'Millet Başı Açık Kadın Görsün'

g.haneli

Banned
Reaction score
0
20 Ekim 2007 14:28Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan eşi Alara Uzan’ın doğumgününde fotoğraf çeken muhabirlere böyle seslendi.
Cem Uzan eşi Alara Uzan'ın doğumgünü için Nişantaşı Sofa Restoran'daydı...

Eşi Alara Uzan'ın doğumgünü için Nişantaşı Sofa Restoran'da 70 kişilik bir davet veren Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, girişte görüntü alan muhabirlere “Çekin de millet başı açık kadın görsün” diyerek üstü kapalı siyasi göndermede bulundu. Davete trafik nedeniyle konuklardan sonra gelen Uzan çiftinin gecesine, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Özlem Önal, Seben Koçibey, Esra Dinçkök, Alinur Velidedeoğlu, Mehmet Garan, Ralf Tezman, Elif Dürüst ve Osman Merzeci gibi tanınmış isimler katıldı.

aktifhaber

Aile ve eşin siyasi mesajlara alet edilmesi son derece çirkin.Çok ayıp etmiş.Üslubuylada tarzıylada en başta eşine yaptığı bir saygısızlık bu....

Nekadar seviyesiz vede kişiliksiz bir durum.Söyleyecek bir şey bulmaıyorum

aynen bende sölicek bişey bulamıyorum

bu da kendini nimetten sayıyor işte fasulye sanki çok namuslu lafı geçer biri de

bu ülkede hırsızların düzenbazların vatan hainlerinin çıkıpta bu şekilde konuşmaları dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur demekki demokrasi bizde fevkalade hanımının da neresini isterse açabilir burası demıkratik bir ülke.

walla ben cem uzan ı adamdan sayıp ta davranışlarına bi yorum bile yapmam varsın o hamileliği 3 aya indirecem vaatlerinde bulunsun :D

yawww millet kıçı acık da görmek istiyor.cekmişlerken onu aradan cıkarsaydıı HİZMETTE SINIR OLMASAYDI
KOCASI GİBİ

GERİ ZEKALİ DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM

yawww millet kıçı acık da görmek istiyor.cekmişlerken onu aradan cıkarsaydıı HİZMETTE SINIR OLMASAYDI
KOCASI GİBİ

GERİ ZEKALİ DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM

hoop hoop kardeş ağır ol.
terbiye sınırlarını aşmayalım mümkünse

bu ulkede demokrası var isteyen istedigi şeyi giyer ona ne oluyo ki laf atıyo o once kendi önündeki çöplügü temizlesin

20 Ekim 2007 14:28Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan eşi Alara Uzan’ın doğumgününde fotoğraf çeken muhabirlere böyle seslendi.
Cem Uzan eşi Alara Uzan'ın doğumgünü için Nişantaşı Sofa Restoran'daydı...

Eşi Alara Uzan'ın doğumgünü için Nişantaşı Sofa Restoran'da 70 kişilik bir davet veren Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, girişte görüntü alan muhabirlere “Çekin de millet başı açık kadın görsün” diyerek üstü kapalı siyasi göndermede bulundu. Davete trafik nedeniyle konuklardan sonra gelen Uzan çiftinin gecesine, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Özlem Önal, Seben Koçibey, Esra Dinçkök, Alinur Velidedeoğlu, Mehmet Garan, Ralf Tezman, Elif Dürüst ve Osman Merzeci gibi tanınmış isimler katıldı.

aktifhaber
cem uzan bunu der biliyoz ne kadar yalancı olduğunu nekadar yetimin hakkını yediğini birde meydanlarda hiç böyle demiyodu

Başörtüsü ile ne alıp veremediği varmış ilk önce onu söyleymiş olsaydı bizde ne derdi varmış anlardık.

Geri