

evt dimi okadarr benimsemisizki sanki hiç gitmedik kaldıgı yerden devam ediyo hackhellde hayat nasıl gidiyo benim kadarr modunuzz cadolozmu :D benden cektiğiniz kadarr cektiriyomu size..:p

HosgeLdin AbLa .) seni gordugume sevindim..

senin kadar katı diil :p

Geri