Milla Jovovich'ten Rusya'ya özel pozlar.

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

4c315tnMZe.jpg

615SWAMc3q.jpg

Resident Evil serisinin seksi yıldızı, Rusya'ya kıyak geçmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Maxim dergisinin Rusya edisyonuna çıplak poz vererek olay yaratan seksi oyuncu Milla Jovovich, son olarak Rus Elle dergisine özel pozlar verdi. Resident Evil serisinin son filmi Resident Evil: Afterlife'ta başrol oynadıktan sonra Robert DeNiro ve Edward Norton'la Stone adlı filmde kamera karşısına geçen Jovovich, oyunculuğu çok sevmesine rağmen modellik mesleğini çok özlediği itiraf etti.

TeKH27W2N6.jpg

l884FHLcxf.jpg

cbiTjNUbnn.jpg

aeSmLqvTMX.jpg

ClwWpktg2W.jpg

34X7Wf7PVO.jpg

InLl344ZBW.jpg

laTEgIz4lf.jpg

bu kadından resident evil yüzünden nefret ettim. bi tripler kısık sesle konuşmalar falan. pis. ayrıca amerikan aksiyonundan da gına geldi dahada izlemem

bu kadından resident evil yüzünden nefret ettim. bi tripler kısık sesle konuşmalar falan. pis. ayrıca amerikan aksiyonundan da gına geldi dahada izlemem

o filmi daha izlemedim yhaf o kadar indirecem falan dedim alt yazılı olduğu için indirmemiştim türkçe dublajı çıktımı bilmiom indirip seyredeyim :D belki bende nefret ederim :D

jan dark filminde çok tatlıydı. teşekkürler

o filmi daha izlemedim yhaf o kadar indirecem falan dedim alt yazılı olduğu için indirmemiştim türkçe dublajı çıktımı bilmiom indirip seyredeyim :D belki bende nefret ederim :D

valla ben arkadaşın gazıyla bi de para verip izledim. pek haberim yok dublajlı çıktımı. ama izlemesende olur. matriks deki kurşundan kaçma sahnelerinden var bol bol

Geri